עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xado,

שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע ‏P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by elad the master,

זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  3. שלום חברה, אני בדילמה, אני דיי מוגבל בתקציב, אבל עדיין לא יודע מה לקחת e2160 או e4300 או e4400שבאותו המחיר של e4300. ההבדל היחיד כמו שהבנתי הוא בקאש. האם זה יורגש בעבודה עם המרות קודקים.. משחקים בינוניים ]stalker / gta:sa / carbon / serious sam ] ופשוט עבודת יומיום - אינטרנט וכו'... לפי: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=14&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Core+2+E2160+%281.8Ghz%29+%28433%29&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=971&offset=0&displayAdvanced=true&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&m…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by shaharo,

מה העתיד של הסוקט הזה? האם יצאו מעבדי 64 ביט בסוקט זה? למה הם עברו מסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by giloman,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by lipa,

יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alexta-z,

בוקר טוב חבר'ס רציתי לשאול בקשר לשתי שילובים של לוחות אם : Gigabyte GA-7VAX-A ( KT400A ) - ATX - 477.75 ש"ח AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - NIS 598.14 AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW איזה מהם עדיף ? הלוח הראשון הוא kt400a ורציתי לשאול איך הוא באוברקלוק והאם יש הבדל ביצועים גדול ביניהם ? נ.ב : למישהו יש לינק לביקורת על הגיגהבייט ?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by eyalha,

אהלן צריך המלצה ללוח אם עד 600 ש"ח מIQPC כנראה למעבד 6420 ללא OC..

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by 114508534,

חבר מהבסיס רוצה למכור לי את זה intel pentium 4 2.4 GHZ asus p4p800 - לוח אם זיכרון 512 MD DDR ב 400 ש"ח שווה או לא ? או שלנסות להוריד עוד קצת

13. אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון. מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי. כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה. המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה. זה המפרט שיש לי כעת: מעבד: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ספק כוח: SaeSonic S12II 520W BRONZE מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  16. אני תמיד רגיל להביא לאנשים חתיכות מפרטים, אבל כרגע זה לאחותי, כמובן שהיא לא סתם על המחשב, היא דיי מתעסקת במלא תוכנות וכאשר היא על המחשב שלי עם השם משתמש שלה בווינדוס אקס פי, המחשב דיי הולך לאט (פנטיום 4 עם 1700 מגה הרץ, 256 מגה בייט RDRAM של PC800) והמחשב שלי לא איטי בכלל. אז יש לי כמה שאלות למפרט: איזה לוח אם הכי טוב מבחינת ביצועים כיום? שמעתי על Epox 8RDA , עכשיו אם אני רוצה לאמת אם זה נכון. (כאן אני לא לוקח בחשבון את ABIT מכיוון שיש להם בעיות אחריות מאוד גדולות בארץץ לפי מה ששמעתי , כמובן שאני רוצה לבדוק אם זה נכון גם) זכרונות פנימיים - אם אני לוקח DUAL DDR לפנטיום 4, אז באמת יראו ביצועים בין DUAL DDR של 333MHZ לבין 400MHZ? ואם כן, בכמה אחוזים? (ולא להתחיל להגיד לי סת…

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by eladsh,

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret הציע לי פה Xtract את ה:Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אבל נישאר לי כסף וריצית לדעת מה עדיף יותר אם בכלל: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  19. איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  20. קיצר ככה : התקנתי לוח אחר למחשב שלי ,בהתחלה בכלל לא היה עובד (בעיית זיכרון)אחרי זה התחיל לעלות ולפני שהוא מעלה את ה XP מםיעה מסך כחול שנאמר בו ,או שיש לך בעיה בהר דיסק \וירוס \בד סקטורים ןכו . השאלה שלי היא כזו צריל לעשות פורמט לדיסק הקשיח בהתקנת לוח חדש למחשב ??? (לדעתי לו ). יש עוד עצות ,אני כרגע עם הלוח הישן שלי והכל עובד כמו שצריך .

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by idan100,

האם המעבד בקישור הזה: http://skypc.co.il/sg_product~INT-CP-E6750~3~0.htm הוא 64 ביט או 32? ומה ההבדל בין ה-2 בכלל?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by Cirrus,

סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by jhracham,

שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !

• 8 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.