עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

2. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מנסה לבנות מפרט אופטימלי לתקציב. המפרט מיועד למשחקים בעיקר. האם די בזיכרון 2 GB? בכלל, למי מתאים זיכרון של 8 GB היום? (לאילו שימושים זה מומלץ?)

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  4. לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zzrxox,

אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  6. אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי, מהפנטיום 2 ג'יגה הענתיקה שלי.. רציתי רק לוודא לפני שאני קונה, סוקט 939 זה אומר שזה מתאים לכל מעבד, גם לכאלה שהם כפולי ליבה? האם זה שווה לקנות מעבד 64 ביט? שמעתי שיש איתו סיבוכים כמו שצריך מערכת הפעלה חדשה וגם שהוא עובד טוב רק עם הרבה מאוד זכרון.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שווא להשקיע 100 ש"ח לשידרוג מ 3800x2 ל 4200x2 ?

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by marlboro,

תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. הסתכלתי בפורום מפרטים וראיתי שרוב ההמלצות למחשבים זולים מבוססות על I3 .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כותרת. אני הולך לבצע גם oc ועוד שאלה תמליצו לי על לוח אם במחיר של עד 700 שקל מksp שיתמוך בכרטיס מסך גיפורס 8500gt ובמעבד.

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה קניתי זיכרון Kingston DDR מחנות לא ממש מוכרת באינטרנט. וקיבלתי את: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg שמתי לב שהלוגו של הזיכרונות זה "K" בסגול, שעשיתי חיפוש של תמונות של הזיכרון הזה בשום מקום לא ראיתי כזה לוגו, באף זיכרון של KINGSTON, וגם הזיכרונות הקודמים שלי לא נראים ככה, האם זה אומר שזה מזויף ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם עשיתי בדיקה ב SISOFT SANDRA 2003 וקיבלתי 2522MB/s INT 2371MB/s FLOAT האם זה נורמלי או שזה נמוך ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה תודה מראש לעוזרים

14. Started by udi,

שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by k6_3m,

כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  16. ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by ashkii,

בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  18. האם ה-CACHE במעבד משמעותי בין 2MB CACHE לבין 4MB CACHE? כלומר האם ההבדל בביצועים של משחקים ממש משמעותי?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. שלום שוקל לקנות מעבד חדש ‏Core 2 Duo E8400, למשחקים. האם אני צריך להחליף לוח אם, הוא די ישן D915GUX של INTEL תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by roadrunner,

מכיוון שאין לו FSB אין מה להעלות וגם אין מכפלה שאפשר להעלות, יש למישהו מושג?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. עכשיו יצאתי מבחן במבנה מחשבים (Computer Architecture) והייתה שם דווקה שאלה מעניינת על מטמון L2 שניתן לשינוי בהתאם לביקוש - כמו ה-$ Shared של אינטל. מעניין אם מישהו פה יודע איך זה עובד אצל אינטל. הנה השאלה: http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/comp_test.zip לי זה נראה שבאינטל זה selective ways בכל אופן. אגב, השאלה השניה הייתה על מעבדים מרובי ליבות עם L2 משותף ו-L1 לכל ליבה - סטודנטים שעובדים במרכז פיתוח של אינטל בטח הרגישו בבית

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by gal_il50,

ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  24. Started by someone,

בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.