מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מכיוון שהחלטתי השבוע לעשות פנייה של 360 מעלות בכרטיס מסך ולעבור מATI לג'יפורס4(של סומה, ד"א, יש לי דיון על האוברקלוק שאני רוצה לעשות לו בפורום של אוברקלוק), ואז הבנתי שהגי'גה בייט שתכננתי לקחת עושה בעיות עם G4 :'( :'( אז אנטי-וירוס המליץ לי על אביט(שחיפשתי ולא מצאתי) וסקורפיון המליץ לי על אסוס, מה שאני נוטה לכיוונו. הייתי שמח לקבל עזרה פה. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איפה בתמונה של הלוח הנ"ל (ASUS M2N-E) נמצא החריץ עבור כרטיס המסך (PCI-E x16), ולמה משמשים שאר החריצים (חוץ מחריצי הזכרונות)? http://www.asus.com/999/images/products/1181/1181_l.jpg תודה.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים, רוב האתרים לא השתמשו ב-BIOS האחרון, ולכן מדווחים תדרים של 4.9GHz בערך. זו אכן המגבלה של המעבד לפני העידכון. המגבלה ב-PLL, ושום קירור או מתח לא יעזור. סתם תשרפו את המעבד. אם יש מזל, תגיעו ל-5.1, וזהו. קצת באיחור הוספנו (=הכותב עובד באינטל) שיפור שמאפשר להגיע לכמעט 6GHz. צריך BIOS חדש. תופיע אופציה חדשה, שאני לא זוכר את הניסוח הסופי שהחלטנו עליו, משהו כמו "PLL Voltage Override". האופציה חייבת להיות מופעלת. בנוסף, המעבד חייב להיות stepping D2. אם קניתם בחנות, זה מה שתקבלו. אם יש בידיכם איזה engineering sample של D1, זה לא יעבוד. צריך להעלות את מתח ה-PLL מ-1.8 ל-2 או 2.05, תלוי בקירור שלכם. תנסו בזהירות, ולאט לאט. וכמובן את מתח הליבה. לאט ובזהירות, כמו שאתם עושים. אין …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
נמכר ביד שניה ב1300 ש"ח. שווה? איך הם בOC? יגיעו לבאס 450+?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עם מעבד C2D ולוח 680i: שאלה תאורטית, בהנחה שבשני המצבים כל הסטיקים בעלי נתונים ומחיר זהה, האם יהיה הבדל ביצועים כלשהו? אם כן באיזו תצורה ומדוע? בניסוח אחר - אילו השפעות יש לשימוש ב-4 חריצים אל מול 2 במערכת המדוברת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אנשים יקרים, אני זקוק לעזרתכם הקלה... אני בקטע של שדרוג המחשב שלי ולכן אני מחפש לוח חדש אני רוצה לוח שתומך במעבדי AMD 64bit (3000/3200) אני מחפש משהו בסגנון ה GA-k8nf-9 רק שיתמוך בSATA2 וDDR2... קיים משהו בסגנון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נכון בדרישות של המשחקים הם כותבים למשל: מעבד Pentium 4 2.0GHZ או AMD 2000 ? אז יש כאלה דרישות שגם כותבים AMD 2GH לפחות!! אז נגיד עוד כמה שנים אני מריץ משחק שדורש יותר מ- 2GHZ ... והמעבד שלי הוא A64 3000 , אבל אין לו יותר מ - 2GHZ ! אז איך מחשבים את זה???
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של TOMSHARDWARE ועל התוצאה של הבחור בבית ... ותגידו לי א. איזה מעבד איכותי יותר ? ב. TOMS אמינים ? ג. אל תאמינו לאף אחד תבדקו בעצמכם ! http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-