מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
GIGABYTE GA-P35C-DS3R http://www.skypc.co.il/pl_product~39218~10~0.htm 894 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DQ6 http://www.skypc.co.il/pl_product~39216~10~0.htm 1171 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS4 http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm 958 ש"ח אני אמור לחסוך כמה שיותר כסף אז מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי אנשים שהמליצו על 512mb memoQ, אבל לא ראיתי תשובה לשאלה שאני צריך. יש לי אפשרות לקחת או memoQ או twinmos שניהם 512 MB . מה ההבדל בין הזכרונות? (אני לוקח מKSP אגב..) memoQ- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2649 twinmos- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=652 אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה רבה לכם, המשך ערב מעולה.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף וההבדל במחיר הוא בסביבות ה 50 שקל (לטובת ה Spectek). שתי הזיכרונות הם VALUE אבל השאלה היא אם ה Spectek ברמה של ה TWINMOS?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב e2200 ,e4500 ,e5200 ? אני צריך לפי סדר , כאילו 1 . x 2. y 3. z ד"א הם יתאימו ללוח האם שלי, המפרט בצד ימין תודה
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב PENTIUM 3 INTEL 866 MHZ ולוח אם: ASUS CUV4X MOTHERBOARD ויש לו 128 SDRAM אז השאלה שלי שהאם ישנה אפשרות להרחבת זיכרון אך שזה לא יהיה SDRAM אלא DDRAM? תודה לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לכאן אם לא תסגרו , ככה יש לי מחשב נייד של אסוס שקיבל מכה ומאז הוא נכנס למצב bios ותקוע עליו להלן התמונה , בבקשה תעזרו לי לחלץ את המחשב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב, על אילו לוחות אתם ממליצים למעבד Core 2Dou E6300 בתקציב של 700 +- ש"ח הערות-אין כוונה לOC או לשימוש בשני כרטיסי מסך,אין גם צורך בכרטיס גרפי ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תחנת עבודה חדשה של HP שמבוססת על גרסת ה PRO של ה NF4, עם שני שקעי 940 פין ושני שקעי הרחבה ל PCI-E שכל אחד מהם עם 16 מסלולים כולל תמיכה כמובן ב SLI. בקיצור מכונת החלומות למהנדס/יוצר תוכן 3D או וידאו, למחשב ספק כח של 700W. מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21253 קשור לדף המוצר באתר היצרן: http://www.hp.com/workstations/pws/xw9300/specs.html הערה: מן הסתם יתמוך גם בכפולי ליבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני אציין שני תצורות של רכבי מחשב והיתי מעוניינת לדעת מה עדיף ? מעבד Q6700 וכרטיס מסך 8800 GT 500 מגה ? או מעבד Q9540 עם כרטיס מסך 8600 GT 256 מגה DDR3 ההפרש במחיר כמעט זהה . מחכה למומחים שבכם
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה לוח לבחור: מבוסס 975X או 965. אני רוצה שיהיה לי עבודה שוטפת מהירה, ויעמוד בOC לא גדול. יש לי תקציב כ 1K ראיתי את DFI 975X לא אהבתי כל כך, גם ראיתי ב XS לא אהבו אותו כל כך. למשה יש המלצות? P5B אולי אחד הלוחות של גיגהבייט? תודה
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבר שלי עובד באינטל ורוצה לקנות מחשב חדש. הוא מקבל מוצרים של אינטל בחצי מחיר. הוא יכול לקנות את ה Q6600 ב 145$, את ה E6850 ב 144$. ל Q6700 כבר יש קפיצה ל 273$. מה אתם אומרים? את איזה מעבד שווה לקחת? (יעדים: עבודה, סרטים ומשחקים קצת) בנוסף, איזה לוח אם של אינטל כדאי לקנות למעבד הזה? (כרגע לא מתוכן OC) (** יש עוד מעבדים יותר זולים שהוא יכול לקנות, לא ציינתי אותם כי נראה לי שהמחירים של המעבדים האלה זולים מספיק **)
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה ההבדל בינו לבין מעבדים "רגילים" כמו XP או פנטיום 4...
-
- 8 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם מספר שאלות בנושא זכרון: 1) אם היום אני ישים זכרון 2*256mb ובעתיד אני ירצה להרחיב ל-1G האם אני יוכל להוסיף עוד 2*256mb (וזה עדיין יהייה dual) או שאני יאלץ לזרוק את הישן ולשים 2 חדשים של 512mb. 2) אם המצב המתואר לעיל אפשרי (כלומר 4*256 בתצורה של dual) האם בביצועים יהייה הבדל ביחס למצב של 2*512mb. 3) עד כמה המצב של זכרון dual משמעותי ביחס למצב רגיל. תודה
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, בקרוב (לאחר ירידות המחירים של Intel והצגת ה-8600GT) אקנה מחשב חדש ;D את המחשב הישן אני רוצה לתת לאחותי. המפרט הוא: Athlon XP 1700 עם קירור סטוק (מאוורר יוחלף לחדש בעת ההעברה) 2x256MB DDR1 (רץ על 266MHz בגלל יציבות) Maxtor 60GB + Maxtor 120GB מלאים בתוכנות + הרבה מוזיקה ... צורב DVD מסך מאג 19" CRT כרטיס מסך nVidia MX440 (היה R9200 שנשרף ..) אחותי סטודנטית והשימושים העיקריים שלה יהיו אינטרנט + office. השאלה היא - מה אפשר לעשות על מנת לתת לה את המחשב במצב האופטימלי ? (אל תשכחו שמחשב הוא כבר כמעט בן 7 שנים) תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-