מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ NIS 658.48 כדאי לי לקנות?? (ואם לא אז תציעו לי משהו שיגיע מקסימום למחיר הזה)
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב. שמעתי בזמן האחרון דברים בנוגע לזה שהPRESCOT מתחמם יותר, אך עם זאת מהירות עבודתו מחפה על הכשל בנושא הקרור. אשמח לקבל עזרה ועצות במה לבחור ומהם יתרונותיו וחסרונותיו של כל אחד מליבות המעבדים. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברשותי מעבד CELERON S775 3.33Ghz 64Bit קניתי אותו ב KSP ויש מתחת מדבקה זה המדבקה של האחריות ואמרו לי שאם מורידים אותה אז אין אחריות אקיצר לא ידעתי את זה הורדתי אבל החזרתי והיה לי בעיה של מעלות היה מופיע לי 11 מעלות אז השאלה אם המעלות אולי היו ככה בגלל המדבקה ואם זה בלי מדבקה זה יכול לשרוף משהו ? זה סוקט 775
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא קצת שירשורים בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלותי. מה הקשר בין המעבד\לוח אם\זכרון בהקשר של מהירות? האם נכון שרצוי שלכולם יהיה אותה מהירות? האם נכון ששום מעבד לא יכול לתקשר עם הזכרון\לוח אם במהירות גבוהה יותר מ 667? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחרי שמעבדי ה-Ryzen 3000 כבשו את שוק המעבדים השולחניים העממי, מגיעה סדרת שוק גבוה עם מטרה לשנות לחלוטין את חוקי המשחק - בואו לראות 24 ליבות עיבוד ו-32 ליבות עיבוד עוצמתיות בפעולה באופן שטרם היה קיים בקטגוריה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: לחבר שלי נשרף הלוח (צי'פ 850 RDRAM) הקיצר המעבד הוא 1.5 בסוקט 423 עכשיו הוא הלך לחנות והתפתה לקנות גם הארדיסק וסידירום. מה שקרה זה שההארדיסק 80 ג'יגא של ווסטרן בלי 8 מגה קאש ועם שנה אחריות! חבר שלי שמח שהוא קיבל עוד הנחה..עלה 420 ככה חח נו טוב אין מה לעשות, לא הקשיב לי עכשיו מה שמעצבן: הביאו לו בהתחלה לוח RDRAM עם 2 סלוטים רק! ו AGPX4 הוא שילם מראש על הלוח 350 שקל (חדש) הלוח של אסוס והביאו לו אותו באריזה של MSI (משהו מסריח כאן) בקיצור אמרתי להם שיביאו לו לוח עם 4 סלוטים של RDRAM ו AGPX8 והוא החזיר את הלוח עכשיו ה"חכמים" עשו בדיקה ואמרו שהלוח לא מתאים למעבד ושרק לוח עם DDR יתאים (WTF?) בקיצור אמרו לו יש לוח של ג'יגא בייט DDR 266 חחח אמרו שזה הכי חדש ויתמוך בכל המש…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך. קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות. אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות מעבד סלרון במהירות 1 ג'יגה. עשיתי סקר קטן וראיתי שיש כמה סוגים celeron 1000a celeron 1000 celeron 1000 tualatin מה ההבדל בדיוק ? אמרו לי שאת ה A לא כדי לקנות . הלוח שלי הוא asus cusi-m , הוא תומך מעבדי אינטל עד 1 ג'יגה . תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב ואני הולך לעשות בעצמי oc למעבד שלי (q6600) בערך עד ghz 3.2-3.4. עכשיו ככה אני רוצה לדעת אם זה נכון שהלוח אם או המעבד או כל רכיב אחר במחשב עלול להידפק או לעבוד פחות טוב בעתיד בגלל שp43 לא מותאם כל כך לoc?, ואז ללכת על p45.. תודה מראש לעוזרים (דרך אגב אם זה חשוב הלוח הוא ep43-ds3l ואני קונה מksp..)
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקנתי לבסוף את הDDR בלוח שלי והוא נכנס בסדר, עד עכשיו המחשב רץ ואין תקלות. במידה ואני מתחיל משהו כבד שלוקח מהזיכרון, משחק כלשהו, האם יש סכנה אם הלוח שלי תומך DDR2 ולא DDR ? התחממות יתר, קריסה של המע' או שזה סתם לא בריא למחשב ? אשמח לתשובה. אגב פרטים על הלוח מתוך אברסט הום אדישן אם מישהו יכול לעזור עם זה : Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-122106-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GM3 A7267IMS V5.30 DATE: 12/21/06 13:35:06 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 SDRAM Bus Width 64-bi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95734 וואו איזו תוצאה,ועוד לחשוב שזה מעבד לניידים
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ה939 של AMD עולה על ה754 בdual channel. אבל זה לא ממש אפקטיבי אז מה ההיגיון במערכתשל 939? גם ב754 יש תמיכה ב64 ביט ומעבדים עם תדרים גבוהים ואם הכוונה היא לשדרג למעבדים העתידיים אז רובם מן הסתם יבנו לתושבת החדשה M2 אז מה ההיגיון?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך להתקין בו 3 כרטיסים כאלה:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות תוספת של 256 MB (יש לי 128X2) למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג הלוח אם שלי תואם ואיזה הוא לא, אני גם לא יודע כמה חריצים פנוים יש לי לזיכרון (אם יש בכלל). הלוח הוא D850MV של אינטל. יש לי את התוכנה AIDA32 אז תסבירו לי איפה כתוב עם איזה סוג זכרונות הלוח עובד וכמה אני יכל להוסיף. אולי זה יעזור?: הדגם לא מופיע באתר של החברה :'(
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מעבד תקציבי למשחקים עם OC, ואני מתלבט אם ההפרש בין E2 ל E4 שווה את המחיר (כ200 ש"ח) מבחינת פוטנציאל אוברקלוק, מהו הטווח הסביר שאני אגיע אליו עם כל אחד מהם ? (עם קירור אוויר) האם שווה להוסיף לE4 ?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרגע זוג זכרונות של TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 אני חייב להזמין עוד שני סטיקים של 512 כ"א, על מה הייתם הולכים במקומי? TakeMS 512MB DDR400 CL3 או Kreton 512MB DDR400 CL2.5 הקאץ' הוא כזה, שניהם באותו מחיר, רק שאת הKRETON זה מחנות בתל אביב וייקח כמה ימים עד שזה יגיע, ואם חס וחלילה זה פגום או משהו, זה סיפור לסוע אליהם... הTAKEMS זה מחנות שהיא ממש מתחת לבית שלי ואני יכול ללכת ברגל במידה וקורה משהו כמה הבדל יש כבר בין התזמונים האלה ? (על שניהם יש אחריות לכל החיים אגב)
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-