עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by haim652,

רציתי לשמוע דיעות על לוח אם מסויים על הלוח GigaByte GA-EP45T-DS3 ורציתי לדעת עם הוא תומך בDDR2 בכלל או שהוא לDDR3 רק? ורציתי לדעת מה עדיף GA-EP45T-DS3 או GA-EP45-DS3 או GA-EP45-DS3R , בעיקר לOC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD64. בחנות הציעו לי לוח אם Nforce 4 Ultra של Foxconn. ידוע לי שהחברה אחת מהיצרניות הגדולות (למעשה מייצרת את הלוחות עבור ג'יגהבייט). השאלה איך המוצרים שלה עצמה? בעד / נגד..... המוצר שהוצע לי ספציפית הו זה: http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS הדגם הינו: NF4UK8AA-8EKRS מישהו נתקל בסקירה שלו? תודה, שבת שלום.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by demonshlomo,

יש לי מחשב ממוצע שמשחקים בקושי רצים עליו ואני הולך לקנות מחשב חדש רציתי לדעת אם המחשב שאני הולך לקנות הוא טוב אני משתמש במחשב אך ורק למשחקים ואני רוצה שהוא יעבוד חלק!!! החלקים שאני הולך לקנות הם:GIGABITE GA-8SQ800 GEIL DDR3200 256X2 החלקים שאני לא מחליף הם: פנטיום 4 1.5 GEFORCE2 MX 400 שאני יחליף אותו בחודש הבא! מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tomerm,

הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  7. שלוש לכולם. קיבלתי מחשב שנקנה לפני 4 חודשים לצורכי עבודה המפרט הוא: P4 1760MHZ ליבת NORTHWOOD לוח אם של אינטל דגם D845EBG2 לפרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bg2/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d845ebg2& זיכרון PC2100. 256MB של חברה לא ידועה. כרטיס מסך : GIFA 2 MX400 של חברה לא ידועה. 3DMARK 2001: 1322 PCMARK2002: מעבד: קצת יותר מ-4000 זיכרון: גם קצת יותר ב-4000 הארד דיסק : בערך 900. (זה נמחק לי ) עכשיו לשאלתי.... אני מעוניין להפוך את המחשב הזה למכונת משחקים. יש פוטנציאל אתם חושבים? המעבד נראה לי טוב, לגבי הלוח אם אני לא בטוח.... הוא לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. AGPX4, 2DIMM תמיכה עד זיכרון 2100. חשבתי לשדרג אותו קצת, השאלה אם כדאי לי…

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  8. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nimikipod,

ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…

10. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

11. Started by zurkin1232,

שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by amichay,

האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by פבפ,

בהתחלה בכלל חשבתי לקנות איי אמ די אבל עכשיו אני נוטה לקנות אינטל בגלל האמינות ובגלל שהמעבד לא מתחמם בצורה מטורפת בכל מקרה המפרט הוא: p4 1.7 MSI 6398AR Transcend 256mb 366 mhz אם יש לכם הערות אשמח לקבל אני בעיקר מתלבט בקשר ללוח אם מה אתם ממליצים???? בתודה ושבוע טוב

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by dudu26,

הי! זה המפרט שהרכבתי: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1024 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤445 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤267 מארז: COMPUCASE CI-6A21B ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤245 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤230 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3463 לאחר שהבנתי שבתקציב של 3.5K כדאי ללכת על AM…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  15. היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…

16. שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Pro modder,

היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by Pythagoras,

למחשב משחקים עם Q6600 ו8800 GTS ... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3328 תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. עברתי על המפרטים המומלצים באתר וברובם ההמלצה היא או מעבד Intel Core 2 Duo E6300 עם לוח אם ASRock ConRoeXFire-eSATA2, או מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600 עם לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity. עשיתי קצת סקר שוק ועברתי על הדיונים בפורום והבנתי שהמחירים קצת השתנו. המעבד והלוח אם ישמשו למשחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל ואני נוטה לכיוון האינטל, לפי דעתכם זה השילוב הכי משתלם במחיר הזה, או האם אפשר לקנות לוח אם יותר טוב ובמה זה ישפיע בביצועים? ראיתי גם לוח אם דומה של ASRock אבל בלי הConRoeXFire במחיר יותר זול, מה ההבדלים ביניהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום, לא יודע אם זה המקום הנכון לפתוח את זה , אבל אנסה כאן, מה דעתכם על הקירור הבא למעבד ? מדובר במעבד Intel Core i5 13600K במחשב לא לשימושים רציניים, אלא לעבודה, אינטרנט, פה ושם סרטים ב4K אולי, זהו בגדול.. תודה

21. Started by MatanFrenkel,

בבקשה לא להיגד לי לקנות אחרים , כי זה מה שהתקציב מאפשר לקחתי 2X2048 של KINGSTON DDR2 800MHZ דעתכם על חברת KINGSTON? המחשב למטרות משחקים חדשים תודה רבה

22. Started by dankken,

שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by nivzion,

שלום רב!, אבקש דעת מומחים לגבי הלוח אם הזה: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2 תראו כאן את כל הפרטים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11219 אני משלב אותו עם מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ועם זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ ועם הרדיסק: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS מה אתם אומרים? קניה טובה? מישהו יכול קצת לספר לי על הלוח אם הזה? כל מיני פרטים שכדאי לי לדעת? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by lazy,

לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by shayh,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב המבוסס intel שישרת אותי בשנים הקרובות, המליצו לי על הלוח INTEL DG965SSCK SATA USB DDRII עם המעבד INTEL E6300 (אבל ככל הנראה אני אקח את E6420). הלוח טוב? איכותי? הוא יחזיק מספר שנים? (או שעדיף לקחת לוח של ASUS?). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.