מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך.. יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....).. אתר: www.pmimemory.com הCL של הזכרון הוא 2.5... עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון... אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול).. רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 …
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בזכרונות DDR-2 ? מהו ההבדל בין PC2-5400 ל - PC2-5300 שניהם 667Mhz ??? מה עדיף תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רציתי חוות דעת על המעבד E6400 ואיזה לוח הכי מתאים לו דרך אגב אני לא משחק בו
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם יש בלוח האם ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm כרטיס רשת מובנה? ואם לא, האם כרטיס שיושב על לוח אם מסוג : Mainboard Model P4S533 (0x172 - 0x5A7C60) LPCIO ----------------------------------------------------- Vendor AsusTek Model ASB100 יוכל להשתלב על הלוח אם החדש? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Motherboard: Intel Eatonville D915GEV Memories: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM3: Kingston (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Graphics Card Radeon X1950 Pro 512MB CPU CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz Power Supply Enermax Liberty 400W אז אני מתלבט בין ה-Q6600 לבין ה E6850 ואני אצטרך לוח אם תואם. אין לי מושג כמה לוח אם כזה עולה... אני קונה מ-SKYPC הכל.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב ככה זה ממש נשמעת שאלה מפגרת אז אני אבהיר קצת את התלבטות . יש לי מעבד רגיל 1.8 GHZ ו מעבד סלרון 2.8 GHZ מה עדיף לדחוף למחשב??
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 כמעט אותו מחיר רק הבדל ב MHZ והבדל ב BIT מיועד להרבה מטרות..משחקים קידוד וכל מיני דברים.. לא משהו ספציצי..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\
-
- 8 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מפרט ראשון: ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache מפרט שני: ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ובכן , אחרי כמה שנים טובות הלוח אם שלי נשרף ועברה האחריות , הלוח אם שהיה : gigabyte k8nf amd 3000 a-data 1 g עכשיו האם שווה שלדרג כבר הכל ? [ התקציב 1500+-] או בעצם שווה לחפש לוח אם כזה ופשוט להחליף? פשוט אני כבר לא בעיניינים אז מי שמציע להחליף הכל שיגיד בבקשה תחליף תודה מראש לכל העזורים
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) 1. איך נחשבים לוחות-האם של אביט ? 2. מה דעתכם על הלוח הזה באופן ספציפי? 3. האם יש דברים עקרוניים שטובים או לא טובים אצלו? בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחפש לוח 478 למעבד 2.6 עד 350 גג קיים עוד הדגם של הAlbatron?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש לכולם,
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-