מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ומעבד של AMD Athlon64 והוא רוצה לדעת אם ניתן לקחת לוח אם תומך הסוקט החדש (אפשר למצוא בארץ כבר את ה-Gigabyte GA-K8NS) ולשים לו מעבד עם סוקט ישן (נגיד ה-Athlon64 3000). ועוד שאלה, שווה בכלל לקחת את הלוח אם שהזכרתי? הבנתי שמבחינת ביצועים הוא מעולה אבל הבעייה היא במחסור בפיצ'רים, השאלה היא באיזה פיצ'רים מדובר? כי לפי המפרט שלו הבנתי שיש לו רייד, כרטיס רשת וכרטיס קול. מקווה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיודע למה יש הבדל של כמעט 100$ בינהם. מבחינת תוצאות ב3DMARK06 היתרון של הW64 הוא דיי זניח. מה שכן אני יודע שמחינת רייד לW64 יש תוצאות מאוד מרשימות אבל אני דיי בטוח שזו לא הסיבה לכמעט 100$ הפרש בינהם. גם בOC לא שמתי לב להבדלים רציניים בינהם. ככה שאם מישהו יודע מה היתרונות של הW64 או לחילופין של הDH אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהם קנו את ati חברת ענק בפני עצמה....וכמו שזה נראה כל הרווחים מהכרטיסים והחומרה של ati תכנס לכיס של amd יש להם סיכוי לעקוף את אינטל בהכנסות בסה"כ מעבדים וכרטיסי מסך???
-
- 88 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הטמפרטורה הממוצעת של מעבד הRYZEN 2700X שלי עומדת על 93 מעלות(באדום) על פי SPECCY. המעבד שלי כרגע לא עושה כמעט כלום מבחינת מאמץ, יכול להיות שהכלי הזה לא עובד טוב עם RYZEN? או שהמעבד שלי באמת כל כך רותח?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה עד כמה מעבד של Dual Core 3.2 צריך להגיע לטמפרטורה גם בעומס וגם לא. יש לי לוח אם של ASUS . אצלי לי תוכנה SPEEDFAN הוא מגיע ל 60 ורגיל בלי עומד ל 54.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח טוב עם PCI-E בתקציב של 1,000 ש"ח +-. חשוב לי הביצועים ואני לא מבצע OC. כמו כן אני צריך זכרונות ללוח והמעבד הנ"ל בגודל 1GB. תודה על עזרתכם. ד"א ראיתי מס' נושאים בנושא לוח למעבד כפול ליבה אבל אם תקציב נמוך יותר וחברות מסויימות. אני פתוח להצעות לכל הציפים וכל החברות. אני מחפש את הטוב ביותר ואם יש אסמכתא (לינק לכתבה) אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי... אני מרכיב מפרט לאולפן ביתי של חבר ויש לי ספקות לגבי בחירת מעבד. בדרך כלל אין לי שום התלבטות אני פשוט לוקח את ה X700K הכי חדש של אינטל אבל כיוון שהשנה ביטלו ל 9700K את התמיכה ב HYPERT THREADING יש לי קצת ספקות, למרות שנוספו לו שתי ליבות פיסיות. בחיפוש ברשת ניתן לשמוע בעיקר על 8700K 9700K ו RYZEN 7 2700X (בתקציב של עד 2000 שקל עם עדיפות לביצועים על פני חיסכון). אני חייב לציין שמעולם לא קניתי או המלצתי על המעבדים של AMD פשוט כי לא התנסיתי ולכן גם פה יש חששות. העבודה היחידה על המחשב זה הפקת מוזיקה אלקטרונית ב CUBASE (שתומכת ב HYPER THREADING) כולל שימוש בלא מעט VST ועריכת מידי ואודיו. זה כנראה יסתכם בזה שאני ייקח את אחד מהשלושה הנ"ל: …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים בקשר למעבד הזה: Intel Desktop board ca810e וגם כשהדלקתי אותו לבדיקה נדלקה נורה אדומה ואמרו שזה לא וזה עלול להישרף, האם זה נכון או שזה צריך להיות ככה??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי מעבד e8400 לוח ASUS P5QL-E ספק 550wtt כרטיס מסך 9800gtx+ 4gb ram אחשיו תיראו התקנתי אוורסט ליראות מה עם המעלות,ופיתאום אני רואה שכתוב לי רק CPU שזה הראשי ועוד אחד מיתחתיו שכתוב CPU #CORE 1 ואין לי cpu 2 ברוב הפעמים שראיתי שילדים מעלים תמונה מאוורסט יש להם שם 3 דברים cpu,cpu core 1,cpu core 2 ולמה לי אין את 2????
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-