מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש המלצות רק לאינטל תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד קניתי לוח אם בchipset של AMD AM2, הכי זול ופשוט שיש, לפני שנה+ אז אם אני יחליף רק את הלוח לאחד חדש חדש AM2 שיעלה בערך פי 5, זה ישפר משהו? (נגיד והלוח שיש לי כרגע מספיק לי מבחינת הפונקציות ואם אני לא עושה OC) השאלה היא כללית ולא ספציפית אליי או לחומרה שלי. אני פשוט רוצה לדעת אם יש מהירויות בלוח אם, פונקציות שמשפרות את הביצועים וכו'. כמובן גם מבחינת החיבורים של הלוח לזיכרונות, לכרטיס מסך, למעבד ולהרדיסק.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזה פחות או יותר המפרט המתוכנן http://i44.tinypic.com/2n7kvo5.jpg ואז תהיתי לעצמי מה ההבדל בין מעבד E8400 לE8500? והאם הלוח אם שבמפרט יכול להחזיק את E8500 בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן אבל בסך הכל עושה את העבודה. הוא מיועד בשביל משחקי האינטרנט של הילדים שלי. בכל אופן, הייתי רוצה להרחיב לו את הזכרון. לוח האם של המחשב הוא של GIGABYTE מדגם GA-6wmm7 Rev 2.0. מצ"ב לינק למפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1507 אני יודע שיש לו 2 סלוטים של זכרון והמקסימום שהוא יכול זה 512MB. כרגע בכל סלוט יש לי זכרון של 128MB ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים של 256MB. בעבר, כאשר הרחבתי את הזכרון, נאמר לי שהלוח אם לא מקבל כל כרטיס זכרון מסוג SDRAM. ככל הזכור לי, נאמר לי כי כל צ'יפ על הכרטיס יכול להכיל מקס' 16MB ולכן אם אני רוצה 256MB אני צריך כרטיס עם 16 צ'יפים. האם אני זוכר נכונה או שיש מגבלה אחרת לכרטיס הזכרון? על הכרטיס הנוכחי רשום 128MB …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להכין עמדה שתשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. אבקש המלצות בהתאם. המעבד חייב להיות אינטל ואבקש גם זיכרון של 4GB במהירות מתאימה. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כבר כמעט שנה עברה מאז קניית המחשב שלי. ועדיין חוץ מירידות של גג 100 שקל פה ושם באיזה דגם, לא השתנו מחירי המעבדים. נכון שיצאו דגמים חדשים זולים יותר ואולי משתלמים יותר ביחס עלות תועלת. אבל תראו את הQUADS למניהם והDUO מסדרת 8xxx. לעומת זאת מחירי הכרטיסים הגראפים למשל ירדו לחצי. זכרונות גם ירדו משמעותית באחוזים. אפילו מסכי מחשב שנחשבים די עמידים מול פגעי הזמן ירדו משמעותית. מה קורה פה בדיוק ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב קצת ישן, לוח אם kv8 pro של abit וזכרון ראם 512 של ADATA. רציתי לשאול איזה זכרון (מהירות, סוג וכו') מתאים ללוח אם הזה, לא מצאתי בחוברות של הלוח אם, והזיכרון בא כOEM. אם אפשר אז לינק יהיה נחמד (סטיק של ג'יגה ומעלה)
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 ו- http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 זה. הזכרונות האלה "יסתדרו" במחשב אחד? הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. אה ועוד שאלה: אין בעיה ל- http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 להיות באותו מחשב עם אלה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK (3 סטיקים) הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. (3 ג'יגה על מחשב 32 ביט) ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עכשיו המפרט לשי זה ADM ATHLON 4400+ EPOX MF4 J3 HD4850 EZCOOL PS 500WATT אני רוצה לשדרג את המחשב. יש לי 2 אופציות הראשונה.להחליף לאינטל אז להחליף לוח אם טוב של DFI P45 ב 650 שקל. למעבד E7400 ב 615 שקל. ולהחליף ספק ל SEASONIC 550WATT ב 480 שקל או אופציה שניה להישאר אם AMD ולא להחליף לוח אם אז מעבד פנום 2 940 1500 שקל או 920 ב 1200 שקל. וספק 480 שקל. אז מה יותר טוב? חשוב המערכת למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה שמתי לב שהלוח P5QL יוצא בשני תצורות שונות: P5QL - CM P5QL - SE רציתי לשאול מה ההבדלים ואיזה מהם עדיף? אין פה עניין של תקציב חבר'ה זו שאלה כללית, אז זרמו חופשי... עריכה: בהשוואה הבאה ניתן לראות שב CM יש תמיכה ב PCI.E 2.00 אבל ב SE זה לא מוזכר כלל? האם ה SE לא תומך PCI.E 2.00 ? http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2580,2478&l1=3
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב ברשותי הלוח שבמפרט ואין ברשותי כונן דיסקטים. ניסיתי בנרו ולא ממש הצלחתי לצרוב דיסק bootable שיעבוד כמו שצריך. עצות יתקבלו בברכה, אפילו אשמח להדרכה מפורטת בנרו.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I7, התקציב הוא 6K (ניתן להתגמש בכ-500 ש"ח) אני מתלבט אילו זיכרונות יתאימו בצורה היעילה והחסכונית למפרט שבחרתי. יש לי העדפה חזקה ל-6 GB מאחר ואני אשתמש בתוכנות גרפיות שזוללות זיכרון. ישנם 3 פרמטרים ששמתי לב אליהם: CL - עד כמה יורגש ההבדל בין 9,8 או 7? MHZ - יש 1333 ו-1600 שוב, עד כמה מורגש ההבדל? חברה - על איזו חברה / דגם הייתם ממליצים במיוחד? הערה: לא מתוכנן OC. הנה המפרט שבחרתי (אני עדיין מתלבט עם הספק...) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 - - 357.00 ש"ח 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1,593.00 ש"ח 1 HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULK 317.79 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EX5…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-