עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לחבר שלי יש Asus P7H55 ללוח יש 4 חריצי זכרון. כרגע יש לו 2 סטיקים של 2 ג'יגה בתדר 1600. (קינגסטון הייפר איקס כחולים למי שזה חשוב, אם אתם רוצים דגם מדוייק תגידו) לפי מה שקראתי באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בעד 16 ג'יגה. השאיפה היא לשדרג לפחות ל-8 ג'יגה. מהן האפשרויות? חובה להוסיף 2 סטיקים של 2 ג'יגה? או שאפשר להוסיף סטיק של 4 ג'יגה? או 8 ג'יגה? אני רוצה לדעת מה יעבוד לו? ומה מומלץ? (האם יש תצורה מסויימת שמומלצת? אני יודע שעדיף צמד סטיקים אבל במקרה הזה נראה לי אבסורד לקנות 2 סטיקים של 2. אבל אם זה עדיף או האופציה היחידה זה מה שאמליץ לו לעשות) בתודה מראש על כל תשובה שתינתן בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  3. רכיב (אולי כרטיס) חיצוני ? אגב, האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום חברים, רכשתי לוח של GIGABYTE דגם K8NXP-SLI הרכבתי אותו, ובאתי לחבר אותו למערכת שלי (כמו הלוח הקודם שלי של ABIT), להפתעתי ה-SPDIF-OUT שלו הוא לא אופטי!!!! כאשר נכנסתי לאתר של GIGA רשום שם שיש לקנות מתאם (מפתיע שחסר, ל-ABIT זה לא חסר, ובהתחשב במחיר הלוח, זה בעייתי). להלן לינק לאתר שמסביר על המתאם: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_6_channel_audio.htm אך מאחר ויש לי את הלוח ואני חייב יציאה אופטית לשמוע 5.1, האם אתם יכולים לעזור לי ולומר לי היכן ניתן לרכוש מתאם זה? תודה לכם. (אשמח לתגובה מהירה, איני יכול לשחק\לשמוע מוסיקה ולארות סרטים כלל...). תודה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by eranisra,

היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בשבועיים הקרובים וצריך ייעוץ לגבי בחירת הלוח אם המחשב יהיה - CORE 2 DUO E6420 2GB G. skill GEFORCE 8800 640 MB LEADTEK (כנראה). עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת...יש לי אסוס בP4 כבר שלוש וחצי שנים - סוס עבודה, ולעומת זאת אני רואה הרבה הרבה מלצות על לוח של ג'יגהבייט שאני יודע שבזמנו לא היו כל כך פופולריים בלוחות אם...אתם יכולים להמליץ לי על לוח טוב של אסוס? והאם כדאי לי יותר אסוס או גי'גהבייט? ואם כן איזה לוח של GB? אני לא מתכנן OVERCLOCK בזמן בקרוב אולי אני ארצה מתישהוא בעתיד...ואין לי צורך בSLI. תודה.

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שאלתי שאלה לגבי השוואת מהרות ותשובה שקיבלתי לא מובנת מזה בסטיקי ולמה אני לא יוכל לתת תשובה למשמגיב (הנושא נעול)

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי לוח חדש של ASUS p4p800se ai שהעכבר מחובר מהתחלה ואני מדליק אותו אין בעיה עבל ש ה XP עובד והני מנתק אותו ומחזיר אותו הוא לא עובד וגם כל ה 6 יציאות לא עובדות מה אני עושה

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by hakoki,

כמה חיבורי IDE יש בלוח הזה של ג'יגה בייט? והאם אתם חושבים שיש בעיית התחממות בלוחות של ג'יגהבייט ובלוח הזה ספציפית? תודה.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by or_doc,

אהלן. ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח. עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם של Gigabyte EP45-DS3R עם זכרונות של OCZ Reaper 1066 2x2GB על המבדקה שעל גבי הזכרון מופיעים הנתונים הבאים: PC2 8500 Reaper Series PN: OCZ2RPR10664GK 5-5-5@2.2-v SN: 007270806008034-2 כשאני בודק את הנתונים בCPUZ אני רואה את המספרים הבאים תחת EPP#: Frequency 533MHz CAS# Latency 5 RAS# to CAS# 5 RAS# to Precharge 5 tRAS 15 tRC 26 Command rate 2T Voltage 2.100 V הכל התחיל מזה שאני רוצה להוסיף עוד 4GB למחשב שלי.... אז השאלה שלי בעצם עד כמה חשוב הTIMING של הזכרון והאם בכלל "חייב" או לפחות מאוד מומלץ לקנות זכרון זהה? אם יש לכם המלצות אחרות, אני אשמח לשמוע תודה מקס

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  11. הי , יש לי היום שני כרטיסי זיכרון 512 MB ובלוח האם יש מקום לעוד שני כרטיסים. אני רוצה לרחיב מ 1G ל 2G. מה יותר כדאי: 1) להוסיף עוד שני זכרונות 512 זהים לאלה שיש לי היום? 2) להוסיף עוד זכרון אחד של 1G? 3)להחליף אותם ב זכרון אחד ש 2G? תודה על העזרה אסי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: Kingston KVR553D2N4/512 X2 לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by ShaiLevy,

המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …

13. Started by MODI,

לחבר נשרף המעבד והוא רוצה לקנות אחד חדש 3.2... זה צריך להיות בסוקט 478 ראיתי בפנדה עולה 1500 שקל וזה לא הגיוני

14. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Guy Tsarfati,

אהלן אנשים..איזה חלקים אני צריך לשדרג במחשב כדי שהוא יריץ משחקים כבדים ובכללי שהוא לא יהיה תקוע כמו עכשיו..בכללי עכשיו לוקח לו כמעט 40 דקות לעלות כמו שצריך..המפרט שלי הוא כזה:לוח אם: ASUS H81M-A מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHzספק: 550Wזכרון: 8GBכרטיס מסך:NVIDIA GeForce GTX 660 אם צריך עוד פרטים אני ירשום לכם רק תגידו... תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אינטל מרעננת את קו מעבדי האקסטרים שלה - ואנחנו יוצאים לבדוק איך זה נראה הלכה למעשה בהשוואה למוצר הדגל משנה שעברה לכתבה

17. ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תנו איזה כמה אתרים לוחות אם משנת 2003 ומעלה

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני מתלבט בין אם לקחת E5200 או E7200 ההתלבטות נובעת מהסיבה אם הE5200 יגביל את הכרטיס HD4850 ברזולציה 1680*1050 ועוד שאלה, לאיזה מעבד מקביל הE5200 אצל AMD?(יש לי AMD עם 4850 ככה שיהייה לי יותר קל לדעת אם הוא יגביל את הכרטיס או לא) תודה, וחג שמח.

21. Started by gforce,

יכול להריץ משחקים כמו fifa 2002 ו motogp לא המשחקים הכי חדשים תודה נ.ב לוח אם : Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  22. זה הגיוני שהזיכרון שלי עובד על 1.5-3-3-5 T1 ללא אוברקלוק וללא תוספת מתח, כשבמקור הוא אמור להיות 3-8-3-3? (D43)

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  23. טוב, יש לחבר שלי Pentium 4 2.4A, והוא צריך לוח אם חדש, הציעו לו לקחת את הלוח הזה: ASUS P4S8X-MX זה טוב? אבל הוא יכול לבחור איזה לוח אם שבא לו, שכמובן מתאים למעבד שלו.. אני יודע שצריך לקחת לוח שמתאים לסוקט שלו, מישהו יכול להציע איזה לוח לקנות? או איזה סוקט יש לו? איך בודקים את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Load,

היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.