עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Radeon38,

שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. כי E6600 שיש לי הוא צואר רציני...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2037 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מאוד התלהבתי מהלוח אם הזה GIGABYTE GA-73PVM-S2H אבל יש בו כ.מסך מובנה, ואני מוסיף כ.מסך למערכת. אישית, אני חושב שאין רע שיש כ.מסך על לוח האם,…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by vk,

איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מעבדים חדשים,הכל חדש זכרונות ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה מעבדים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את הe8400 של intel.מה היום ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by tal daniel,

שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  10. רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  12. לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. 512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by megaeagle,

אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by dankken,

שלום רב ברשותי לןח MSI P45 DIAMOND http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb לפי נתוני הלוח צריכים להיות 3 חיבורי מתח ללו: 1) ATX 24pin connector 2( cpu power- כבל נוסף של 8 פינים 3) pci-e connector כבל מתח נוסף של 4 פינים השאלה היא האם לא מספיק ה24 פין כבל למתחים עבור כל הלוח או שאני צריך לחבר עוד 2 פלגים מהספק ללוח עבור המעבד וה pcie? האם כל ספק מגיע עם הקונקטורים הדרושים? תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by דיוגנס,

אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. בלוח הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה ? כמה מקסימום זיכרון אפשר לשים בלוח זה ? יש הסבר למה עלו מחירי הזכרונות ,כאשר הביקושים ירדו? המעבד יהיה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 תודה .

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by psycho killer,

שלום , אני צריך הסבר קטן על DIMM ? ועוד שאלה יש לי כרגע זיכרון 512 ,667MHZ ואני רוצה להוסיף 2G 800 MHZ האם כדאי להוסיף את ה512 או שעדיף בלי ואם כן אז איך אני יודע באיזה סלוט לשים את הזכרונות? כי הבנתי שזה משנה בגלל DUAL CANNNEL או משהו כזה תודה.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.