עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gangsta,

מה זה חדי ליבה כאילו ליבה אחת?

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by yotam.m,

יש לי בעיה די רצינית עם Athlon 3000 בסוקט 939, הטמפ' שלו מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ והמחשב נכבה. הדבר קורה בביוס שכן אין לי שום אפשרות להתקין מערכת הפעלה מכיוון שהמחשב נופל ברגע שהטמפ' עולה. על המעבד מותקן גוף קירור סטנדרטי נקי מאבק כמובן עם מאוורר של Glacialtech ב-2400RPM. ניסיתי גם למזג את החדר כמה שאפשר בעזרת מזגן וכן להצמיד לו מאוורר ישירות לתוך המארז, לא משנה באיזה סיטואציה הטמפ' מטפסת ומגיעה לכ-100 מעלות והמחשב מכבה את עצמו. המעבד הוא Athlon 3000 כמו שציינתי עם ה-A8V של ASUS.. רעיונות? הצעות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by sxs,

בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by a-gold,

לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 475 צפיות
  5. ABIT AB9 Pro הוא נראה לי לוח ממש טוב לשדרוג עתידי oc ושימושיים כללים(משחקים אינטרנט מוזיקה ועריכה חובבנית של וידאו) למעבד e6300 צ'יפ 965 עד 8 ג'יגה כרטיס קול 7.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2302 מה חושבים עליו?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  6. היי, יש ברשותי מחשב נייד - Lenovo Ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8 במחשב מותקנים 2 זיכרונות של 4 ג"ב כל אחד [סה"כ 8 ג"ב]. אני מעוניין לשדרג את המחשב ל-16 ג"ב, [2 של 8 ג"ב או אחד של 16 ג"ב], אבל לא ממש מצליח למצוא תאימויות. אציין כי המחשב משמש לפעילות משרדית, לא מעבר. באתר של לנובו מצאתי את זה - קישור. באתר של ksp, למשל, יש מגוון זיכרונות שונים [קישור], אבל אף אחד מהם לא מופיע באתר של לנובו שקישרתי למעלה. השאלה היא אם אני יכול לרכוש כל אחד מהם ולהכניס בביטחה למחשב, במקום השניים המותקנים היום? ביצעתי בעבר החלפות לזיכרונות במחשבים נייחים, זה לא היה בעייתי אף פעם. פה משום מה, קצת מרגיש לי "מסורבל" יות…

7. Started by (G),

תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by roeiw,

מה עדיף מבחינת ביצועים יציבות איכות ו בקיצור מה יותר טוב?? Abit NF7 v.2 אווו Gigabyte GA-7N400 (אני לא מתכנן אוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by X - DreaM,

אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך לוח שיחזיק 2X9800GTX או 2X8800GTS, ומעבד Q9300/9450 לביצועים גבוהים במשחקים, ואם זה כדאי לעתיד גם DDR3. אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין הציפסטס השונים: P35, X38, X48, 750i, 780i. ורציתי לדעת מה הכי כדאי ולמה. עכשיו, אני לא בטוח בזה, אבל אולי מתוכנן OC למעבד או לכרטיסי מסך בעתיד, ובכל מקרה עדיף שאני אקח לוח שיאפשר לי את אופציה כזו. הבנתי שה-p5N-D לא מתאים ל-OCבגלל הציפסט שלו 750i. עוד לוחות ששמעתי שהמליצו עליהם הם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L וה-ASUS P5N-E. דרישות נוספות: כמה שיותר חיבורי PCI-E/יציאות USB, כל החיבורים ה"סטנדרטים". זיכרון: אין דרישות מיוחדות. תודה.

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  13. תראו אני בטוח שקניתי זכרונות של 2X1024 של OCZ 1066MHZ מה יש לי בכל זאת? 1. 2. 3. 4. 5. מה הבדל בין 1 ל-5? משהו יכול להגיד לי את המפרט שיש לי ממה שהוא מבין מהתמונות אני לא כל כך מבין תודה!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by iakovl,

אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 6400 http://skypc.co.il/pl_product~AMD1192~60~0.htm או 6000 הרגיל....

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  17. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות למפרטים. ההיתי די סגור שאני הולך על שילוב של AMD Phenom™ II X4 BLACK EDITION 955 3.2GHZ 125W AM3 6MB ן Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3 יוצא בערך 1200 שקל כשהגעתי לחנות המוכר אמר לי שזה מעבד שמתחמם מאד וקירור הסטוק שבא איתו לא מספיק טוב ושאני יקח גם איזה קרור טוב ,תוספת של 150 ש"ח. פה אני מתחיל להתלבט במחיר הזה אני חושב שכבר אפשר לקנות מעבד CORE I5 + לוח אם(לא יודע איזה) אני מקבל מעבד קצת יותר חזק ש צורך פחות חשמל ושקירור הסטוק שלו אמור להספיק. איזה שילוב עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kobiatti,

אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by kola,

היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  20. MSI P965 Neo אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל רציתי להיות בטוח לפני כן שיש לי תמיכה במעבד הזה. כמו כן איזה קירור אתם ממליצים את הקירור שבא איתו או קירור נפרד שאני יקנה? בתודה נתנאל.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by haziri,

אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Dan1919,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?

25. Started by syberpuppy,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.