מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קומו סטאס אנשים ! אני מחליט סוף כל סוף לנטוש את הלפטופ בחזרה לדסקטופ אני מחפש להרכיב מחשב חזק וזול (לא למשחקים כרגע) ואני רוצה שהוא יהיה 64 ביט כי אני לא רוצה לשדרג בשנתיים שלוש הקרובות. החלטתי על מעבד 64 2800+ ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים זול וטוב (תזכרו שיהיה מתאים לתוספות גם בעוד שנתיים) וכמו כן לגבי זכרון 512MB סטיק 1 שיהיה יעיל וזול. כרגע לא מתוכנן OC . תודה מראש נ.ב אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר או המלצה לחנות מסויימת אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים?(גם כספיים והאם זה שווה את זה), האם משתלם לרכוש או שבקרוב ייצא "מאופגרד"?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני ארגיש בהבדל במשחקים וכו' בין זכרונות 4GB 667MHZ ו800MHZ? במקרה שלי זה 4 סטיקים של 1GB של Sansung במהירות 667MHZ , לא יודע אם 4 סטיקים עדיפים על 2 סטיקים של 2 ג'יגה . שאר המפרט בחתימה .
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני אשתמש בעצה שלכם!!! זה למחשב לגיימרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת... מעיון ב-SPEC שלו נראה שלא. אם לא, מה סדר גודל המחירים של לוחות שכן תומכים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 512 זיכרון RAM. האם הוספה של 512 נוספים תראה שינויים משמעותיים?? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הראשון I5 760 עולה 930 שח השני i7 870 1156 עולה 1330 שח המחשב מיועד למשחקים ומכונות וירטואליות לפחות 3 בו זמנית לא מתוכנן OC, אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין המעבדים ואם שווה ללכת על ה I7 לטווח הארוך תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח המתאים למעבד DC לא עומד לבצע שום OC וגם לא מתכוון להריץ עליו משחקים עדיפות ללוח עם בקר RAID עליו ויציאת HDTV (מכיוון שאני לא מתכוון להריץ משחקים נראה לי שכרטיס מובה עם יציאה להצגת סרטים יספק אותי תקנו אותי אם אני טועה) תקציב 500-600 כרגע תודה מראש:-)
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האים זה דבר תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה רצינית שאני לא מבין די הרבה זמן: 1. מה ההבדל בין CL5 לCL4? 2. אני יודע ש800 יותר מהיר מ667, אבל מה ההבדל בביצועים שלהם? מה זה עוזר לי שזה 800? איך אני יכול להשתמש בזה? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת, מי מבין המעבדים הללו יותר טוב? מה יותר טוב בו? ומה בכלל ההבדל בין סידרת ה64 הרגילה(3000+ , 3500+ וכ'), לבין סדרת הFX. (כלומר FX-53, FX-51 וכ').
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-