עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by זאק,

יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , קיבלתי את המחשב שלי אתמול , סיימתי להרכיב אותו . ומשום מה נראה לי שדפקו אותי עם הזכרונות... הזמנתי : Winbond 256mb 400mhz\3200 X2 ואכן קיבלתי : Winbond 256mb X2 רק אין לי מושג אם הם באמת על 400 מגה הרץ.. בדקתי על הצ'יפ עצמו , והיה כתוב שם רק BH-5 כמובן שאם אני יתקשר לשאול , יגידו לי שקיבלתי מה שהזמנתי.. אבל אני רוצה להיות בטוח בזה... יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבדוק זאת? כל דרך... רצוי מבלי לפרק את המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by ob,

הזמנתי מפרט עם זכרונות של 4GBx4 800mhz Kingston אבל פתאום שמתי לב באחת התוכנות שהמחשב מזהה את הזכרונות ב400mhz CL6. (או שפשוט מי שהרכיב לי את המפרט טעה ?!) מה אפשר לעשות ? שאלה שקצת לא קשורה לכאן ... אבל רציתי לדעת מה יותר אמין מבחינת הטמפ' של המעבד .. EasyTune תוכנת OC של הלוח או ?TAT http://img364.imageshack.us/img364/2537/92131677vj7.jpg

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by shlomishlomi,

שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alergic,

כתוב לי גם במידע מערכת וגם ב CPU Z intel celeron CPU 1.80 GHZ איך אני יודע אם זה PENTIUM 3 /4 וכו'? northwood socket 478 mPGA bus 101.0 FSB 404.0

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by wrecker,

לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  7. Started by MENASHEHE,

יש לי את הלוח הזה: GA-G31M-S2C ומעבד E5200 והלוח מזהה אותו במהירות של 1.80 ולא 2.50 כמו שהוא צריך להיות הוא מזהה אותו בתזמון כזה: 200X9 איך אני מסדר את זה שהוא יעבוד קבוע על המהירות הרגילה שלו?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by FireFlash,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  11. Started by alex125,

שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  12. Started by Chymes,

יש ברשותי זיכרון G.Skill 512X2 כמעט שנה. הזיכרון יושב על לוח אם NF-7 תוצרת ABIT. מעבד Athlon XP 2500@3200. תיזמון מקורי 2.0.3.3.6.החלפתי את הזיכרון לפני כמעט שנה. בהתחלה, כשרק רכשתי את הזיכרון, הוא לא אפשר לי להעלות את XP. העלתי את המתח מ-2.6 ל-2.9 והבעיה נפתרה. לצערי, לא טרחתי להפעיל תוכנה torture על הזיכרון. לאחרונה הזיכרון התחיל לגרום לקריסת משחקים. היום הרצתי את S&M והוא מצא בזיכרון את הבעיה זאתי: Bus error: 1 Address error: 1 ניסיתי לשחרר תיזמונים ל-2.5.4.4.8 והבעיה ממשיכה. מה זה אומר? איך פותרים אותה? האם עלי לממש אחריות?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. לאחי יש מחשב שמותקן עליו 4.00GB זיכרון RAM אבל כשאני נכנס למערכת דרך לחיצה על קליק ימני על מחשב, מופיע כי רק 2.50GB ניתנים לשימוש, מערכת ההפעלה היא : Windows 7 Professional 32Bit, וידוע לי שבמערכת 32 סיביות הגודל המקסימלי של RAM הוא 3.25GB, אבל למה רק 2.50GB ניתנים לשימוש ולא כל ה-3.25GB? סיבה : כדי שהמחשב יוכל לפעול מהר יותר, ולמימוש טוב יותר למשחקים. תודה רבה לעוזרים !

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by Brown_g,

היום רכשתי מחשב חדש והרכבתי לבד. הכול עובד מצוין והמחשב חזק מאד אבל... בתוכנה שאני מריץ Speccy או CPU-Z כל הפרטים נכונים וכפי שאני מצפה אבל בזיכרון רשום - 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) ואני קניתי - ‏‏ 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 DDR3 1600Mhz‎ כלומר המהירות במקום 1600 מופיע 668... זה נכון? יכול להיות בעיה בזיכרון? אני לא מבין מה זה כל כך CL אז ההבדל לא נראה לי משמעותי אבל יכול להיות שזו גם בעיה? אודה לכם מאד.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by avihai007,

כשאני עושה בדיקה לזיכרון בסנדרה המבך מהבהב עד שאני סוגר איכשהו את הסנדרה. זה בעיה בזיכרון? ניסיתי כמה גרסאות של הסנדרה ובכולם זה אותו הדבר. הזיכרון הוא בסטיק אחד והוא על באס של 133 (הרגיל) בתיזמונים של 6-2-2-2-2.5 תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  19. Started by Skippy,

שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by mtnm,

קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by alfred3,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\

• 18 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש, (המפרט למטה). הבעיה שלי היא שהזכרונות שלי הם 1066 ובכל התוכנות שבדקתי זה מראה לי מהירות נמוכה מהמהירות שקניתי. התוכנות מאמתות שהדגם שנמצא הוא אכן הדגם שקניתי אבל אני לא מבין למה המהירות שונה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את הבעיה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 לוח אם: Asus P5QC זכרונות: ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066 Mhz כרטיס מסך: Asus HD4870 512MB ספק כח: ‏VX 550W Active PFC 12cm Fan - Corsair‎

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by wolf46,

שלום לכולם רכשתי 2 חלקים של זיכרונות 512MB של חברת PQI, התקנתי את הזיכרונות על לוח P4800D של ASUS (סט של SIS), בדקתי את מהירות הזכרון עם התוכנה everest התוכנה מזהה כי המהירות של כל חלק הינו 200MHZ ואילו המהירות האפקטיבית 400MHZ, במקום 400MHZ ו800MHZ (חיברתי אותם בDUAL). אני מנסה לפתור את הבעיה דרך הגדרות הBIOS אך אני לא מצליח . צריך רעיונות לפתור הבעיה..... כיצד אוכל להיות בטוח שהמוכר לא "עבד" עלי ???????? בתודה מראש אורן

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.