עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. איזה מבין שני המעבדים הנ"ל עדיף: ה- E7300 חדיש יותר ובעל זיכרון מטמון 3MB ובאס 1066 ה- E6750 מיושן יותר אך בעל זיכרון מטמון 4MB ובאס 1333. ב- WEI שכמובן אין לסמוך עליו ה- E7300 מקבל ציון גבוה יותר. יש לציין שהייעוד של המעבד שיבחר יהיה ל- HTPC. * נא לא להמליץ על מעבדים אחרים כי אלו השניים שאני אמור לבחור מהם ואין עוד אופציות אחרות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bennash,

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Does AMD have a Quad Channel 16 Core / 32 Thread CPU in the works? http://www.guru3d.com/news-story/does-amd-have-a-quad-channel-16-core-32-thread-cpu-in-the-works.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by taotao,

אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yuval_cohen,

אני לא מבין את כל הקטע הזה.... הRDRAM עובד במהירות של 800MHZ והDDR עובד ב333MHZ או 400 בלוחות החדשים.... והRDRAM לא יקר בהרבה (חוץ מהדגמים של ה 1066 שהם ממש יקרים) אז למה אנשים הולכים על DDR הRDRAM יותר מהיר לא??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היום הרחבתי את זכרון הRDRAM שלי ל512 מ-256 ורציתי לדעת על מה זה בדיוק משפיע מבחינת המחשב ומבחינתי כמובן שאני יודע שהכל אמור לעבוד יותר מהר קצת אבל על מה בדיוק זה משפיע והאם אני מרגיש את זה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomom,

ASUS סקירת לוח P45 ASUS P5Q3 Deluxe . גרסת ה-DDR2 של הלוח Asus P5Q Deluxe P45 Eaglelake MSI MSI מציעה הכנה לקירור מים MSI P45 Diamond עוד תמונות Gigabyte Gigabyte P45 DQ6 לוח ל-DDR2 י Gigabyte EP45-DS4 Foxconn סקירה מקדימה Foxconn ערכת ה-P45 תעשה חיים קשים לערכות ה-X38/X48 שההצדקה הכמעט יחידה לרכישתם היא התמיכה ב-PCI Express 2.0 בשני סלוטים X16. ערכת ה-P45 תאפשר PCI Express 2.0 בשני סלוטים X8 מה שיספק את הרוב המוחלט של השימושים ל CrossFire. גם היא תאפשר תמיכה ב-FSB 1600MHz. השקה צפויה לקראת סוף המחצית הראשונה של השנה - כלומר בקרוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by So-ReR,

אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מס' שאלות : 1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו. 2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ? 3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ? 4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול. AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר : http://www.epinx.com/Components%20and%20Per…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dress,

שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח של גי'גה בייט 945GCMX-S2 ועד היום היה לי מעבד E2200 והיום הביאו לי מעבד E5300 הרכבתי הכול טוב ויפה והוא הוא עובד לי עעל מהירות 1.2 והאוורסט מזהה אותו כE5300 2.6 ולפי היצרן הלוח תומך מה עליי לעשות שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tmpusr,

1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by premier,

הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ykg,

היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם קיבלתי את המערכת החדשה בתוך ההזמנה גם מעבד 3200+ venice e6 הקטע הוא שמשום מה נראה לי שזה ווינצ'סטר תקנו אותי אם אני טועה ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמה המחיר שלו ב$$... וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. /שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by בור ועם הספר,

שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LOL,

אני קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב כללי ולOC והאם הזכרונות Corsair cm512-3200C2 יעבדו אליו טוב אם בכלל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomom,

http://www.pcpop.com/doc/0/152/152075_3.shtml קצת סינית אבל הגרפים די ברורים. ה 3600+ עולה כ 650ש"ח וה 920 כ 250 ש"ח יותר. מעניין כמה יעלה ה 915 ? נראה לי שה 3600+ זאת בחירה מעולה למחשבים תקציביים. ומה אמר הנביא לפני חודשיים:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים