עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Liad91,

אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by premier,

הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמה המחיר שלו ב$$... וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RV25,

פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dr70,

יש לי מחשב ישן שקיבלתי מאחי בשביל אבא שלי. המחשב הוא Pentium 4 1.6Ghz עם זיכרון ddr 133Mhz. ב-Bios, המעבד מוגדר על 800Mhz והזיכרון מוגדר למהירות של 100Mhz. אם אני משנה את ההגדרה ב-BIOS למעבד ל- (1600Mhz (1.6Ghz ולזיכרון ל-133Mhz, כדי שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר, זה יכול לגרום נזק כלשהו? כי אלו ההגדרות של ה-Optimal defaults. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ashkenazone,

http://www.pctuning.cz/ilustrace3/fiala/LP_UT_ICFX3200-T2RG.PDF ציפיתי ליותר מהFSB, הראם, והCF חשבתי יהיה 2X16. כל השאר, כולל 8GB RAM נראה טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad76,

רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dress,

שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית ולקנות מעבד, לוח אם וזכרונות , התקציב עומד על כ- 1500 שקל, יש לי כבר כיוון לגבי המעבד : חשבתי על i5 2500 ,בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל מ- 2500k. אך אם יש משהו יותר טוב אני אשמח להצעות. המחשב נועד בעיקר לעריכות ולתכונות כמו : AE , Edius ככה שמהירות חשובה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי תקציב של בערך 500 קצת יותר או פחות... בכל מקרה אני רוצה לרכוש מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ויש לי התלבטות בין לוחות האם: 1. http://skypc.co.il/pl_product~950750~83~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~38498~83~0.htm 3. http://skypc.co.il/pl_product~950752~83~0.htm עכשיו ככה, אני לא מבין מה ההבדל ביניהם? הרי שלוח 3 זול יותר מלוח 2 בעוד שהוא תומך בציפסט של 785G וגם הוא בעל כ.מסך מובנה אז איך הוא יותר זול? ואם יש לו פונקציות מיוחדות או חיבורים מיוחדים אז לאיזה שימוש הם מיועדים?? ובנוגע לההבדל בין לוח 1 ל 3 האם הבדל המחירים הוא רק בתמיכת CF??? לפיכך עולה כי לוח אם 1 הוא הטוב משלושתם האם זה נכון?? אשמח להמלצתכם? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי לכולם אז ככה... אני רוצה לדעת איזה מעבד מבין השניים יותר טוב/ מתקדם.. ה-INTEL PENTIUM 4 64 BIT 3.0GHZ 2MB CACHE... או ה-INTEL PENTIUM D 1*2 MB CACHE 2.8GHZ.. ראיתי שה-D הוא מסדרה 800 וה64 ביט מסדרה 600 רק.. וגם ה-D הוא עם ליבה כפולה.. ככה שאני מתלבט במה לבחור.. אני לא מעוניין ב-AMD הציעו לי אבל אני מעדיף INTEL... אז בבקשה אני אשמח לדעת מה יותר טוב.. תודה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matanelm,

שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kukishin,

לרכיבים 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ מתלבט בין ASUS P5B DULUXE לבין לוח מבוסס ערכת שבבים 680i. מה עדיף לי? כמו כן מתוכנן OC מתישהו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 00Amir,

ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים