עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמה המחיר שלו ב$$... וכמה נגיד עםן מכס....ועוד איזה 10%-5% רווח של החנות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iem,

היי אנשים ;D מהרשימה הבאה: Gigabyte GA-G31M-S2L Gigabyte GA-P73VM-S2 Gigabyte GA-P31-S3G Gigabyte GA-P31-ES3G איזה לוח הכי מתאים אם אני מתחשב בנתונים הבאים (כולם ביחד !): 1) לא צריך שיהיה משולב כרטיס מסך. (אני קונה בנפרד). 2) המחשב למטרת עבודה כמעט רק בתוכנת CAD --> SolidWorks 2008 בעבודה בתלת מימד. וללא התחשבות במשחקים כלל. 3) זיכרון המחשב: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 4GB סה"כ (2 סטיקים של הנ"ל). 4) המעבד שיהיה עליו הוא: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM. ושאלת צד... מה לכל הרוחות ההבדלים במעבד בין OEM ל- RETAIL ?? כי במחיר זה איזה 80 ש"ח.. האם הם מצפים שישלמו 80 ש"ח נוספים על זה שזה מגיע בקופסא אישית ?! תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AppleJack,

שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שאלה מה עדיף לקנות מעבד INTER CORE 2 DUE 1.83 או DUAL CORE 3.0 GHZ?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by levke,

השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by k22,

שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by So-ReR,

אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Impact,

שנה חדשה, חשבתי אוליי תהיה ירידה משמעותית. כי אני קונה מחשב חדש מחרתיים ורציתי לדעת אם תהיה ירידה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Fabian,

קניתי מחשב לפני שבועיים עם פנטיום 4 2.0 GHz. הבעיה היא שאני לא יודע כמה chache יש לי. איך יודעים? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MadGhost,

מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nir8e,

יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חבר'ה , היום רכשתי את הלוח הזה ורציתי לדעת כמה דברים שבשבילי דיי חשובים , דבר ראשון יש לי כרטיס קול של Creative- Audigy 2 ZS ומערכת רמקולים I TIRGUE 5.1 5600 של Creative. ושניהם מחוברים כרגע למחשב הישן שלי . רציתי לדעת מה עדיף , להשתמש בכרטיס on board שעל הלוח והאם הוא מספיק חזק או שיותר טוב להשתמש בכרטיס הנוכחי שלי...? דבר שני שרציתי לדעת , בהתחלה רציתי לרכוש את הכרטיס 7950GX2 1GB DDR3 512Bit שמחירו 3200 שקל.. אך לפי מה שקראתי יש על הלוח את ה Crossfire של ATI. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1500 שקל בכדי שאני אקנה 2 כרטיסים ואשתמש באופציה.. עם זאת רציתי לדעת עוד כמה דברים , רכשתי עם הלוח גם מעבד Intel E6600 2.4Ghz 4MB ו 2 זכרונות של 1GB DD2 האם יש עוד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. איזה מבין שני המעבדים הנ"ל עדיף: ה- E7300 חדיש יותר ובעל זיכרון מטמון 3MB ובאס 1066 ה- E6750 מיושן יותר אך בעל זיכרון מטמון 4MB ובאס 1333. ב- WEI שכמובן אין לסמוך עליו ה- E7300 מקבל ציון גבוה יותר. יש לציין שהייעוד של המעבד שיבחר יהיה ל- HTPC. * נא לא להמליץ על מעבדים אחרים כי אלו השניים שאני אמור לבחור מהם ואין עוד אופציות אחרות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, אני מרכיב מחשב חדש בסכום של עד 5500 ש"ח (כולל ציוד היקפי) כהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט/אופיס, אך המטרה היא שיהיה חזק מספיק לתכנות (visual studio) וכן משחקים חדשים. המעבד אותו אני חושב לקחת הוא - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM (מחיר: ¤1071) הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא- A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 (מחיר: ¤331). כרטיס המסך שאני רוצה הוא ה- Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 (מחיר: ¤894). ההתלבטות העיקרית היא בין לוח האם הכי "פופולרי" פה לשימושים שהזכרתי (ובטווח המחירים) - GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין לוח אם טיפונת יקר יותר (הפרש זניח), אך אחד שתומך ב-DDR3 - הלוח GIGABYTE EP45T-DS3R. מה אתם אומרים? איזה משני הלוחות מתאימים יותר למעבד, לזכ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המעבד הזה Athlon 64 3000+ (S-939) הוא עם BOX או בלי ועוד משהו אם הוא בלי BOX אני לא יצתרך להוסיף קירור)במידה ואני לא עושה OC)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by askme,

היי לכולם. להלן ידיעה על מספר מעבדי i5 וסלרון שדלפו לרשת. בסה"כ שום דבר מהפכני, פשוט מילוי של היצע מבחינת מחירים. https://www.gadgety.co.il/197381/intel-leaks-eight-cpus/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tomer99r,

שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים