עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  2. הרי כבר לא משתמשים בהם. 256 RDRAM עולה כמו 512 DDR. כל מבוקשי הוא להוסיף זיכרון למחשב שלי...... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות RDRAM במחיר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  3. 1.intel pentium D processor 930 & gigabyte 81945pl-g motherboard for $280.00 2.intel pentium d processor 940 & ecs 945p-a motherboard for $260.00 3.amd athlon 64 x2 dual core 4200+ & ecs k8t890-a motherboard for $330.00 sorry for the english but i am at work and we dont have hebrew on my computer thanks for your help

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Jetway,

שאלה פשוטה. האם העיגולים מעל התושבת ומצדדיה הם מייצבי המתח ? תמונה :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by prexus,

חשבתי להביא מחו"ל, אבל בגלל ענייני תאימות והחזרה ויתרתי על זה. עכשיו אני מחפש גיגה של זכרון PC4000 ל OC. שמעתי שיש זכרונות שמבוססים על ציפ' שנקרא 43B והוא אמור להיות טוב, למשהו יש מושג בקשר אליו? חשבתי על:GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit ב 1750 ש"ח כך שהם בתקציב יפה, יש רעויונות אחרים? לא חייב מ PCH אפשר גם זיגזג או מהדובים... לינק לזכרון: http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm תודה.

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  6. בניתי מפרט למחשב לצורך גיימינג ואוברקלוק בעל המפרט הבא (לא כולל לוח אם): מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD ברצוני לרכוש לוח אם של asrock מדגם z77 pro3 שלפי בדיקה שעשיתי מתאים לאוברקלוק במפרט זה ובמחיר יחסית סביר, אך כשפניתי לחנויות נתקלתי בתגובות עוינות כלפי הלוח הזה בטענה שזה "סוג ב", ושאין לו יבוא יציב בארץ (לצורך מימוש אחריות). לעומתו המליצו לי כמעט בכל החנויות על לוחות של gigabyte. הבעיה היא שלוח של gigabyte שמתאים ל-oc עם מ…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!

8. אני מתכנן לקנות את הלוח הזה עם מעבד 3200 64 ביט סוקט 939. אגב יש לי Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special וסטיק אחד של קורסייר 512MB 3500 433MHZ.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  9. כל לוח שיעשה לי OC טוב

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  10. אני לא יודע אם כדאי לקנות עכשיו לוח מבוסס ציפסט 965 ממש לפני שכל הציפסטים החדשים נכנסים לשוק מה לעשות?? חשוב לי שתהיה תמיכה במעבדים העתידיים של אינטל האם ייקח ללוחות החדשים יותר מחודש להגיע לארץ? האם הם יהיו משתלמים? שווה לחכות בכלל? (אני גם ככה רגיל לחכות כבר...)

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  11. קניתי למחשב שלי שני זכרונות מסוג KINGSTON 1G 533MHz DDR2 cl4 עבור לוח אם מסוג MSI PM8PM-V 775 DDR2 VGA, ולאחר שהתקנתי אותם, גיליתי שמערכת ההפעלה מזהה רק 1GB של זכרון (960MB אם נדייק), ולא 2GB כרצוי. כדי לבדוק אם אחד מהסטיקים לא מזוהה מסיבה כלשהי, ניתקתי את אחד מהם, ואז מערכת ההפעלה זיהתה רק 512MB. (רשום מעט פחות מכך, אני לא זוכר כמה בדיוק) מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home Edition SP3. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by yotam.m,

הצעות למחיר על המעבד הנ"ל? + P4S8X של ASUS בתושבת המתאימה כמובן? תודה לאלו שינסו להעריך את המחיר

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by David Ell,

יש לי I5 2320 ו-P67X UD3 B3, אני מתכנן לקנות GTX1060, זה בעיה? אני מעדיף לא לשפר אם לא צריך אני קרבי וקצר בזמן ובכסף להתעסק בזה... דרך אגב אשמח להמלצות לזיכרון ראם, כרגע יש לי 4GB מלפני 5 שנים חח

14. Started by hott444,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון), ואני מחפש המלצות על מפרטים בסביבות ה- 3000 - 3500 ש"ח. יש ברשותי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO וחשוב מאוד שלא תהיה בעיית תאימות בין הלוח אם לכרטיס. שכחתי לציין שהמערכת צריכה להיות מבוססת INTEL. בתודה מראש לעונים

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by ELDF,

שלום לכולם. אני מחפש להחליף את לוח האם שלי במחשב. כיום אין לי תמיכה ב SATA III. המעבד athlon II X4 640 אשמח להמלצה ואפילו הפניה ללוח תומך (AM3+) בשביל שדרוג עתידי חובה יציאה אופטית! לפחות 5-6 חיבורים פנימיים SATA III זהו בגדול, מקווה שלא שכחתי משהו חשוב.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest). נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3 המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא…

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  17. קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב . תודה לכל הממליצים והעוזרים.

20. Started by ratzabi,

1024K או 512K?? תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  21. מרבית החובבים ברשת כמונו, הרי ישר כמו אינסטינקט מותנה בונים על כך, שאם קונים מעבד מכפלה פתוחה אז הרי ברור שנדחוף אותו למקסימום תדר שהוא מסוגל לו. אחרת לשם מה קנינו מעבד כזה מלכתחילה נכון ? אז זהו, העניין הוא שלא בכל המקרים הדבר כדאי או נדרש כלל, משום שלא בכל סוג של מעבד מתקבל שפור בר מהות או רלוונטיות תחת המהרה מסוג זה. סוקר מוכר ברשת (ניקולאס) החליט לבדוק את הנושא: הוא לקח את אחד המעבדים הכי פופולריים כיום והכי נמכרים בשוק ה- enthusiasts - את מיודענו ryzen 2700x, וביקש לבחון את ביצועיו - כאשר פעם אחת הוא בתדרי stock שמביאים אותו לאזור 4.0Ghz ופעם שניה כאשר זה מומהר לתדר עבודה המקסימלי המוכר לנו 4.2Ghz ומצא ממצא…

22. אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Kukishin,

לרכיבים 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ מתלבט בין ASUS P5B DULUXE לבין לוח מבוסס ערכת שבבים 680i. מה עדיף לי? כמו כן מתוכנן OC מתישהו.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  24. ערב טוב, קיבלתי מחשב נייח עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מנסה להחליף אותה בוינדוז 10 דרך USB. 1. הורדתי את כל קבצי ההתקנה לדיסק און קי ולאחר שאני מעדכן בביוס שיאתחל משם הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו בכלל. 2. אני לא מוצא בביוס או בסטאפ מקום בו אני יכול לעשות רבוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. האם ישנם יתרונות נוספים ל-P35 על ה-P31

• 9 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.