מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה, הנה המפרט שלי: AMD 2000 Athlon XP + Volcano 6 GA-7VAX 512DDR 266MHZ Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x 40GB 7200RPM ואני רוצה לקנות AMD 2600 Athlon XP Barton אבל אני רוצה לדעת אם אני יקנה, זה ישפיע על הביצועים שלי? ואם כן בכמה? אני משחק משחקים כבדים, זה ישפיע על FPS ? כי אני רוצה FPS גבוה יותר.. אבל כמה אנשים אמרו לי שזה לא יכול להשפיע בגלל שיש לי זכרונות לא טובים, ה-266MHZ, וגם משהו בלוח, מישהו יכול להסביר לי על מה האנשים מדברים? ורציתי לדעת אם ה-Thermaltake Volcano 6-המערכת קירור שיש לי כרגע תוכל להחזיק גם את ה-AMD 2600 Barton, ואם לא אני יצטרך גם קירור חדש... וגם אם הספק מספיק טוב כדי להחזיק את כל המערכת? ואיך אני בודק אם הספק שלי טוב? בבקשה תענו …
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בשביל מפרט כזה: P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1320 1 1320 _________________________________ 512MB A-DATA 490 2 980 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 120GB SATA 610 1 610 Total price 4880 ¤ יש רק 2 אפשרויות: IC7 ו P4P800 DELUX אני קונה מKSP הASUS עולה איזה 80 שקל יותר...והוא צ'יפסט ישן יותר..אני חייב שיהיה 1394 בלוח אם אז אם אתם ממליצים על אחרים במקום אז שיכללו התקן FIRE WIRE. מה ההבדלים ביניהם? אני דווקא מעדיף את הIC7 אבל ראיתי הרבה שאומרים שמחשב טוב צריך לוח אם אסוס והרבה שמליצו על הלוח הזה וגם במפרטים המומלצים הוא מככב. אז אני פונה אליכם, איזה עדיף ולמה? ד"א לא מתוכנן OC! עריכה: לטומי: האסוס 865 והאביט 875 ולמה האסוס עדיף?
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב. אך אני תוהה- האם בכלל כדאי לקנות אותו או לחכות עוד חצי שנה (נכון שתמיד אפשר לחכות ולחכות אבל צריך מתישהו לקנות- אבל פה יש נק' משמעותית). הרי תכף יצא הסוקט M2 של AMD. ולאחר מכן- הרי כל השוק יעבוד לזכרונות DDR 2. הפחד שלי הוא לקנות מפרט אפשר עם עוד שנה-שנתיים אני ארצה להוסיף לו זיכרון אני אאלץ לשלם הון עתק- כמו שהיה זכרונות ה RDRAM, עם ה SDRAM "הרגיל" אחרי כניסתו של ה DDR וכו'. האם ה DDR לא צפוי להתיישנות מהירה לאחר הכניסה הסופית של DDR 2? הרי הוא כבר עכשיו זול יותר............ בזמן האחרון בגלל הלו"ז הדחוק שלי אין לי זמן לקרוא מאמרים בנושא. אז אודה עם תשתפו אותי בדעתכם ובידיעותכם. תודה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לוחות חדשים מבוססי VIIV - תהרגו אותי אבל אחרי שקראתי 20 מאמרים וסקירות לא הבנתי מה יש בלוחות VIIV שאין בלוח אחר שיש בו כרטיס קול 7.1 וכרטיס מסך מובנה. הבנתי למה הם מייעדים את ה VIIV, למערכות קולנוע ביתיות/HTPC, אבל היו כבר לוחות שהציגו את כל מערך החומרה שמציג ה VIIV ללא הכיתוב "VIIV".
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
(כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי לוח אם Gigabyte ga 8i875 עם dual bios והמון תוספים אחרים. מישהו יכול למצוא לי לוח תחליף ושיהיה לפחות מאיזושהי חברה מוכרת ואמינה (כמעט כל חריצי ההרחבה בו היו מלאים) תודה מראש, אני די מיואשת
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל? בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה או שלא טוב הבעייה היא כזו, בעצם זה לא בעייה או שזה הייתה בעייה יש לי מחשב p4 2800 פרסקוט לוח אם שלגיגהביט 8s655tx ultra זיכרון של סומסונג 2*256 dc הרדיסק של מקסטור 40 גיגה וכרטיס מסך fx 5200 innvo3d 128m 64k המחשב עובד עם דריבר 66.93 כל המשחקים עובדים מצויין ללא שום בעייה אוקי עכשיו קניתי מחשב חדש amd 64 3000 box 754 לוח אם של גיגהביט k8ns זיכרון של מיקרון 1*512 הרסידק גם של מקסטור 80 גיגה sata התקציב שלי לא היה גדול ומשום כך לא קניתי כרטיס מסך כי היה לי gforce 2 mx400 64m בעתיד התכוונתי לקנות כרטיס מסך חדש וטוב אוקי הכנסתי אותו למחשב המחשב עובד יפה אפילו משחקים הוא מריץ לא רע עד שהגעתי למשחק פיפא 2005 התמונה קופצת …
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אין במחשב שלי serial port connector שמחובר ללוח אם, ויש לי 2 אפשרויות, הראשונה היא לגשת עם המחשב לחנות שיתקינו לי את המחבר האמור, והשניה היא להשתמש בממיר serial port / usb. יצא לכם להיתקל בבעיות בממיר הזה? והאם התקנת המחבר מעמיסה במעט על הלוח אם? לצורך העניין, מדובר ב- ASUS P5Q.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון, שעל כל לוח-אם שמיועד לפנטיום-3, ניתן לחבר זכרונות מסוג SDRAM ? אשמח לתשובות...
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי XP1600 שרוף הוא אצלי פחות משנתים יש עליו מדבקה של CDL אפשר לשלוח אליהם ולקבל חדש ? יש למישהו מושג מי אלה?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-