עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NuXeR,

שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9‎ GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel‎ עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by XGALX,

Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-062906-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GZM3 A7267IMS V1.2 DATE: 06/29/06 15:53:55 זה מה שהתוכנה אברסט רושמת לי... איזה לוח אם יש לי? וגם אם אפשר איזה כרטיס קול יש לי: Device Description Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] ? אני צריך תשמות המדוייקים שיאפשרו לי למצוא תדרייברים ואם למישו יש קישור לדרייברים גם יהיה טוב..

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  4. ערב טוב לכולם! יש לי שאלה אני עומד לקנות לפטופ עם מעבד I5 האם המעבד I5 בנייד הוא מרובע ליבות כמו ב-I5 במחשב נייח? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alice in chains,

שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by dan1111,

שלום, יש לי התלבטות בקשר לבחירה בדגם הנכון ברכיבים הבאים: זיכרון 1GB DDR2 667mhz: ראשית, האם יותר טוב לקנות כרטיס אחד של 1GB או 2 כרטיסים של 512MB? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של Twinmos לבין זיכרון של Kingston/Corsair למשל, או שאפשר להתפשר? (האחרונים יקרים יותר בכ-100 שקל) לוח אם LGA775 Intel945P: ראשית, האם יש הבדל משמעותי בין Intel945 לבין Intel946? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין ASUS P5LD2 SE/C או ASROCK ConRoeXFire-945P, לבין ABIT IL9 PRO או שאפשר להתפשר? (הראשונים יקרים יותר בכ-100 שקל מהאחרון) מעבד INTEL CORE 2 DUO: מה ההבדל בין E6300 לבין E6400? אשמח אם תעזרו ותייעצו תודה רבה.. [=

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by pazer005,

עשיתי השוואה בין כל מעבדי 64 ביט שקיימים בארץ. ההשוואה נעשתה בחילוק של מגה הרץ של הליבה במחירו הנמוך ביותר בישראל לפי אתר ZAP. ברור שזה לא משקף כלום כי יש מספר מעבדים לדוגמה במהירות 2600 אבל חלקם עם זיכרון מטמון יותר או פחות וכו'. אבל זה דיי נותן דוגמה כלפי ביצועים/מהירות. ניתן לשים לב שם למספרים הנמוכים שאומרים כמה בכל מעבד שווה כל מגה הרץ אחד. כפי שאמרתי, אומנם זו לא השוואה הכי נכונה אך מעניינת. http://rapidshare.de/files/18272572/______.xls.html

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by Jack_g,

איך הלוח הזה מבחינת ביצועים ויציבות OC? יש מצב לעשות איתו OC לא עצבני אבל סביר? כמובן שמדובר בשאר חלקים איכותיים כגון זכרונות של קורסאייר ומארז של אנטק שמאוורר וכו'.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? תודה מראש אדיר..

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by ftzahi22,

איך הזכרונות האלו ? OCZ EL DDR PC-3200 / 400MHz / Gold Series / Voltage eXtreme CL 2-2-2-8 at 3.2V (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kit Unbuffered Gold Mirrored Copper Heatspreader Lifetime Warranty 3.2 Volts

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  11. המעבד השולחני העתידי והייחודי מבית אינטל נצפה מבקר במאגר מבחן ה-Geekbench, וזה מחזק משמעותית את העדויות בנוגע אליו לכתבה

12. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יותר כדאי לשימוש כללי וגם ל-oc הלוחות הם: ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard ABIT IS7 Intel 865PE Asus P4P 800 המחיר לא חשוב ואם יש לוח אם של חברה אחרת במחיר של 650 ש"ח גג אז תמליצו

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Vol,

מעבדים שהם פנטיום D הם מעבדים פנטיום 4 או דואל קור? שאלה קצת דפוקה אבל חברים שלי ואני מתווכחים פה...

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  14. הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  16. המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB. לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד. בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן). עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע. אני תוהה האם תוספת זכר…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  17. היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by elad the master,

a-data vitesta 256m ddr500

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by GuyG,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  20. מעבד: AMD phenom II X3 710 לוח: Gigabyte MA790X-DS4 מה דעתכם על השילוב בין השניים? הלוח קנוי כבר אז בעיקרון מומלץ בקשר למעבד? הצעה אחרת?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  24. האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by FPSbanana,

למה הפרש בינהם כולכך גבוהה??? בין זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 לזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2256

• 9 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.