עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by thedarkman,

שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לדוגמא xp 2000+ עובד במהירות שעון של 1600mhz. השאלה שלי היא האם הוא "מטייל" לפי צורכי המערכת (או מכל סיבה שהיא) בין 1600-2000?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה ההבדל בין סדרות הזיכרונות? למשל CL7 CL9 11 וכו' וכו'? איך זה משפיע על גיימינג ומה קורה עם משלבים בין שני סוגים למשל ה 7 ו 9? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, שמעתי פה ושם על כך שבחלק מהדגמים אפשר להשתמש גם בליבה הרביעית במעבדי ה 3 ליבות של AMD ושניתן לנצל יותר RAM למרות שאני מריץ 32Bit. זה נכון? מסוכן לנסות? כדאי בכלל? להלן המפרט שלי: Windows 7 Home Premium 32Bit AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 2x 2GB DDR3 Trancesed ATI Radeon HD 3850 תודה רבה (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by the_big,

אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by heilper,

יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shedox,

2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by King Of Action,

יש ברשותי 2 GIGA של DDR2 שפועלים על 667 MHZ . ההבדל בין בין שני המעבדים הוא 200 מגהרץ כשה-E2200 פועל על 2.2 ג'יגה וה-E2220 פועל על 2.4 ג'יגה . ההבדל במחיר הוא כ-50 שקל לטובת הגבוה יותר . מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jbgood,

איזה מעבד אינטל עדיף? Intel Pentium 640 64BIT 3.2GHz LGA775 2MB 1775 INTEL P-4 LGA775 3.4GHZ 541 800MHZ 1MB 64BIT 1820 המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט וצפיה בסרטים. בקיצור מה עדיף זיכרון קאש כפול או 200מגההרץ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ashadow,

ברשותי לוח אם GA-H55M-D2H CHIPSET H55 + מעבד I3. כרגע מותקן עליו זיכרון של 2GB. אני מעוניין לשדרג לDUAL של 4 (2X4GB) ולהתקין מערכת הפעלה 64BIT. כרטיס המסך מובנה על הלוח, לכן הבנתי לפי הגדרות היצרן שהמהירות המקסימלית שמומלץ לי לבחור היא 1600MHZ. איזה זיכרונות מומלץ לי לרכוש לטובת הנושא ?

11. Started by gipc,

יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?

12. לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lee.,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח האם GM-MA78LMT-US2H http://www.skypc.co.il/pl_product~950731~10~0.htm וראיתי שה"תמיכה במערכת הפעלה" שלו היא לXP וויסטה, אבל לא לWIN7 בניגוד ל http://www.skypc.co.il/pl_product~950800~10~0.htm למשל, שעולה 100 שקל יותר, נותן מהירות זכרונות גבוהה קצת יותר, ותמיכה בWIN7. אני מתכנן להשתמש בWIN7. מה זה אומר חוסר התמיכה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, 1.האם מעבד זה,שמצוין בכותרת הוא מעבד מסוג:Sandy Bridge,והאם כל מעבד של אינטל,אשר מתחיל ב***2 הוא מעבד מהסוג החדיש Sandy Bridge? 2.הזמנתי מחברת אייבורי את המעבד המצוין בכותרת,עכשיו הם מצידם טענו,שאת המעבד המסוים מסוג זה,הם מוכרים אך ורק בצורת Tray,ואינם מוכרים אותו בצורת BOX,כך שהאם להאמין להם ב100%,שאקבל מעבד חדש לגמרי,ושאינטל תכיר בו כמעבד חדש ותספק אחריות מלאה בעבורו? 3.האם במעבד זהה רק בתוספת K ל2500 - ישנה סכנה לפגיעה טוטאלית ושריפתו בעת ביצוע .O.C,אפילו אם בוצע ע"י טכנאי מחשבים מוסמך,והאם ההבדל היחידי בין הדגמים,שמסתיימים ב2500,לבין 2500K - הוא,שבדגם 2500K ניתן לבצע .O.C,וחוץ מהבדל זה - הם בעצם זהים לגמרי באיכותם ופעולתם? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliazu,

שלום לכולם, קניתי מחשב minipc 1037u מ Eglobal לפני כמעט שנתיים. המעבד 1037u תומך בRAM כזה: DDR3/L/-RS 1333/1600 http://ark.intel.com/products/71995/Intel-Celeron-Processor-1037U-2M-Cache-1_80-GHz בהתלה רק קניתי לו RAM מסוג Gskill 2GB 1060MHz. http://www.gskill.com/en/product/f3-8500cl7s-2gbsq Memory Type DDR3 Form Factor SO-DIMM Channel Config Single-channel Capacity 2GB (2GBx1) Tested Speed 1066MHz CAS Latency 7-7-7-20 Voltage 1.50 Heat Spreader No Warranty Lifetime ה BOOT היה מ USB עם OPENELEC. מדיי פעם היה מתאפס לו ה guisettings.xml והייתי מאבד את כל ההגדרות של ה KODI. אז שמתי UBUNTU על USB ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Marcoman,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם של MSI P965 NEO (שרוף כנראה) כעת ברצוני להחליף אותו באופן עצמאי (זה מחשב ישן שכנראה ילך למשפחה) ויש המון לוחות שונים, הרבה CHIPEST. מה ההבדל בין כולם? כל עוד התושבת דומה והDDR דומה זה יעבוד תמיד? אם כן מה הציפסט מסמן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lyor,

ראיתי לאחרונה את הכתבה הנ"ל. ורציתי לשאול אם אם החיבור של המאוורר של הCPU כבר לא משמעותי יותר (לא חייבים לחבר אליו מאוורר כלשהו) מכיוון שהקירור פאסיבי ואין לו מאוורר מן הסתם. בלוחות הקודמים שבדקתי עליהם קירורים פאסיבים למעבד (LGA1156 היה האחרון שזה קרה לי בו) המחשב לא הגיע לפוסט מכיוון שהוא חשב שאין למעבד קירור כלל, אני מניח שזה נועד לשמש כמקדם ביטחון. אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לחבר קירורים כאלה רק מהזמן האחרון, ואם כן אז ממתי, או שזה היה אפשרי תמיד ורק לוחות ספציפים מנעו את זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דודו לוי,

מעבד p6000-1.86ghz נאמר לי שהוא מעבד חדש ומתקדם האם הוא מקביל למעבדים של i3?

19. היי רציתי לדעת אם יש ירידה בביצועים אם אני ירכיב 4 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד במקום 2 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד , מה עדיף יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, ידוע לי,שכל מעבד גרפי מובנה לוקח מהזיכרון הראשי של המחשב. מה קורה במקרה של corei3? הרי שם המעבד הגרפי מובנה בתוך ה-CPU. האם גם שם יש שימוש שלו בזיכרון הראשי של המחשב,או שזה שונה? פשוט אני מתלבט בין שני מחשבים,שבאחד יש מעבד Dual Core פשוט,שמגיע עם 3 גי'גה של זיכרון,ובשני ה-corei3,שמגיע רק עם 2 ג'יגה של זיכרון,וההבדל בין המחשבים זניח,כי העסקה היא בתשלומים. בתודה מראש, יוחאי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ydyehuda,

יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benkapon,

איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים