עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SuperStyle,

??

2. Started by ashadow,

ברשותי לוח אם GA-H55M-D2H CHIPSET H55 + מעבד I3. כרגע מותקן עליו זיכרון של 2GB. אני מעוניין לשדרג לDUAL של 4 (2X4GB) ולהתקין מערכת הפעלה 64BIT. כרטיס המסך מובנה על הלוח, לכן הבנתי לפי הגדרות היצרן שהמהירות המקסימלית שמומלץ לי לבחור היא 1600MHZ. איזה זיכרונות מומלץ לי לרכוש לטובת הנושא ?

3. בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by habarbash,

ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי את המעבד ביחד עם לוח Gigabyte GA-7VA KT 400 ויש לי כמה שאלות ... 1. צריך לבחור ע"י גמפרים מה רוחה הפס שלו יהיה בלוח 100, 133, 166 ? מה הרוחב ? 2. האם מתאים ללוח ומעבד זה ספק של 230V ? 3. מניסיון, עד כמה אפשר להמהיר (overclock) את המעבד הזה בצורה בטוחה עם מאוורר סביר עם היט סינט שבא עם המעבד ? ... 4. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אומרים המספרים שמסומנים במדבקת האחריות על המעבד ... חודש ושנה ? מתי יוצר או נגמרת האחריות ? עוד דבר ... והמעבד שקניתי בפנדה... הגיע אלי שהוא כבר מורכב על הלוח בלי קופסא או מסמכים משלו ... זה נראה לי קצת מוזר - זה יכול לעשות בעיות עם האחריות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מי יודע איך אני יכול לדעת מה המהירות של ה- rdram שקניתי (800mhz או 400mhz). קניתי rdram 800 אבל כשאני מפעיל את המחשב (לפני שמתחיל ה- windows XP) כתוב rdram 400. האם זה בסדר או האם עבדו אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asili,

היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD בזמן הקרוב, ואני רוצה להרכיב אותו לבד. אבל אני מתחיל להתחרט לגביי זה ואולי אני אשלם למעבדה שירכיבו לי את המחשב. רק רציתי לדעת אם מורחים לי משחה על המעבד בזמן ההרכבה שלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eitan1980,

כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…

13. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jbgood,

איזה מעבד אינטל עדיף? Intel Pentium 640 64BIT 3.2GHz LGA775 2MB 1775 INTEL P-4 LGA775 3.4GHZ 541 800MHZ 1MB 64BIT 1820 המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט וצפיה בסרטים. בקיצור מה עדיף זיכרון קאש כפול או 200מגההרץ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Obg1,

איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slider,

טוב, סוף סוף החלט לקנות מחשב ועכשיו אני מתלבט בין שני הלוחות האלה... מה עדיף? אם תתנו לינק להשוואה אני הודה לכם מאוד... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ccc,

הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avid,

שלום, בהמשך להודעה הקודמת שלי אני פותח דיון חדש. בהזמנת מחשב באחת החנויות המומלצות שאלתי מה ההבדל בין גרסאות של אותו לוח. נאמר לי שיש הבדל בביוס בלבד ואין אפשרות לדעת איזה גרסת לוח תגיע מכיוון שזה תלוי ביבואן. בבדיקה שעשיתי עכשיו גיליתי שיש הבדל פיזי בין הלוחות. בכל אחד יש חיבור שונה ע"ג הלוח. 8 פינים לעומת 4 פינים. האם שאתם מזמינים לוח אתם לא דורשים לקבל גרסה מסויימת? האם החנות לא יכולה לבדוק זאת ולא להסכים לקבל לוח שאינו בגרסה המתאימה ללקוח? אשמח לשמוע את דעתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adi518,

בעיקרון אני חושב ללכת על לוח של אינטל שראיתי, הסתכלתי גם על גיגהבייט אבל בגיגה בייט יש שתי יציאות HDMI לעומת באינטל ששם יש HDMI אחד ו DP אחד שזה נראה לי עדיף בראיה לעתיד, בכל מקרה אבל אשמח לשמוע עוד המלצות! אני מתכוון לשים מעבד איי 3.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Idan-h,

אני רוצה לבנות מפרט למשחקים בעיקר, לטווח ארוך - כלומר המחשב ל3-5 שנים במינימום. 1) למיטב הבנתי הכפולי ליבה יותר מומלצים למשחקים. השאלה היא אם בעוד כמה שנים, כשהמשחקים יותר יתאימו למרובעי ליבה, זאת לא תהיה טעות לקחת עכשיו כפול ליבה? 2) מה הפרש הביצועים בין שני המעבדים הנ"ל במשחקים? 3) במה הQ6700 עדיף על הE8400? המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, עם 50 שקל בערך יותר לQ6700. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים