עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nehmia,

??

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה קיימים כרגע 4 סטיקים של 256MB מה שנותן לי 1GB איכשהו( ) רוצה שיהיה 2GB איזה לקנות? 2 של 1GB? 4 של 512MB? ומה מתאים ללוח? (DDR איזה?) תודה רבה p4 2800 asus p4p800se

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by infernal goat,

קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by singera,

לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eliazu,

שלום לכולם, קניתי מחשב minipc 1037u מ Eglobal לפני כמעט שנתיים. המעבד 1037u תומך בRAM כזה: DDR3/L/-RS 1333/1600 http://ark.intel.com/products/71995/Intel-Celeron-Processor-1037U-2M-Cache-1_80-GHz בהתלה רק קניתי לו RAM מסוג Gskill 2GB 1060MHz. http://www.gskill.com/en/product/f3-8500cl7s-2gbsq Memory Type DDR3 Form Factor SO-DIMM Channel Config Single-channel Capacity 2GB (2GBx1) Tested Speed 1066MHz CAS Latency 7-7-7-20 Voltage 1.50 Heat Spreader No Warranty Lifetime ה BOOT היה מ USB עם OPENELEC. מדיי פעם היה מתאפס לו ה guisettings.xml והייתי מאבד את כל ההגדרות של ה KODI. אז שמתי UBUNTU על USB ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tal daniel,

שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מעבד אינטל ולוח אם שמתאים לו עד 1100 מהחנות KSP תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ 939 לוח אם MSI K8N Diamond וכרטיס מסך MSI nVidia 7900GT ואני רוצה לשרדג את המעבד, לAMD Athlon 4600X2 הבעיה היא שכל המעבדים שאני מוצא הם לסוקט AM2 והלוח אם שלי לא תומך. מה עושים במצב הזה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by User_Name,

בקרוב אני קונה מעבד AMD וכרטיס מסך Radeon 9700 pro, חיפשתי לוח אם באתר חומרת מחשבים(תרגום ישיר ;D), ואני צריך לוח עם AGPx8. אבל לצערי כל לוח עם AGPx8 מגיע עם SOUND ON BOARD... אולי מישהו יכול למצוא לי לוח אם פשוט אך טוב בלי קול מובנה... דרך אגב, מה זה raid? ואיזה זיכרון יותר טוב- 256 3200 במחיר של כ600 שח או 512 3200 ב900 שח? שניהם של סמסונג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Vortex,

היום נכנסתי לביוס, ותחת CPU מצאתי ארבע שורות שאמרו לי INTEL PENTIUM 4 100MHZ X8 800MHZ עכשיו כל השורות מלבד X8 קפואות.....את X8 אני יכול לשנות עד ל X24 יש לי מעבד 1700 , על לוח ECS P4VXASD2 זה הגיוני שהמכפלה פתוחה ככה?! ועוד משהו מה זה CAS? ראיתי שזה מכוון על 3 אז העברתי ל2 כי שמעתי איפשהו שזה יותר טוב ואני חושב שחל שיפור.... באמת זה יותר טוב? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, הלכתי אתמול לאיזה חנות מחשבים כדי לקבל הצעת מחיר בשביל מחשב חדש, דיברנו ודיברנו על המחשב והגענו לנושא של המעבדים החדשים של אינטל שיצאו בחודש יולי, מוכר המחשבים לא היה מודע למעבדי "מרום" עם 4 ליבות אז הוא התקשר ליבואן שלו ושאל אותו כמה יעלה מעבד כזה והוא אמר לו 7000 ש"ח בערך. שאלה: האם הייתם משקיעים במעבד הזה, אפילו גם בעתיד?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השאלה שלי היא האם כדאי. או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הלוח הנ"ל תומך בזכרונות DDR3 במהירות 1600MHZ או לא. לפי אינטל כאן: http://ark.intel.com/products/55744/Intel-Desktop-Board-DZ68DB זה תומך רק עד 1333, אבל לפי למשל קינגסטון כאן http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/modelsinfo.asp?SysID=71888 הוא כן תומך. ראיתי בעוד מקומות שזה תומך גם ב- 1600 וכן ראיתי תמונת מסך של הביוס שלו שכתוב SPEED MEMORY: 1600 . לכן אני רוצה לשאול אם ניתן לסמוך על האתרים האלה ועל האתר של קינגסטון שבו כתוב 1600, וא"כ מדוע אינטל כותבים רק עד 1333. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון. כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו? אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G. ב3G הדואל צ'אנל נשמר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by martusevich,

אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by curdi1,

שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים