עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danatg,

היכן ניתן למצוא SPECS של לוח האם המדובר? רוצה לדעת אם הוא תומך בINTEL TURBO BOOST תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בונה נייח חדש. מבקש לקבל פידבק וחוות דעת על הלוח הזה שאני שוקל לקנות. https://www.asus.com/Motherboards/TUF-H370-PRO-GAMING-WI-FI/specifications/ לא לא מתכנן OC , כנראה אל על I7 דור 8. חשוב לי מלבד הביצועים, גם שלא יהיה חם במיוחד כי הולך לבנות מחשב שקט. אחד הדברים שקצת מפריעים לי בו הוא שכרטיס הקול המובנה הוא עם קודק ישן מאלו הקיימים היום בלוחת יקרים יותר. אבדוק גם כיוון של כרטיס נפרד לנושא. דבר נוסף, האם לאור מה שתיארתי שווה לי ללכת על סדרת Z370 . כאמחר לא מתכנן OC השאלה אם יש בהם יתרונות אחרים, כמו פיזור חום טוב יותר וכדו'. הויי פיי המבונה זה דבר נחמד ואולי באמת אעבוד אתו, אבל תמיד אפשר כרטיס נפרד . האם יש יתרון/חיסרון לויי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NEO1987,

אני רוצה לקנות כמה חלקים חדשים עשיתי מפרט תגידו מה דעתכם ואם אתם יודעים איפה אפשר למצוא את זה יותר זול ממה שאני רשמתי ASUS P4PE/L 845PE/FSB533/DDR333/LAN/Audio/USB 2.0 944 ¤ ASUS :יצרן Socket 478 Pentium 4/HT מעבד: תמיכה ב P4PE/L :דגם Intel 845PE :Chipset 2GB DDR PC2700/333Mhz זיכרון: תמיכה עד 533Mhz :מהירות 2xIDE, 1xFDD :חיבור ADI1980 6Channel Audio PCI :כרטיס קול 1xAGP, 5xPCI :חריצי הרחבה 10/100 :כרטיס רשת 4xUSB 2.0 :אחר שנה :אחריות Intel Pentium 4 1.7GHZ Socket 478 961 ¤ Intel :יצרן Pentium 4 דגם: 256k L2 Cache זיכרון: 1700Mhz / 400Mhz Bus מהירות: Socket 478 חיבור: כולל מאוורר SIMD E…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bogdant,

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by system_1,

ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kukishin,

האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? כיום אני עם 920 ויש לי אפשרות ריאלית ולא יקרה להחליף אותו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by curdi1,

שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by r1sk,

לוח האם החדש של BIOSTAR מבטיח הרבה ומקבל ביקורות טובות מאוד, אבל מאחר והיצרן הנ"ל נחשב דרג ב' לעומת שאר היצרנים ברצוני לשאול; האם ניתן לבטוח בלוח האם לאיכות, ביצועים ואריכות ימים, למרות הפופולריות המשנית של היצרן ? אם לא, איזה לוח אם טוב תומך DDR3 , Chipest Intel x58 ו-SLI ניתן למצוא היום בשוק ? כנ"ל השאלה לגבי Innovision וכרטיס המסך שלה GTX 260. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by prospect16,

יש לי מחשב די ישן , אך עשיתי לו כמה שדרוגים עם השנים, וכעת הגיע תורו של המעבד. כאמור יש לי את הi5 750 עם אוברקלוק ל3.9, אך לפעמים נופל. רציתי לדעת מה האפשרויות שדרוג שלי עם הלוח אם הזה: gigabyte p55a ud4 ותקציב של כ500 שקלים. איביי זו אפשרות מאוד רצויה על מנת לחסוך כסף. תודה רבה [emoji1]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הרהרתי בזה, אם אפשר ליצור משחק שח בין שני המעבדים, אפשר, כמובן בצורה הרבה יותר מסובכת אבל אפשר, לעשות שהם ילחמו אחד נגד השני בcs או ut... או בעצם שהם אפילו יתחרו בינהם במירוץ מכוניות או סימלטור טיסה או בעצם הכול... הרי בסופו של דבר מה ההבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב - לפחות 2 (לא פחות - אם לא יותר מ - 2) יציאות של IDE + במעבדי Core 2 Duo ומעלה + בכרטיסי מסך באפיק PCI-E + שתי זכרונות (ומעלה) מסוג DDR2 ... שלא יעלה מעל 600 ש"ח תביאו לי גם 2 זכרונות של 512 מסוג DDR2 של Kingston ... תביאו את הדגם של הלוח אם שמתאים לדרישות שלי + 2 הזכרונות שביקשתי מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) רק משם כי הם לא מביאים משהו שאין להם באתר ... עריכה: מי שמבין בכרטיסי מסך שיכנס בבקשה לאשכול (שלי) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280216.0 עריכה 2: הציעו לי את הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14885 איך הוא ?.. המעבד הזה Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ydyehuda,

יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי ללא משחקים אפשרות 1 לוח אם גיגבייט ga-eg41mf-us2h מעבד e6300 זיכרון g.skill ddr2 2048mb 800mhz אפשרות 2 לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g המחיר של שני המערכות כמעט זהה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gor84,

1. GA-X58A-UD3R - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov 2. EVGA X58 SLI - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1&family=motherboard%20family ההתלבטות הגדולה היא בין פוטנציאל OC ל פיצ'רים חדשים כמו USB3 SATA3. איך הGIGABYTE לOC? מבחינת המחירים, אני יכול להשיג את ה EVGA ב 950 ש"ח (+- אצל חבר, חדש באריזה חתומה אך אם אחריות בעייתית) ו את ה ג'יג ב 1000 בKSP.. אציין כי אני מתכוון לבצע OC לא מטורף אך לפעילות שוטפת ל I7930 ל 3.5 GHZ +-... צריך תגובות וכמה שיותר, אני צריך להחליט שבוע הבא..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by diamante,

לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by skywalker30,

מתלבט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס. לאסוס ביוס UEFI לגיגהביט רגיל. אשמח לשמוע חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by who_Cares,

אני יודע מה זה אומר אבל יש לי כמה שאלות? מה זה הFSB שכתוב במעבדים? למשל AXP 2000 FSB 200/266 , P4 2.53GHz FSB 533 (זה מה שכתוב) מה זה הFSB שכתוב הלוחות אם? מה המהירות של הזכרונות PC-2700 PC3200 ללא OC? האם זה תלוי בFSB של המעבד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים