עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yarimiz,

סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benkapon,

איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itaysk,

מישהו יודע ??? ??? של אינטל או ויה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איזה לוח לסוקט 775 הכי טוב לאוברקלוק עד ככה 1200-1000 שקל? ומה הצ'יפ הממולץ לאובר? האם הסלרונים טובים באוברקלוק? האם הם חמים? תודה יונתן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרגע מעבד AMD 939 64 3000 ליבה יחידה הציעו לי להחליף ב 100 שקל למעבד 3800 עם ליבה כפולה ... 1. כמה הבדל יורגש ? 2. אני צריך להחליף דרייברים או ווינדוס ? 3. הוא שווה בכלל 100 שקל ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by emule2,

אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל הפניה למדריך טוב להחלפת מעבד+ קרור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by edi17,

שלום לכולם! אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש! המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי. מה אתם אומרים על: 1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106 2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784 4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?! בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371 והכל ביחד - 3000 ש"ח...…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GQ4U,

אני מתכוון לנעול את המפרט וקנות את המחשב הארור . רק הזכרונות לא מסתדרים לי . הכותרת זה מה שנאמר לי מהחנות (לוג'יק) . הומלץ לי סמסונג CL3 או PDP 2.5 דעתכם ? (פוטנציאל OC בעתיד - שנה)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OmerDude,

שלום לכולם, קיבלתי לאחרונה מחשב ישן פנטיום (פירוט בכותרת), אני רוצה להפוך אותו למכונת לינוקס אבל יש עליו רק 32 MB זיברון ואני אוצה לשדרג אותו, אני אשמח אם מישה יוכל להגיד לי איזה זיכרון אני צריך וגם איפה אפשר יהיה להשיג כזה. תודה לכולם, עמר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by o07,

האם עדיף שתי סטיקים של 4 או אחד של 8? יש לי את הלוח אם הזה: GA-P55M-UD2 gigabyte מה אתם ממליצים? עריכה: לסטיק הזה יש ביקורות טובות מה אתה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6818

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אולי השאלה תראה לכם מוזר, אבל אני רוצה לברר פרטים לגבי "תוכנת" הביוס או המראה של התפריט שלו בלוחות שונים. למה אני מתכוון? בלוח שלי A7V, ובלוח A7V133 (כמעט זהים), תפריט הביוס נראה ככה שלמעלה (לרוחב) בשורה אחת, יש את כל התפריט והקטגוריות הראשיות (בדומה לתפריט שיש פה באתר, למעלה...). בלוח אחר שנתקלתי בו (אחד האחרונים של Gigabyte, לא זוכר ספציפית), המסך הראשי היה מחולק באמצע ל-2 (לאורכו), והאפשרויות היו מסודרות ב-2 טורים. הסידור הזה נראה לי כ"כ לא נוח. : אותו סידור היה בלוח אם של המחשב הקודם שלי (משהו ענתיקה של "שאטל"). חשבתי שזה פרח מהעולם. בלוח של Gigabyte, ניסיתי להתעסק קצת ולחפש את האופציות של המתחים/bus וכו'... כ"כ מסורבל שם. עד שמצאתי... בכלל כל התפריטים שם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Hakk,

טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. השאלה שלי היא האם כדאי. או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dog23,

שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השבוע בפורום המפתחים של אינטל (IDF) בסן פרנסיסקו, הציגה אינטל שבבים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים