מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA-945GM-S2 כרגע מחובר אליו מעבד מסוג dual core הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכול לשדרג את המעבד שלי על גבי הכרטיס הזה לדוגמא...Quad, i5.... בנוסף, אשמח לעצות על שידרוג הלוח אם ללוח אם זול וחזק בתודה מראש ליעד
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם מעבד C2D ולוח 680i: שאלה תאורטית, בהנחה שבשני המצבים כל הסטיקים בעלי נתונים ומחיר זהה, האם יהיה הבדל ביצועים כלשהו? אם כן באיזו תצורה ומדוע? בניסוח אחר - אילו השפעות יש לשימוש ב-4 חריצים אל מול 2 במערכת המדוברת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני רוצה להחליף את ה 9800 בקרוב...אבל אין לי תקציב למעבד חדש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את שני הדברים האלו AGP Read Synchronization: Disabled AGP Fast Write: Disabled ורציתי לדעת מה הם צריכים להיות disable או enable ומה זה נותן לי כל אחד מהם תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי (כרגע יש לי 512) אני רוצה לשים 2 ג'יגה אני יודע שאני יכול לשים DDR2 במהירות 667 MHZ.. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945P השאלה שלי זה,איזה זיכרון עם חברה טובה אני יכול לשים? במחיר זול של גג 200 שקל.. אם אפשר תנו לי קישור למכירה זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ל 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channe 2.האם יש הבדל גדול בין תזמון 9-9-9-24 לבין 7-8-7-24? 3.יש הבדל משמעותי בין זכרון שעובד על 1.5V לבין 1.65V? 4.לגבי 555 PHENOM 2 מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לBE? 5.מה זה תמיכת זכרונות XMP? 6.מה ההבדל בין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לבין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel יש להם אותו תזמון ואותו מחיר רק הם עובדים בוולט אחר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה לוח משתלם יותר מבין השניים הבאים http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3759,3850 כמכלול? המחירים שלהם כמעט זהים, יש ביניהם איזשהם הבדלים מהותיים מלבד הצ'יפסט? לא כל כך הבנתי מהטבלה. שניהם עונים על הדרישות העיקריות שלי מהלוח (תמיכה בOC ובמערך כרטיסים) וכאמור הם עולים כמעט אותו דבר, עדיף ללכת על הZ68?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2X2GB G.SKIL PC2-8400 כתוב שהם נבחנו ב800 mhz אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל 8GB . איזה זיכרונות אני צריך כדי שהמחשב יעבוד כמו שצריך. לוח האם P5Q מעבד e8400 כרטיס מסך ATI HD 4800 זיכרונות 2X2GB G.SKIL PC2-8400
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לראשונה אני משקיע על לוח נורמלי,חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55-M אך הוא "קטן" מידי ויש לי 2 כרטיסי PCI-שאני משתמש בהם מידי פעם. לכן אני זקוק ל-FORM FACTOR גדול יותר. ראיתי את הלוח הזה ב-KSP http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אני מתכנן לרכוש אותו מחר האם יש אופציה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי מכיוון שני חווה נפילות Fps משמעותיות כשיש הרבה אפקטים במשחקים. המפרט שלי היום הוא כזה מעבד E8400 לוח asus p5k epu זכרון 4gb ram ddr2 כרטיס מסך: his hd6850 ספק Thermaltek 500w התקציב שלי הוא עד 1700 שקל. האם אני ירגיש שיפור בביצועי המחשב ובמשחקים בפרט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-