עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה

3. Started by PyroGhost,

על הלוח אם שלי יש לי שני סטיקים של 64 מגה RDR, למרות שאני מתעלל במחשב עם כזה זיכרון ( לא אני קבעתי את הקונפיגורציה שלו כשקנו אותו לפני 3 וחצי שנים... ) הוא עדייו סוחב כמו גדול, בזמן האחרון חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי כרגע תקציב לזה אז החלטתי להסתפק בלשדרג כמה רכיבי חומרה בו, בין היתר הזכרונות. גיליתי שיש לי 2 סלוטים פנויים של זיכרון והשאלה שלי היא האם אני יכול להכניס בשניהם סטיקים של 128 מגה בייט? השאלה הזאת מגיעה אחרי שיחה עם חבר שגם לו הייתה בעיה דומה ואמרו לו שהוא לא יכול להכניס סטיקים של יותר מ64... תודה לכל העוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aquarius,

איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pcupgrade,

שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתכנן לעשות בעתיד הרחוק יותר OC... P31 לא עושה את העבודה? והאם כדאי להשקיע בP35 כי הוא תומך בזיכרונות 1066? והP31 רק 800??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by acker16,

שלום, על המחשב המשני שלי בבית יש מעבד I7-3770 עם לוח אם Gigabyte Z77XUD3Hו 8GB זיכרון 1600Mhz DDR3 בעקבות שדרוג המחשב הראשי יש לי אפשרות להחליף לו את הרכיבים למעבד I5-6600K לוח אם Gigabyte Z170X Gaming 3 ו 16GB זיכרון 2133Mhz DDR4 המחשב מיועד לצפייה בסרטים ובסרטים כבדים במיוחד הוא קצת מקרטע בעתיד המחשב יבצע גם גיימינג, כרגע עם כרטיס מסך 1030 ובהמשך 1080Ti ברור שהI5 והחלקים שמגיעים איתו חדשים יותר (יש כאן הפרש של שלושה דורות) השאלה שלי האם יהיה כאן הפסד של ביצועים בגלל של I5 יש רק 4 ליבות פיזיות ול I7 יש בנוסף גם 4 ליבות לוגיות?

8. Started by GQ4U,

אני מתכוון לנעול את המפרט וקנות את המחשב הארור . רק הזכרונות לא מסתדרים לי . הכותרת זה מה שנאמר לי מהחנות (לוג'יק) . הומלץ לי סמסונג CL3 או PDP 2.5 דעתכם ? (פוטנציאל OC בעתיד - שנה)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by allen,

צריך לוח אם שבאמת הכי ישתלם למחיר הזה, ושל חברה טובה מאוד שלא יידפק לי לעולם! אני מניח שעדיף צ'יפסט 965, עדיף שיתמוך בזיכרון 800, וכמובן בCONROE.. אפילו במרובעי ליבה כמו זה שהוספתי (מצוין שם). ....כמו לוח של אינטל שיש לי כבר לפחות 4 שנים ואפילו בעיה הכי קטנה איתו לא הייתה. מה עם הלוח הזה לדוגמה? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 האם ה-SATA שרשום שם הכוונה היא לSATAII?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ooii33,

(rev. 2.1 מה ההבדל בין REV 1.0 ול- 2.0 או 2.1

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shil_o,

בכותרת הלוח אם הקודם של p7n sli platinum msi והביאו לי לוח אם חלופי של GA-EP43-DS3L gigabyte מה יותר טוב צריך עזרה דחוף!! http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI-Platinum---P7N-Zilent.html#/?div=Detail -הלוח של MSI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3296#- הלוח של גיגהביט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, ידוע לי,שכל מעבד גרפי מובנה לוקח מהזיכרון הראשי של המחשב. מה קורה במקרה של corei3? הרי שם המעבד הגרפי מובנה בתוך ה-CPU. האם גם שם יש שימוש שלו בזיכרון הראשי של המחשב,או שזה שונה? פשוט אני מתלבט בין שני מחשבים,שבאחד יש מעבד Dual Core פשוט,שמגיע עם 3 גי'גה של זיכרון,ובשני ה-corei3,שמגיע רק עם 2 ג'יגה של זיכרון,וההבדל בין המחשבים זניח,כי העסקה היא בתשלומים. בתודה מראש, יוחאי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by כפיר,

מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי הלוח שקניתי הוא GA-B75M-D3H, ולפי מה שמודפס עליו, הוא rev 1.0. באתר של Gigabyte יש גם rev 1.1. rev 1.0 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#ov rev 1.1 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov האם אפשר לקנות בארץ את 1.1? ואם כן, האם שווה ללכת להחליף? (הלוח עדיין בקופסא עוד לא הותקן) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yonni,

בדיוק שאני כבר סגור על הלוח שאני רוצה לקנות - GA-8SQ800 , מגיח לו ה-GA-8IK1100 ומסבך אותי שוב. אתם בטח שואלים מה הדילמה, הרי ה-GA-8IK1100 תומך במעבדי ה800MHZ החדשים ויש לו כל מה שיש ל8SQ800. אז פה בדיוק הבעייה- יש להם כמעט את אותם פיצ'רים חוץ מATA133 RAID שאין לGA-8IK1100. נכון לעכשיו אני לא מתכנן שימוש בRAID, אבל מי יודע? אני כן עורך וידאו וכן משתמש בגרפיקה כבדה וRAID יוכל לעזור לי בעתיד..... אם תוכלו להגיד לי עד כמה RAID משמעותי במהירות. נכון לעכשיו גם לא תכננתי לחכות למעבדי ה800MHZ, אבל לוח כמו הGA-8IK1100 יוכל לעזור לי בשדרוג עתידי.... ואולי אני בכלל יחכה למעבד החדש.... מתי לדעתכם הם יגיעו במהירויות היותר נמוכות - 2.4 וכו'??????? וכמה הוא יעלה. נמאס לי להתאפק עם המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mekaya,

אני רוצה לחבר את המאווררים שיש לי (מה שאפשר כמובן, אם יש חיבור) ללוח אם כדי לבדוק את המהירות (האם בהכרח אם מחברים אז אפשר גם לשלוט על המהירות ?) יש לי פה כמה סלוטים על הלוח... יש cpu fan כמובן הוא מחובר למעבד. ויש עוד שניים cpu fan1 ו cpu fan2 ויש עוד אחד בשם pwr fan אני מניח שהשניים הראשונים הם למאווררים או אולי אני טועה ואם כן אז למה השלישי ? אולי בשביל הספק ?! (למרות שיש לו חיבור אחד שמראה על טמפרטורה) בחוברת של הלוח שלושתם בנויים בדיוק אותו דבר (ועדיין שניים נקראים אותו דבר ועוד אחד שלא) : GND +12V Rotation שאלה אחרונה, כשאני מחבר את הכאבל 3 פינים לסלוט הספציפי שלו איך אני יודע על איזה צד כי בעבר ניסיתי לחבר וחיברתי הפוך ונשרף הכאבל אז חבל לנסות סתם ושיקרה משהו. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by wallace,

המפרט שלי רשום מימין, ואני מעוניין להחליף את ארבעת המודולים שיש לי, ל2 מודולים של 2GB. מה דעתכם על הזיכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=57&prodgroupid=132&id=865&type=1 התקציב: 500 ש"ח אוברקלוק: ללא תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Farmalot,

כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elis02,

שלום, יש לי את הנייד הזה ASUS N551JX עכשיו שיש Black friday אני מעוניין לשדרג אותו. כלומר במקום 8 ג'יגה שיש לי כרגע, אפשר להוסיף/ להחליף שיהיה 16. וגם דיסק SSD. השאלה איזה כדאי לקחת? איפה לחפש? האם כדאי להחליף את ה8 הקיים ב2 של 8 חדשים או להוסיף אחד של 8? כמו כן, בקשר לSSD, איזה כדאי ומאיפה לרכוש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים