עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idanko17,

הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שלום יש לי כרגע מחשב עם מעבד Q6600, 4G Ram, Geforce 94500GT עד לאחרונה היה לי לוח אם Gigabyte P35-DS3L והוא נהרס, נכון לעכשיו יש לי Gigabyte G31M-ES2L שלא ממש מתפקד כמו שצריך, אני זקוק בבקשה להמלצה די דחופה ללוח אם חדש, אין לי ממש דרישות מיוחדות ללוח אם רק שיהיה יחסית זול (בסביבות 500 ש"ח) ושיעבוד טוב עם כל הרכיבים, אני לא מעוניין ב OC. אני מתכנן לקנות לוח אם מחר אם ייצא אז העזרת קצת דחופה. תודה. נ.ב הסיבה ששתי הלוחות של Gigabyte היא מקרית לחלוטין, לא ממש מעניין אותי החברה כל עוד זו חברה מוכרת ואמינה.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  5. (בפעם השניה, ערכתי את הכוונה המקורית של הת'רד, כי צצו שאלות חדשות ואני לא רוצה לפתוח ת'רד נוסף בשביל שאלות שלי. במידה וזה כבר לא מתאים לפורום הזה, אפשר להעביר. תודה) התכוונתי ללכת כאמור על מפרט מבוסס AMD פנום (Phenom 2 X4 945), למרות שאני ממש מבולבל מכל הוויכוחים המיותרים סביב "מה עדיף יותר לביצועים גבוהים, AMD או אינטל". התכוונתי ללכת על מעבד ולוח איפשהו על סף ה-HIGH END (החל מ-1K) בשביל מחשב עם ביצועי גיימינג מהירים ובמיוחד ביצועים מהירים מאוד באופן כללי, שגם יתאימו לעבודה יחסית מהירה עם עיצוב גראפי. אתמול בנאדם מסויים שאני די תופס ממנו בקטע של חומרה- הרכיב כמה מאות מפרטים, גיימר כבד שגם חוקר את האופן שבו חלקי חומרה מסויימים בנויים- המליץ לי שלא ללכת על AMD במקרה שלי וב…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by omerz90,

שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mafteah,

שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kolshamen,

מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by Kolshamen,

לוח מפנדה לסוקט 1156 GA-P55-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3164&ProductName=GA-P55-UD3 רשום רק 1333 ואז 2200??

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  11. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  12. שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by tom57,

MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by גד :),

שמתי לב כשאני מדליק את המחשב, לפעמים כתוב: CPU ID OFF מה זה אומר, שהלוח לא מזהה את דגם המעבד, או שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yuvky,

מצאתי קומבינה שכוללת החלפה של המעבד שלי (E8500)+ הוספה של 700 ש"ח בשביל להשיג QX9650 מה אתם אומרים? הכסף באותה מידה יכול להיות מושקע בדברים אחרים כמו עוד הארד מהיר יותר או החלפה של קירור למעבד

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Gilandals,

ברצוני לשדרג את המחשב שלי ולקנות לו תוספת זכרון.. מאיזו חברהאתם ממליצים לקנות ואיזה גודל? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: Pentium D 2.66, 2.67 512 Mb ram כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gs

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  18. לא ברור לי אם זה GA-K8NF-9 (Rev 1.x) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1860&ProductName=GA-K8NF-9 או GA-K8NF-9 (Rev 2.x) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2206&ProductName=GA-K8NF-9 עשיתי בדיקה ב EVEREST וזה רשם רק Gigabyte GA-K8NF-9 אני רוצה לעשות עדכון גירסה ל BIOS שמתי לב שלכל אחד מהסוגים יש הדרייברים שלו

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by Trol,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2507 הוא תומך בכרטיסי מסך PCI Express 2.0 ? כמו זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/8703?osCsid=339901a02fcb253450e91a527ff6e040 ? אני לא ידעתי אם לשאול פה או בכרטיסי מסך, מקווה שצדקתי, תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Big_White,

היום חיפשתי לעצמי עוד סטיק זיכרון של ג'יגה ומצאתי לעצמי את זה הוא מתאים לי מבחינת המחיר והחברה. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=114 בדקתי איזה זכרון יש לי וראיתי שהוא עובד על 300 מגה הרץ.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. צאיך לוח אם + זכרונות שלא יגבילו לי OC למעבד (E4500) בכמה שפחות תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות תודה ויום טוב

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by arbily,

יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.