מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי אציטון ואני עומד כרגע לפרק את כל המחשב, ולמרוח משחה מחדש. רק לפני שאני אעשה את זה, אני שוב אשאל ליתר ביטחון (שלא ילך לי המעבד!) אם אציטון בטוח לניקוי המשחה שעליו? אם ניסיתם ולא קרה כלום, אז תגידו [=. אין לי אפשרות, או בעצם כוח, ללכת ולקנות אלכוהול 100%.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מעבדי השוק הבינוני-גבוה החדשים שחולקים תושבת עם דגמי ה-Skylake-X עשויים להפוך לנגישים יותר תודות ללוחות שמתאימים אך ורק להם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - היכן ניתן למצוא חומר על ארכיטקטורת המעבד הנ"ל? אולי מישהו יכול להפנות אותי לאתר/מאגר מידע כלשהו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 @ 2.4 ddr 333 512 gefore 4 mx האם הoc קצת מוגזם? והאם מישהו יכול להביא לי תוכנה למדידית התמפרטורות
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין DDR 2 533mgh ובין DDR 2 667 ? 2. במפרטי המחשבים המומלצים - כשמדובר על מעבד Intel Pentium D 805 Dual Core ולוח אם Gigabyte 945 .... מומלצים שני זכרונות DDR2 533 ולא 667 .......... מה הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איזה סוגי זיכרון קיימים בשוק? מה ההבדלים ביניהם? מה הזיכרון בעל הנפח הגדול ביותר שאפשר לקנות? איזה סוגי מעבדים קיימים (מהכי ישן להכי חדש) מהם סוגי התושבות (socket) הקיימים של מעבדים? מה ההבדל ביניהם? מה מתאים לכל מעבד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מקום לPCI-E בשביל כרטיס מסך (אני מעוניין להתקין GTX 970).
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לייעוץ בנוגע לשדרוג המחשב. המפרט: מעבד - i7 2600K @ 4.0Ghz (קירור - AC Freezer 7 Pro Rev.2) לוח אם - Sapphire P67 Pure Black Hydra זיכרון - G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 1600Mhz CL-7.8.7-24 (סטיקים של 2GB x 4) ספק כח - Seasonic 620W M12ii דיסק קשיח - Samsung 1T HD103SJ מערכת הפעלה - Windows 7 64Bit Ultimate המחשב משמש אותי כבר מעל 4 שנים בעיקר לעבודה עם קיובייס ומשחקים (Very High). על פניו הכל עובד תקין אך המחשב מרגיש "עייף" לעיתים קרובות בטעינת VSTi Plugins או טעינה של משחקים וכד' (אין תקלה כלשהי, ככל הנראה חומרה מעט "עייפה" שזקוקה לרענון). מכיוון שקצב העבודה מתגבר, רציתי לפחות 24GB זיכרון (ישנם Plugins זוללי זיכרון) אך מכיוון שהלוח הנוכחי תומך רק עד 16GB (ב…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אשמח למידע על מחירי מעבדי ה-Ivy Bridge כי ברשתות הגדולות עדיין לא פורסם טווח המחירים ואני מחפש לדעת את המחירים למעבד i5 Ivy Bridge תודה
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בנוגע אני רוצה לקנות את הכרטיס 5080 לגיימניג אבל אני צריך לוח אם ומעבד יתאימו לו ובמחיר הכי משתלם
-
- 0 תגובות
- 193 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי לבטים לגבי מה לקנות.. אשמח לקבל עזרה לדעת מה יותר טוב לוח אם הראשון הוא gigabyte 5mm pluse m2 amd והשני הוא Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty מעבד הראשון הוא amd 64 m2 3500 מקורי והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty זכרון הראשון הוא 677mhz ddr2 512x2= 1 gb והשני הוא DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty * את השני אקנה פעמיים לצורך העניין כדי שיהיה גם 1gb תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-