מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מקוה שאיני מעלה כאן נושא חרוש בפורום. אך לפני שאני קונה מעבד אני רוצה להבין באופן תיאורטי כמה ליבות "יסתדרו" יותר טוב עם שתי מערכות הפעלה במחשב אחד. מדובר בלינוקס ווינדוס 7 (הבא עלינו לטובה :-) תודה מראש למגיבים...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, כתוב באתר של החברה על לוח האם שלי שהוא תומך בזיכרון DDR2 1066(OC) ברשימה של הזיכרונותהתומכים לא מופיע אפילו זיכרון אחד של 1066 אלא רק 800 ו667. השאלה מה יקרה אם אני אקנה זיכרון 1066 הוא יעבוד בתדר הזה או שמה יקרה?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי , יש לי לוח ASUS P5KPL-CM מעבד Q8200 , 4 ג'יגה זכרון קינגסטון DDR2 מהירות 800 כרטיס מסך GEFORCE 9500 512MB עכשיו רציתי לשדרג ללוח עם צ'יפסט מתקדם יותר שיתמוך לי גם ב DDR3 ראיתי את ה ASUS P5QC .. מסדרת P45 שיתמוך גם במעבד שלי [sOCKET LGA 775] ואז חיטטתי קצת בזאפ וגליתי שיש גם צ'יפסטים של P55 שמה שהבנתי זה יותר מתקדם ומה אני מגלה שהוא יותר זול מ P45 איך זה יכול להיות אני כבר מבולבל בתחום המחשבים תראו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=737601 זה מהמעבדים עם SOCKET LGA 1156 עכשיו אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו כי אני יצטרך גם לשדרג מעבד ל I7 , I5 שזה יקר לתקציבי [ הריי המעבד שלי הוא SOCKET LGA775 וממה שהבנתי הסדרה הזאת לא תומכת במעבדים אלו רק בחדשים יותר] תכננתי ל…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב על פלטפורמת ASUS M2A-VM עם מעבד AMD ATHLON 64X2 3800+. התקנתי תכנת ניטור של ASUS בשם PC PROBE II והתוצאה שקיבלתי זה אזהרה חמורה של VCORE- 1.26V. מה הבעייה ??? וכיצד פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לוח 1 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm לוח 2 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm ???
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כל הזמן קורא פה על כל מיני שמות של מעבדים חלקם של אינטל חלקם של AMD נוצר לי בלאגן שלם בראש כי כל השמות נורא מבלבלים, חלק זה dual core וחלק זה cure2due חלק אני רואה רשום אקסטרים ועל חלק בכלל quad וכל דגם כזה עם מספרים... מישהו בבקשה מוכן לעשות לי סדר בבלאגן של כל המעבדים ולתת קצת הסבר.. מה נחשב מהיר יותר מה טוב יותר וכו.. ולמה חלק אומרים שמחשב כפול ליבה לפעמים טוב יותר ממרובע ליבה תודה לכל העונים זה מאד חשוב לי!!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח M הבא של ג'יגהבייט http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3160 רציתי לדעת האם הוא תומך ב- DTS ? (לסאונד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לשני כרטיסים חזקים ב crossfire ? מה ינצל אותם יותר טוב ? DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS Gigabyte GA-EP45-DS5 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-