מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 לבין Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ואם אפשר המלצה ללוח אם אחר בטווח מחירים של 700-999 - לא מתכוון לעשות OC... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
AMD או INTEL עשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץ ועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשת אז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקים אני עושה OC ואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזה p4 2400 או AMD 2400 ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!! ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD ! מי פשוט יותר טוב !??!?!?!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
intel asus צריך לקבל החלטה. מהר!
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
והצעות לשיפורים...! מפרט המחשב! מסך: IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL מעבד: Intel P4 2.4Ghz 512k - 533 לוח אם: Asus P4T533-C זכרונות: 2x256mb Kingston PC1066 RDRAM. הארד דיסק: Western Digital 120gb 8mb cache Special Edition כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8460. כרטיס קול: LIVE PLATINUM AUDIGY EX. כרטיס Firewire: Adaptec. דיוידי: Aopen 16/48 צורב: Lite-On 40x12x48 כרטיס רשת: 3Com 10/100 מקלדת: Logitech Cordless Freedom רמקולים: Logitech Z540. דיסקטים: Mitsumi 1.44 סורק: . EPSON 1250-PERFECTIO מדפסת: HP 5550. מערכת הפעלה: WinXP Home OEM. מארז Antec Performance PLUS 1080B גוף קירור איכותי למעבד: Thermalright AX478. מאורר לגוף קירור: Thermaltake 80mm Smart Fan. …
-
- 54 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות זיכרון חדש למחשב המתישן שלי ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה ישנה אם אני אקח סטיק אחד של 1 GIGA או 2 של 512 ? (גם ככה זה ג'נרי :-\) 2. במידה ואני אכן יקנה 2X512 האם יש חשיבות לסדר? אם כן, פרטו נמקו והסבירו באיזה סדר כדאי לי. (אני גם מעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו למחשב השני [256 ביחד יצא 512]) 3. אחרי שאני אחליף זיכרון המחשב ינעל ? (כמו שקורה שמחליפים הארד דיסק) 4. האם במשחקים או בתוכנות אני אקבל שיפור מסוים? (כמו זמני טעינה מהירים יותר וכל מני שטויות) 5. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנת בדיקה של הזיכרון? כמעט שחכתי, מפרט p4 1.8 GHZ 256 RAm (עכשיו מחליפים ) ספק ג'נרי אם חסר משהו, תגידו אני אשלים תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
לוח של ג'יגהבייט GA-7VRXP וRaedon9700 החדש. זה השידרוג שאני מתכנן...(אין בעיה כספית) אני גם רוצה לעשות את זה מתוך תקלות שצצו לי בלוח שלי Elite K7S5A...ובכרטיס מסך שלי GeForce4 Mx440. השילוב לשידרוג שווה ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:
-
אני קיבלתי שוק כמעט התקף לב מישהו מוכן לעזאזל להגיד ל-מ-ה המחיר כל כך גבוההההההההההההההההההההה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3346 אני חושב שרק שרי אריסון בארץ יכולה להרשות לעצמה לקנות שתיים כאלה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב חדש שקניתי .. וקניתי כרגע 2G זכרון פנימי עכשיו השאלה שלי .. אם אני לא מגיע למצב שאני משתמש בכל ה-2G זכרון ומעמיס את כולו (דרך המנהל משימות אני בודק) אם אני אוסיף לו עוד 2G , זה אומר 4G זכרון המחשב יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור ? נגיד ככה.. אם אני רוצה לעבוד עם וינדוס ויסטה וברקע עובדים לי אנטי וירוס וכמה תוכנות שדי מכבידות על המחשב מה אני צריך בשביל שזה יעבוד עם כל אלה חלק וירוץ רגיל ? מה משפיע על זה? ומה ההבדל בין DDR2 לDDR3? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
באתר של tom הזה יש רק לQuake 3 אז אני באמת צריך לQ4 של מעבדים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
פשוט כל מה שאתם יודעים.. (ואם אפשר אז לכתוב פה ובעברית ולא להפנות אותי לאתרים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לוח של פנטיום 2 השאלה בכותרת. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שימו לב למעבדים של שני המחשבים הבאים . איזה מהם טוב יותר ? זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-