מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.
-
שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות - כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנולוגיה הזאת. אם תוכלו לתת לי מספר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי התייעצות רצינית. יש לי בן שהוא בן 10, הוא לא איזה גיימר מטורף אבל כן משחק. נגיד פורטנייט ומיינקראפט. מניח שבעתיד הלא רחוק יבקש אולי משחקים אחרים. קיבלתי מחשב ישן, ממש אבל. מעבד i5 3470 לוח אם h61m-p31/w8 ואיזה כרטיס מסך אינטל גנרי. ספק כוח של 350w לפי מה שראיתי על הספק בגדול, אני חושש שאצטרך להחליף את כל ה4 כדי שיהיה לו משהו נורמלי, העניין הוא שאני עם תקציב מאד נמוך, גם מהסיבה שאני לא מת לשדרג עכשיו למשהו מפוצץ כי הוא עוד קטן ולא באמת איזה גיימר גדול. עכשיו, חשבתי לשים איזה 600 שקל על לוח אם, השאלה אם אני יכול להעביר את המעבד הישן ללוח אם? ועוד שאלה, אצלי בעבודה אנחנו עם z840 ויש לו המון סלוטים, למחשב בי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
צהריים טובים. אני זקוק להמלצה לזכרונות 4GB הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L תכף מתקין ויסטה. המחיר הוא עד 300 ש"ח. אם יש המלצה מאזור ראשון מה טוב... תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הציעו לי אותו באייבורי במקום Asus M2A-VM HDMI AM2 זה המפרט: AMD Athlon 64 3800+ (socket AM2) X2 DualCore Asus M2A-VM HDMI AM2 WD 160GB,7200RPM,8MB,SATA2 OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15 LG GSA-H42 X18 DVD WRITER DVD X16 ROM DRIVE JSP-TECH M-100A 400W לא לאוברקלוק,ולא למשחקים רק לפוטושופ, תכנות ,ויסטה בעתיד תודה
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר זמן מה משהו כזה וגם שיהיה במחיר סביר (עד 1700 ש"ח) הייתי מוכן בהתחלה להשקיע בבליסטקס Z503 שעלו הרבה מעבר לזה אבל הבנתי שכבר לא מייצרים אותם יש סיבה כלשהיא שזה קרה והאם הם יחזרו לפס היצור ? ובלי קשר לבליסטיקס אשמח לשמוע אם יש זיכרון כלשהוא שאתם ממליצים עליו שעומד בהגדרות שלי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו השתמשתי במערכת 32BIT, עם 2GB זכרון, מאחר וחלק מהתוכנות והמשחקים שבהם אני משחק צורכים 64BIT, שדרגתי את מערכת ההפעלה בעיה שנוצרה - המערכת הפעלה זוללת את הזכרון ומשחקים נתקעים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון, בפניי דילמה: לרכוש 8GB זכרון או לרכוש 4GB ולהוסיף SSD 120GB לצורך שיפור ביצועי מהירות בתוכנות שאני משתמש. מה דעתכם? במידה וכן - להשתמש ב2GB הקיימים שלי או שזה עלול ליצור בעיה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יכול שזאת השאלה ההזויה ביותר שנשאלה בפורום, אבל הסקרנות הורגת אותי. לאחרונה קראתי איפושהו שמעבדים זהים יכולים להיות "שונים". לא זוכר איך ולמה - משהו שקשור ל Batch או Stepping? אני מצרף כאן תמונה של שני מעבדים זהים (i7 950), ומבקש לבחור את ה"טוב" מביניהם אנא - סלחו לי, אבל הסקרנות לפעמים גוברת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק אחד של 256MB DDR והייתי רוצה להוסיף עוד 512MB DDR. אני לא מבין גדול בנושא ותהיתי אם תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לרכוש. אני חושב שכדאי לציין שניסיתי להכניס סטיק של 512MB DDR מהמחשב הקודם והמחשב לא עלה, אני מניח שהבעיה הייתי חוסר תאימות, לכן אני פונה אליכם לפני הרכישה. הנה מידע על הלוח אם (מתוכנה בשם EVEREST) : Motherboard Properties: Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock …
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!
-
- 10 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV איזה זיכרון מתאים ואיזה גודל למחשב כזה האם יש קשר בין הזיכרון למהירות האינטרנט תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חייב לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל לעבד ווידאו ותמונות באופן מקצועי... בנוסף גם למטרת משחקים המחשב שלי: intel i7 860 @ 2.80GHz 2794MHz 12 ram geforce gts 250 intel desktop board dp55wb לום אם הבעיה היא כזאת... כשהגעתי לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך ולוח אם מהדור ה3 שאוכל להתאים את הכרטיס מסך... אמרו לי שהסוקט או מתאם של המעבד שלי הוא טכנולוגיה ישנה ושלא אוכל למצוא כהיום לוח אם שיתמוך כרטיס מסך gen3 שיוכל להתאים למעבד שלי... יש לי את המחשב כ8 שנים עובד מצויין.. רק כשאני מעבד זה הופך להיות קצת קשה.. ואני לא יכול לשחק במשחקים החדשים יותר... התקציב שלי הוא כ 1200 שח... מקווה שאני לא צריך לקנות מעבד חדש ושהכן קיימים לוחות אם שיתאים למעבד שלי mother bo…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםם אני צריך לוח שיתמוך לי SLI המעבד שברשותי E6600.. התקציב הוא עד 1000 לא עושה OC...
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לא עובדים ביחד? (albatron k8x800pro2)?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-