מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כעת לוח MSI K8N PLATINUM צ'יפסט NFORCE3 מעבד AMD 64 2800 ו1GB DDR400. השימושים שלי הם בעיקר גלישה, ITUNES, והורדות עם UTORRENT. ללא משחקים. חלונות XP.SP3 הבעייה שברגע שאני פותח מספר TABים בדפדפן ולא משנה עם זה IE8 או FIREFOX, המחשב בדרך כלל ב100% CPU או שהדיסק טוחן כמו משוגע וכלום לא זז. עשיתי כבר TUNEUP ןDEFRAG ומה לא. כלום לא משפר את המצב. אין לי חשק להשקיע במחשב חדש וחשבתי לשדרג רק לוח מעבד וזכרונות ולהתקין חלומות 7 נקי. חשבתי ללכת על מעבד I3 ולוח MATX עם זכרונות DDR3. השאלה אם ניתן בכלל לשמר את יתר הרכיבים כמו מארז, ספק, וHD או שאני נלחם פה מלחמה אבודה. הדיסק הקיים הוא SATA 160GB והוא חצי ריק כי יש לי על הרשת 2.5 TB של שטחי איחסון. תודה מראש למייעצים
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה ההבדל משמעותי בין סוגי זכרונות 800MHZ אוו 1333MHZ יש לי מעבד INTEL E8400 שתומך עד 1333MHZ וגם הלוח תומך במהירות הזו אני לא עושה O.C המטרה שלי במחשב היא בעיקר למשחקים כבדים ורציתי לדעת עד כמה זה ישפיע יש לי מישהו שמוכר לי זכרונות 4GB 800MHZ במחיר של 200 ש"ח אוו4GB 1333MHZ במחיר של 620 ש"ח מחכה לתגובתכם תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הקיים מפורט בצד אני רואה לאחרונה הרבה מעבדי E8500 E8400 משומשים למכירה האם החלפת המעבד תשפיע בצורה רצינית בכל הקשור למשחקים? איזה מעבד הכי כדאי לקנות ? E8500 E8400 Q9550 Q9650
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה עשיתי טעות בהזמנה של כרטיס סאטה/סאס של lsi התבלבלתי וזה הטעה אותי הכיתוב של pci x חשבתי שזה אקספרס אל תשאלו חוצמזה שלקח חודש!!! חודש לכרטיס להגיע אליי ועכשיו אכזבה אני פשוט אובד עיצות באיזה לוחות יש pci x ? אני צריך לוח לתושבת 775 עם זכרון ddr 2 מהירות 1066 עם צ'יפסט של אינטל .... עכשיו סתם הכרטיס יושב עם 4 סאס הרדיסקים 15k 300gb בצד.... אני יחפש בגוגל אבל אם תוכלו לעזור לי גם בלינקים גם בעיצות אחרות אז אחלה תודה ד:א רשום על הכרטיס pci x 133 הכרטיס לא מתאים לשום סלוט על הלוח שלי כרגע[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 19:15:15 מצאתי אחד ASUS P5WDG2-WS PRO אבל יקר רצח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת איזה מעבד מבין השניים טוב יותר (מבחינת מהירות) # AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM או # Intel C2D E7400 2.80Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
MA74GM-S2 עם Phenom II X3 720 לתקציב מינימאלי. כרטיס מסך ככל הנראה משהו בסגנון GTX260. יש גם אפשרות ל Q6600 עם לוח אם זול עד 300 ש"ח, תציעו. תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- Core i3 530 ,Core i3 540 ,Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית ישן ולפני כשנה החלפנו את לוח האם שלו, אני לא זוכר איפה הדיסק של הלוח ואם בכלל קיבלתי כזה ואין לי מושג איזה לוח זה בשביל לחפש באינטרנט, איך אני מוצא את שם הלוח ויותר חשוב , את שם הכרטיס קול שעליו ע"מ שאוכל למצוא דרייבר? תודה וערב טוב!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מצאתי כמה זיכרונות אני רק לא יודע עד כמה החברות האלה טובים אני קונה תזיכרון מחו"ל יש לי במחשב קיט של 2X1GB 667 CL4 OCZ לוח אם GIGABYTE GA-M55PLUS5S3 מערכת הפעלה WIN7 עכשיו מצאתי כמה זיכונות: החברה KOYBE וזה המפרט הטכני של הזיכרון Type : DDR2 DIMM Capacity :4GB (2 X 2GB) Speed : DDR2 800Mhz PC26400 Density : HIGH DENSITY Pins : 240Pin ECC/Registered : No/No Voltage : 1.8V CAS Latency : CL 5 שאלה מה זה Density : HIGH DENSITY במחיר של 270 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-