עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ^Z^,

יש לי בדיוק 1250 ש"ח למעבד, ואין לי אף שקל לחריגה. רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב במחיר הזה לעבודות משרדיות וגרפיות בעיקר, פחות למשחקים. תודה ^Z^

• 10 תגובות
    • 610 צפיות
  3. יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by zvvz,

היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D

5. http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by integral,

אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Plast,

שלום.. אני קונה מחשב חדש עם המעבד i7 - 4790 השאלה שלי היא לגבי הלוח אם.. אני לא מתכנן OC, אני צריך 4-6 יציאות USB 3 לכן אני מתלבט בין: ASRock H97-Pro4 GIGABYTE GA-H97-HD3 מה ההמלצות שלכם? והאם יש לי באמת צורך בצ'יפסט הזה? דיברתי עם נציג מחנות מחשבים , שבהתחלה רציתי לקחת H85 הוא אמר לי שזה לוח אם מהדור הישן לעומת המעבד או משהו כזה.. ושעדיף לי לשדרג... אשמח לעזרה.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by trek,

שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי רציתי לדעת האם קיימת חשיבות או שאפשר לשים איפה שאני רוצה וזה לא ישנה דבר תודה

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  10. מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by fredi157,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 (אני מעוניין ב-2 כאלה) מה דעתכם האם זה יתאים לי כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2 מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by okarmi,

שלום, יש לי מחשב בן כשלוש שנים ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. כרגע יש לו 4GB בסלוט אחד ואני רוצה בדיוק את אותו דגם לסלוט השני (להרחיב כך ל8). לוח אם: dh61ww מעבד: Core i5 2400 זיכרון: GEIL Value Plus 4GB GVP34GB1333C9SC 1. האם לוח האם תומך בהרחבה שאני רוצה? 2. היכן אני מוצא את הרכיב? חיפוש בחנות (ivory) או בebay לא מוצאים את הדגם הספציפי הזה... תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה.. ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by roadrunner,

האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by babu,

של חברה טובה כמובן משו חזק ושאלה קטנה עד כמה באמת משפיע קירור של זכרונות על התפוקה שלהם ? איך החברה הזאת?PATRIOT מישו שמע עליה?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות שתי סטיקים של 1G. רצוי שיהיו טובים לאוברקולק אבל לא רצחני. המערכת: +AMD 3000 7800GT

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by mimzak,

שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  20. יש למישהו לינק לתת לי של איזה אתר שאני יוכל לבדוק בו כמה מגה הרץ יש לכל מעבד וכל הנתונים האחרים אז שיכתוב בבקשה. תודה

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by snurf,

שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MooShoo,

לא מתכוון לעשות OC. מתלבט בין 3 סוגי זכרונות למערכת מרובת ליבות עם לוח Gigabyte EP45: 2X2GB OCZ REAPER 1066MHZ 5-5-5-18 ב-380 ש"ח. 2X2GB OCZ REAPER 800 MHZ 4-4-4-15 ב-300 ש"ח. 2X2GB Corsair 800 MHZ DHX TwinX CL4 4-4--4-12 ב-400 ש"ח. לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים במחיר אבל השאלה היא האם ארגיש בכלל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם עד 700 שקל! מפנדה! אם צריך אז הספק הוא ליברטי 400 וואט והכ.מ הוא 8800 עם 320 מגה.... הלוח הוא לAMD 5600MHZ וזיכרון של 800 MHZ תודה. עריכה: לא עושה OC!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by giloman,

אוקיי מאחר והזיכורונת שלי יכולים להגיע רחוק אני לא צריך את האינפניטי שקניתי אותו כי חשבתי שהזיכרונות שלי חרא עכשיו הלביטה היא בין הDS3 לבין הDS4 לא מעניין אותי כלום , לא עוד חריץ pcie ולא כלוםםם רק הגעה לFSB יותר גבוה איזה לוח ייתן לי יותר באס ?

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by Noder,

היי, קניתי אתמול מחשב חדש. במפרט קניתי זיכרון מסוג kingston hyperx pc8500 1066MHZ cl5 4GB שעלה 355 שקל וזאת משום שנגמר להם ה ocz htc reaper 800MZH cl4 שרציתי. אני לא שקט עם הבחירה הזאת..וחושב שאולי עדיף שהייתי לוקח : ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ במהירות 800 שעולה רק 20 שקל יותר או OCZ Blade Edition Dual Channel 1066 שעולה 10 שקל יותר מה אתם אומרים ? תודה!! אגב לוח אם : gigabye GA-EP43-UD3L ומעבד e7400

• 10 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.