מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חברה מחר אני הולך לקנות את הלוח הזה (NF7-SL REV2) איך אני יכול לבדוק ולוודא שהלוח שאני יקבל הוא באמת זה ולא גירסאות ישנות יותר? ???
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוח של ABIT NF7 ומארז COMPUCASE Midi Tower אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוח יש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למה נועד פורט האינפרא אדום שיש על הלוח אם?? ואיך מחברים לשם נורה?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם : רציתי לשאול את הדבר הבא: איך מחשבים את כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד 386(16bit) ואת כמות הזיכרון של מעבד 64bit? איך מחשבים את כמות הזיכרון של מעבד 32bit אני יודע 32^2 וזה יוצא 4Gb ,אבל 64^2 ו16^2 נראה יותר מדי ופחות מדי (ממש לא הגיוני)??? ודרך הגב אם אני לא טועה אז כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד386 היא 16mb. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום . לאחר עיון בפורום וחיפוש עדיין לא הבנתי תכלס איך אני מחשב את ה"מחלק" ?? הבנתי שיש הבדלים בין AMD , שמחושב ל HTT . לבין INTEL שמחושב לפי חילוק של הצ'יפסט . אני מעוניין לדעת תכלס , איך אני מחשב עם איזו מהירות זיכרון המעבד שלי יכול לפעול ( ללא OC ) , בלי למה וכו' . דוגמא : 1: מעבד D805 2: Athlon 3800+ . תודה רבה .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע, בתעשיית השבבים בין שהיו אלו מעבדים כלליים CPU או מעבדים גראפיים GPU, פותחה לפני שנים רבות טכניקה להנצלת שבבים פגומים, כאלו שבעבר היו נזרקים לפח שכן רק שבב שהוא 100% תקין היה בר שימוש. עם השנים פיתחו שיטה בה הטופולוגיה של השבב מאפשרת נעילת חלקים ספציפיים בו, כאלו שיש מהן יתירות, וכך השבב נשאר פעיל ושמיש אך בתפוקה מופחתת יכולות - משום שלא כל חלקיו של השבב היו פעילים. אם בעבר מתוך wafer שלם נגיד רק 30% מהשבבים נולדו שלמים ושמישים, אז זרקו לפח 70%. אך משעברו לשיטה החדשה, יכלו להנציל אחוז גדול מהשבבים שפעם נזרקו לפח, ולהעלות את אחוז השבבים השמישים לערכים גדולים בסדר גודל מכך. אותה שיטה משמשת כיום את AMD בייצור מעבד Ryzen, על פ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אם אפשר בכלל. זה יכול לגרום לבעיה? התחממות או משהו אחר? יש לי זיכרון 512MB DDR400Mhz הנה תמונה של התיזמונים וכל מה שקשור אליו (זה SS מ-Sandra) אם זה לא פועל אז תכנסו מפה: (יש שם תמונה אחת). http://photos.walla.co.il/theboss123
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי פעם להסיר את המאוורר וה HEAT SINK וכשמשכתי אותו קצת הוא התנתק לי בפיתאומיות. אז נלחצתי קצת והחזרתי אותו למקום. השאלה שלי היא האם יכול להיות שדפקתי משהו? ואם הייתי צריך להפעיל הרבה כוח זה אומר שהייתה שם משחה טרמית? ואם הייתה שם משחה טרמית זה אומר שאני צריך למרוח שוב? או שאותה שכבה יכולה לתפקד כמו מקודם? :עריכה: יש לי P4 2.66 HT אם זה משנה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי - איך מעבד 64 3200 סוקט 939 שרץ תכלס במהירות 2400 - יכול לקחת פנטיום בקלוק של 3 גיגה ?? ואיך לכל הרוחות מעבד amd 3200 64 מפרפר לו מאחורה במבחן מאמץ אפליקציה http://www6.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application אפילו מאחורי 3000 AMD64 בסוקט הישן . האם אפשר להגיד שהמעבד 3200 בסוקט החדש הוא הדבר הלא נכון לאפליקציות של חישובים כמו פוטושופ ?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! נגיד לדוגמה יש לי קירור גז ואני רוצה לעשות OC חזק למעבד AMD 3200 VENICE עכשיו הבנתי שהקירור גז לוקח את המעבד לטמפ' של מינוס עשרות מעלות השאלה שלי היא איך המעבד לא הופך לקרח בטמפ' כזאת ? והאם זה גם פוגע באורך חיים שלו ? כנ"ל קירור גז לכרטיס מסך או משהו אחר תודה!
-
- 95 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ומתלבט איזה מעבד לקחת ... השאלה אם AMD טובים בניידים..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת טראומה מסלרון, מזה שחברים שלי קנו סלרון לפני כמה שנים והמחשב היה איטי בטירוף וממש טרנטה. אבל עכשיו שאני חושב על זה, אז לא ממש התמצאתי אז במחשבים ויכול להיות שהוא היה דפוק מהרבה סיבות אחרות. אז נניח למישהו שרוצה רק אופיס אינטרנט וכו', המעבדים האלו עושים את העבודה? אני יודע שכמות זכרון הקש שלהם נמוכה באופן משמעותי וזה מה שמוזיל אותם (אני צודק?), השאלה היא אם נגיד פותחים 10 חלונות של אינטרנט וכמה יישומי אופיס במקביל, אז (במידה ויש מספיק זכרון מערכת) לא תהיה בעיה? או שגם מחשב חדש יתחיל לקרטע? אני שואל לא בשבילי אלא יותר בכלליות תודה
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ? אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ? ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-