עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת.... לא חובה INTEL..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי גם... צריך לדעת כמה שווה ה-Intel Pentium 4 2.53GHz (Intel i875p-ICH5) אז בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי אני מאוד ישמח.... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רציתי לדעת איך הזיכרון הזה מבחינת OC .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3020 חשבתי לקנות שתים כאלה ולקנות גופי קירור בנפרד... זה יוצא לי יותר טוב ... וזול אגב מה ההמלצה של המומחים לזכרונות ?OC טובים צריך גוף קירור ואני רוצה שיהיו של OCZ לפחות 4 ג'יגה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dan9,

היי מהי תכנולוגית הS.M.A.R.T? שמתי לב שבהרבי לוחות M יש אופציה כזו לדיסקים הקשיחים... האם כדיי להפעיל את האופציה הזו? האם היא טובה? ולמה היא משמשת? תודה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסדרה החדשה מבית לנובו החלה להימכר בישראל, ומהווה אלטרנטיבה מעניינת לדגמי ה-UX305UA של אסוס לנובו, שרק לאחרונה זכתה לקבל את התואר יצרנית המחשבים הניידים הגדולה ביותר בשוק, משיקה משפחה חדשה של ניידים קומפקטיים וקלים שנקראת IdeaPad 710S – ועשויה לעניין את כל מי שמחפשים מחשב עם מסך 13 אינץ'. דגם עם מעבד Core i3-6100U מדור ה-Skylake, בשילוב עם מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p, זכרון RAM של 8GB, נפח אחסון מבוסס כונן SSD של 128GB ומערכת חלונות 10 בגירסת Home נמכר ברשת 'Ivory' במחיר של 3,590 ש"ח, ואילו דגם עם מעבד Core i5-6200U, זכרון RAM של 8GB ונפח אחסון מבוסס כונן SSD של 256GB מוצע ברשת 'KSP' בעלות של 4,190 ש"ח – לא רע ביחס לתמורה, ובהתחשב בכך שהמחשב מגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by צליל שר,

על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך

10. Started by talevi83,

היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הנייד ההיברידי המתקדם זמין כעת בגרסת בסיס עם שבב מרובע ליבות מודרני - בזמן שגרסה כפולת ליבות זוכה לירידה במחיר לכתבה

12. שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: ‏Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box‎ http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני מתחיל לבדוק לוחות אם לשדרוג המחשב שלי ויש לי את Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series השאלה האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש או שהצ'יפים של היום כבר ברמה הזאת או יותר טובים.. כאשר זה ישפיע לי על הבחירה האם להסתפק בלוח אם עם Realtek® ALC887 או Realtek® ALC1150 או להשקיע בלוחות אם יותר יקרים (100 שקל הבדל) עם SupremeFX

14. שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.

15. Started by Airtel,

כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Krazy-Hawk,

שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by פייכלה,

כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ] בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול. על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by srolik,

איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BONO,

קניתי עכשיו מעבד INTEL PENTIUM 4 2.5 ועדיין לא מצאתי לוח שיתאים לו איזה לוח יהיה הכי הכי טוב איתו לא משנה לי המחיר נ.ב יש לי זכרונות RDRAM 1066 אז צריך שהם יתאימו ללוח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Shark,

תודה לעונים... ....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, מישהו יודע אם קיים לוח אם בעל תושבת כפולה למעבדי i5? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

אני משתגע כבר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.