מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם זה יתכן ש AMD מפגרת מאחורי אינטל מבחינת הבאס מאד מאד? הרי הבאס שמעבדי AMD עובדים עליו הוא 266/333/400 לעומת 400/533/800 של אינטל. ידוע לכולם שמגהרצים זה לא שם המשחק ואת תדר המעבד של AMD יש להכפיל ב 1.28 (אם אני לא טועה...) אבל כאן אנחנו מדברים על רוחב הפס שמגיע למעבד. האין זו נחיתות משמעותית מבחינת ביצועי מעבדי AMD? (רק כדי לחדד את העניין, מעבדי AMD לא ינצלו כמעט בכלל את ה Dual channel DDR לעומת מעבדי אינטל P4C שינצלו את כל רוחב הפס) אשמח לתשובות, אמיתי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להשיג i7 4930k, ורציתי לדעת מאיפה אפשר לארגן לוח X79 כלשהו במחיר שפוי. לא אכפת לי מיד שנייה, אבל לא נתקלתי בזמן האחרון בלוח כזה. לוח במחיר יקר הופך את כל העסקה ללא כדאית ולא יהיה כל שימוש למעבד הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש , אבל ממש בקרוב הולך לקנות מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם כדי לי ללכת על Q9400 או E8400. על שאר המפרט זה לא ישפיע, אבל השאלה אם כדי לי לחשוב על העתיד על הQ9400 שאני מאמין שהתמיכה תשתפר ב4 ליבות בקרוב מאוד אך לשלם 500 ש"ח יותר. או שכדי לי על הE8400 הכפול ליבתי שנתמך במלואו עכשיו במחיר זול יותר בהרבה , אך בלי מחשבה על העתיד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות את המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm לפי האתר של אינטל http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?Boardname=dq965gf הלוח מתאים חלקית למעבד אבל לא ממש הבנתי. עם מישהו יוכל להסביר לי במה זה תלוי יעזור מאוד. גם פה http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?ProcNbr=E6300 יש איזה לוחות מתאימים למעבד אבל לא הבנתי במה זה תלוי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 2200שקל פלוס מינוס צרכים גימינג +אוברקלוק+עריכת וידאו בקטנה הלוח אם חייב לתמוך בCF X8 X8 לפחות בגלל זה אני מתלבט אם לקנות X58 או P67 או בכלל ללכת על AMD הפרט שלי בצד אני מחפש מעבד שיתן לי שפור משמעותי מהQ9400 שיש לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרשמתי לקנות או זה או זה : intel Core i7 2600K 3.4Ghz, \ Intel i5-3570K- Tray מה ההבדלים ב3570K לעומת ה2600K והאם הוא עולה עליו למטרות משחקים ואם כן ובמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלוש יש איזה משהו לא בסדר אצלי (מעבד,כ.מסך,דפדפן) או שאצל כולם זה ככה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד 3000D 2MB לעומת ה- 6300E האם יורגש הבדל ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע קיט 4GB של Corsair. אני רוצה לשדרג ל-8GB, אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הקיט הזה עדיין. [list type=decimal] [*]מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותו במלאי? [*]אם לא, יש קיט 4GB שיתאים לי? אם התזמונים והתדר זהים, זה מספיק טוב? [*]יש קיט 8GB טוב במחיר הגיוני? יש לי לוח GA-P55M-UD2 עם מעבד i5 750. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אחד מהשיפורים בדור החדש של הצ'יפסטים זה שיש תמיכת חומרה בHD גם לוחות עם כרטיס מובנה מישהוא יודע כמה זה באמת נכון, ואם יש איזה אתר אמין שבדק את הציפסטים האלה? יש ךי מעבד של אינטל, ואני רוצה לבנות איתו HTPC, ואם זה באמת נכון אז אולי אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות רק כרטיס טלוויזיה, ולא כרטיס מסך (החיסכון הוא גם בספק אם לא צריך כרטיס מסך)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לתכנות פרט לכך - שימוש משרדי רגיל - אינטרנט, Office וכו' לא משמש למשחקים לא מתכוון לעשות אוברקלוק מעוניין ביכולת עיבוד גבוהה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-