מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב משני שהפרטים שלו: לוח אם : GB GA-k8nf-9 (סוקט 939) מעבד +AMD Athlon 64 Prossessor 3500 זיככרון: 2G DDR400 (DDR1 עכשיו הזמנתי מהאיביי לפני כמה ימים מעבד AMD Athlon64 X2 4200+ ADA4200DAA5BV 2.2GHz Socket 939 Dual Core 90NM http://www.ebay.com/itm/AMD-Athlon64-X2-4200-ADA4200DAA5BV-2-2GHz-Socket-939-Dual-Core-90NM-/400357607950?pt=CPUs&hash=item5d372c4a0e השאלה שלי זה אם אני יכול לחבר אותו וישר להתחיל לעבוד.. מה ההתקנה (אם יש?!) , צריך לפרמט?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 +3200 SOCKET 939 לוח אם - MSI K8N Diamond כ.מסך - MSI nVidia GeForce 7900GT 1GB של RAM ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל AMD Athlon 64 +4600 Dual Core באותו סוקט.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם והאם אני ירגיש שיפורים משמעותיים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לאחי את הלוח INTEL DH67BL ושמדליקים את המחשב יש לא פחות מדקה וחצי את הלוגו של אינטל עד שהמחשב מתחיל להתקדם... ניסיתי לחפש בביוס משהו אבל לא ראיתי משהו שהייתי בטוח שזה זה ולכן לא רציתי לגעת סתם... היה רק משהו אחד בתפריט הSecurity שהיה נראה לי קשור אבל גם לגביו לא הייתי סגור... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. AMD : מעבד : FX 8150 לוח : GA-990XA-UD3 זיכרון : G.SKILL 8GB 1600MHZ מחיר - 1725 שח INTEL : מעבד : I5 3470 לוח : GA-Z77X-D3H זיכרון : G.Skill 8GB 1600MHZ מחיר - 1710 . אז מה אתם אומרים ? מה יעשה ת'עבודה טוב יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משפחת מוצרים מעניינת תחת שם הקוד Bean Canyon נמצאת בפיתוח לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???
-
שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ספציפית למעבד Xeon e5-2699-v4 של אינטל, שניתן למצוא אותו באיביי במחירים סבירים, אבל רק בגרסת (ES (Engineering Sample. העניין עם מעבדים בגרסה כזו הוא שהם לא עובדים על כל לוח. הסיווג של ES גורם לחלק מהלוחות לדחות אותם ולא לאפשר אתחול. אפילו לא לתוך הביוס. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של אסוס ונראה לי שהם לא ממש יודעים על מה אני מדבר. האם מישהו/י התנס/תה בשילוב כזה שעבד? או שלא עבד? אני לא מתכוון להוציא מאות דולרים רק כדי לגלות שהמעבד לא עובד אצלי. מדובר במעבד 22 ליבות שיושב בסוף הרשימה של המעבדים אותם הלוח שלי יכול לקבל. המחיר הרגיל שלו קרוב יותר ל-2000 דולר - שאני לא מתכוון להוציא. אשמח לתגובות, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש: AMD 3000+ (Venice) DFI Lanparty Ultra-D NF4 Geforce 7800 GTX Samsung 512MB DDR (TCC5) x2 Seagate 160GB 7200RPM 8MB cache NCQ. המעבד שיש לי במחשב הנוכחי: pentium 4 2.4GHZ s478 533mhz northwood. אם אני אקנה את הלוח הזה: (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3418&catcode=100) אשר תומך בסוקט 478, וגם בPCI-E, ואוסיף לו את המעבד שיש לי כרגע, ואת שאר החלקים אקנה חדשים כמתוכנן, האם תיהיה ירידה דרסטית בביצועי המחשב במשחקים ביחס למפרט המקורי שהכנתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק הוא 300W והוא נשרף לי (מסיבה לא ידועה) עכשיו יש לי את אותו הספק... הספק יחזיק מעמד עם כל אלה (לא ישרף, או יקרוס) 4 מאווררים של 80 מ"מ 5000RPM כל אחד 2 מאווררים של 60 מ"מ הראשון 6200RPM והשני 5800RPM צורב 40/12/24 CD-ROM 56X דיסק קשיח של MAXTOR ATA133 7200RPM אני יודע שכל הרכיבים אללו צורכים אנרגיה מהספק אך אני לא יודע כמה... ואם כל הרכיבים האלו צורכים יותר ממה שהספק מספק הוא יכול להישרף או לקרוס ? עוד פעם יש לציין הספק הוא 300W
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD athlon 64 3200+ venice לוח אם DFI LP NF4 ULTRA-D חשבתי על הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1492&products_id=8970 המטרה של הזכרונות בעצם לאוברקלוק, תנו את דעתם תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף למחשב 6 GB זיכרון? למחשב ביתי רגיל לא למערכות גדולות האם אפשר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לlipa על העזרה, החזרתי את הX1950PRO וקניתי את הQ6600 (עם הStepping G0), לבינתיים חסר לי לוח אם + כרטיס מסך שאותם אני קונה עוד חודשיים. הלוח אם שהומלץ לי לתקציב היה P35 S3L , גם עד אז ירדו המחירים במקצת, בכל אופן זכרונות יש לי Kingstone DDR2 667mhz 2GB שזה יספיק לי ברגע שיהיה לי את הכל ועוד חודשיים אני גם אקנה 8800GT אם עד אז הוא ישתלם. אני צריך המלצה בקשר לקניית מ IVORY , אני יודע שתמיד הם ג'נרים והכל אבל זה רק לוח אם והוא זול ביחס לשאר החנויות ואם משהו יביא לי זול יותר זה יהיה אחלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=47
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-