מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש (אוטוטו חודש) שהרכבתי בעצמי. AMD XP2000 GA-7VAX WINBOND 512MB DDR 3200 (לא בטוח - כנראה בטעות קיבלתי2700) LEADTEK TI4200 מכיוון שלא יצא לי להרכיב לוח אם על מחשב מהשנה האחרונה היו לי כמה שאלות ובעיות. בהמשך הדבקתי ריפורט של SiSoftware Sandra שמתוכו גזרתי את החלקים הרלוונטים. 1. מהירות העבודה של המעבר מוגדרת ל133MHZ. על 166MHZ הוא לא עובד. זה לא מהווה צוואר בקבוק? 2. מהירות העבודה של הלוח עפ"י SiSoftware Sandra היא 272 MHZ (אני מניח שזה בעצם 266). הלוח תומך ב333. לא מצאתי בביוס אפשרות לשחק עם המהירות. מישהו יכול לכוון אותי? 3. כשקניתי את המחשב הזמנתי זיכרון 3200 400MHZ. אני חושש שנתנו לי 2700. לפי התוצאות של סנדרה שהדבקתי בהמשך - אני צודק? איך אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המושיעים ... אז ככה , עד היום הייתי בתול בבניית מחשב מ-א' ועד ת' ולבסוף החלטתי לקפוץ למים ... העניין הוא שלא חשבתי שהעניין כזה מסובך ! התקנתי את לוח האם על המארז + את המעבד והמאורר שלו . העניין שהסתבכתי איתו הוא שהחוטים שמגיעים מהמארז חלקם הגדול איני יודע לאיפה להכניס אותם . אני עובד במגביל עם חוברת ההדרכה של הלוח אך עדיין קצת מתקשה . מעבר לכך אני לא יודע לאן להכניס את הכבל של הסאונד שיוצא מהCD ולסיום אני לא מצליח לחבר את הפנל האחורי של הלוח (הפנל שמכניסים אליו את כבל המקלדת , עכבר , USB וכו') אני מקווה שמישהו יוכל להדריך אותי אם זה בכלל אפשרי ... תודה
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עוד מעט יוצאים לוחות תומכי DDR3 בעבור המעבדים של אינטל. האם המעבדים החדשים של AMD יתמכו ב-DDR3 או שנצטרך לחכות לדור הבא (די דומה למה שקרה עם AM2)?
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הייתי רוצה לברר כמה דברים והשמח אם תוכלו לייעץ לי כמו שאתם מיעצים לעוד הרבה אנשים. אז ככה קניתי מערכת מחשב לפני שנה וחצי שעלתה לי לא מעט כסף בזמנו ועד היום אני מרוצה מהמחשב אין לי תלונות בכלל. כמו שכולם כבר יודעים כל יום יוצא משהו חדש לשוק המחשבים ולכן צריך להישתדרג. כרגע אין לי צורך לקנות מערכת מחשב חדשה קומפלט עם צ'יפסט x58 ומערכת ci7 למרות שלא הייתי מתנגד אבל באמת שחבל להשקיע 6-7 אלף שקל אחרי שנה וחצי שקניתה מחשב כי אין לעניין הזה סוף (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה לעינייננו אז ככה.... אמא שלי טסה לארה''ב וחשבתי אולי אם היא תוכל לקנות לי מעבד חדש השאלה שלי היא: איזה מעבד הייתם קונים (אני מדבר על CTQ) בתקציב של 1000-1500 שקל גג?? חשבתי על המעבדים: q9550 או q9650 השאל…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תשמעו אחים שלי. יש לי כרגע במחשב זיכרון של A-DATA 512 רגיל ( לא VT ) קניתי תזיכרון הזה לפני 4 חודשים ב KSP כי לא היה את ה VT . וכרגע יש עליו OC ל 230 מגה הרץ (מקור 200 מגה הרץ) תמונה: עכשיו אם אני מוסיף תזיכרון הזה ישר למחשב DDR 512Mb 400MHz AData /VT? אז מה יקרה לOC בדיוק ? כי אמור לדעתי להיות תיזמונים אחרים לזיכרונות של ה VT האלו...וזה בא גם עם 200 מגה הרץ רגיל ולי יש כרגע 230... אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות אני מחכה לתשובה כי אני ממש רוצה ליקנות את זה מחר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מלבד המחיר כמובן... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2532,2531 בהשוואה הזו ההבדל היחיד הוא עוד 2 חיבורי eSATAII... יש עוד הבדלים? QD6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2532 DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לברר לחבר שלי הציעו לו שתי הצעות באותו מחיר: 1) פנטיום 3 1000 מה"ז עם לוח אינטל 815EP (הצ'יפסט הכי טוב לפנטיום 3). 2) סלרון 1700 מבוסס ווילאמט שיושב (כנראה) על לוח אסוס מבוסס צ'יפסט SIS. מה לפי דעתכם עדיף יותר? בעיקר למשחקים, אינטרנט וקצת קידודים פה ושם.
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם! בסופו של דבר אחרי שרציתי לרכוש E8400 הוא עדיין לא היה במלאי בחנות שממנה אני קונה. אני יודע שהמעבד זמין בחנויות מסויימות באינטרנט אך מטעמי נוחות אישיים בחרתי בחנות הקרובה לביתי במרחק הליכה כך שגם אוכל לממש אחריות בלב שקט ולא אצטרך לשלוח את המוצר בדואר.. כמו כן הוא "זיכה" אותי בסכום נחמד על הציוד מהמערכת הישנה שלי. לאחר שקראתי פוסטים נרחבים באינטרנט בנושא (בגוגל - Xeon E3100 vs. E8400) נוכחתי לדעת שהוא אותו מעבד, אחד לאחד, בעל אותה ליבת Wolfdale עם ייצור של 45nm אותה מהירות ואותן תכונות בדיוק. לכן, אני יכול להציע לאלה שרוצים E8400 ולא יכולים להשיגו ללכת על המעבד. ההבדל היחידי ביניהם הוא מה שרשום על המעבד עצמו ועל הקופסא.. סיבות נוספת ומעניינות שנתקלתי בהן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי הלוח האם וקניתי במקום לוח ומעבד חדש של אינטל. נשאר לי המעבד הישן amd phenom ii x4 955 ואני מתלבט מה לעשות איתו. מצד אחד חשבתי למכור אותו אבל מצד שני חשבתי אולי להתחיל לאסוף חלקים יד שניה ולבנות סביבות HTPC זול. כרגע הקושי שלי זה למצוא לוח mATX אם יציאת HDMI ושיהיה זול כמובן. הלוח הכי זול שמצאתי זה http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-990FXA-UD3u לוח משומש מפלונטר שתכלס הוא אחלה לוח שגם מתאים למעבדים יותר מתקדמים אבל הוא לוח ATX שלא יכנס למארז קטן וגם אין לא יציאת HDMI, ככה שצריך גם כרטיס מסך. גם בגיזרת המשומשים לא הצלחתי למצוא משהו שיתאים. למשהו יש המלצה ללוח זול שעונה על הדרישות ? האם כל ההתעסקות הזאת בכלל כדאית או שעדיףי לי למכור אותו וזהו?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אנשים, תיכננתי לקחת את ה4300 ולעשות לו OC, רק אמרו לי שלא תמיד אתה תגיע לאותם נתונים בOC כמו שכולם הגיעו, אתה יכול להידפק עם מעבד לא טוב וכנ"ל גם לגבי ה6600! אז מה לעשות? יענו ל 333 בOC עם ה4300 אני יגיע, בלי שום בעיה, זה ז"א 3.0GHZ X 2 אתם חושבים שזה יספיק לי לשנה שנתיים הבאות???.. אני מאוד רוצה את ה 4300 אבל הרבה אמרו לי לחכות ל 4320 ולא הבנתי למה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6MB 1333MHz BOX
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שתומך ב- AGP8X ו- DDR 400 אני יודע שכל הלוחות לא תומכים רשמית... אני רוצה שהלוח הזה יהיה טוב ל-OC ולא ממש אכפת לי איזה ציפסט.. כמו VIA P4X400, SIS 648 ועוד.. המחיר לא ממש משנה... ואני גם רוצה שיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות אני גם צריך זכרון מתאים כי הבנתי שהלוח לא תומך בכל סוגי הזכרונות של ה-DDR 400 תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אני כבר תיכננתי על ה2500K עם מוגן 3 עם הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/10288 אני התחלתי לחזלוג לכיוון הבולדוזר 6100 כי הוא ברמה של ה2500 לפי מה שהבנתי ויש לו פוטנציאל טוב לOC. הבנתי שAMD הודיעו שהם לא יוציאו מעבדים יותר לשוק הגבוהה ואז לא יהיה אפשר לשדרג... ואינטל יוציאו את הIVEBRIDGE שיהיה אפשר לשדרג אליו... זה נכון ? לא יהיה אפשר לשדר גת הבולדוזר ? אם אני קונה את ה2500K והלוח שנתתי למעלה, אני יצתך להחליף את הלוח כדי לשדרג לאביברידג או שזאת אותה התושבת (1155 ) ? יש לי שאלה על הלוח אם, איך הוא יתמודד עם OC ? אני מתכנן אחד בינוני.. המחשב לא מתוכנן לגיימינג רציני, רק מידי פעם, אני רוצה יותר כוח למולטיטסקינג ואינטרנט... מה אתם או…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להכניס 2 כאלה ללוח אם? בוא נגיד ABIT NF-7 SL ver 2 למי שלא מכיר זאת ערכת קירור לזכרון של thermaltake הנה הלינק (תבחרו 2) http://www.thermaltake.com/support/memoryMenu.htm
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי חברה, ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה.. לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע? אשמח לעזרתכם, תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-