עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  2. היי,כשאני מחבר ללוח אם התקן נייד כמו טלפון סלולרי או דיסק קשיח חיצוני אז לפעמים אני מקבל הודעה שההתקן שחובר יכול לעבוד במהירות גבוהה יותר. איך אני יודע איפה נפרסים אצלי פורטי ה-USB 2 ואיפה ה-1.1? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Mind_Reflection,

יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by oriklo,

צריך לוח אם טוב שיתאים לחלקים: http://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart.tmpl?command=add&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt〈=heb&sku=KVR21R15D4-16&quantity=1&Submit=%E4%E5%F1%F3+%EC%F2%E2%EC%E4 אני צריך שיהיה ללוח אם displayport תודה! שמעתי שאלה טובים: http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=intel+Z97+&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&submit1=%E7%E9%F4%E5%F9

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. היי רק רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים בלי קשר למחיר (כולה 100שח הבדל) שניהם 4GB OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 שמו שאתם רואים אחד 1066MHZ אבל CL5 והשני 800MHZ אבל CL4 השימוש בעיקר הוא לוידיו ב FHD ומשחקים וכמו שאמרתי אין חשיבות ל100שח הבדל תודה רבה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש E6300 עם לוח P5W DH וישנה בחירה בין שני זכרונות. אני מתכוון לקנות 2 סטיקים של 1024. אופציה ראשונה זה TWINMOS ואופציה שניה זה SAMSUNG. יש לציין כי שניהם זכרונות VALUE ולא מצפה להם שום OC (אולי ממש ממש ממש קל). האם יהיה הבדל בביצועים בין שני הזכרונות האלו עם המעבד והלוח שציינתי מלמעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט. מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  9. שלום ברשות אבי מחשב דיי ישן ולו לוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3. אני מעוניין להוסיף ללוח כרטיס מסך על מנת לאפשר למחשב להריץ age of empires definitive edition. האם ניתן להוסיף כרטיס מסך ללוח האם? במידה וכן, לאלו פרטים ומגבלות יש לשים לב ברכישת כרטיס זה? תודה מראש

10. שלום. רציתי לשאול אם יהיה לי DUAL DDR אם אני יקנה עוד זיכרון אחד של ?512MB A-DATA? כי קניתי SLOT אחד ולא יודע המשחקים טוענים דיי הרבה ....המעבד שלי : ?Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם :GIGABYTE ?K8NS (s754) Nforce3 250? רציתי רק לשאול אם אני יוסיף עוד ?512MB A-DATA? ...... אז יהיה לי את ה DUAL DDR וגם את ה 200*2=400MHZ של הזיכרון ?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by dannybatat,

איך הלוח הנל למטרת SLI אני יודע שיש יותר זולים לקחתי אותו בגלל ריבוי היציאות שלו שגם חשוב לי אפשר חוות דעת מקיפה על הלוח בבקשה הלוח: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Intel Z68 Chipset ראיתי שהלוח התמיכה במערך שלו הוא סלוט 1 16X והשני 8X ככה רוב הלוחות התומכים במערך כרטיסים אבל יש יקרים יותר שיש להם שתי סלוטים של 16X תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by most,

אני קונה לוח אם חדש אבל ראיתי שרשום שהוא SiS...ולפי מה שהבנתי SiS זה לא טוב אז מישהו יכול להסביר לי מה לא טוב בזה ואיזה בעיות יכולות להיגרם(אם בכלל)... אל תגידו לי לקנות משהו אחר פשוט תענו על מה ששאלתי

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by FireStar,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. אני קונה את הלוח abit nf7-sl ומעוניין לקנות את הזכרון הבא GEIL 512 PC3200 400MHz DDR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 בחנות של הדובים אמרו לי שאלו לא זכרונות מומלצים כל כך ושהרבה אנשים מחזירים אותם כי הם עושים בעיות של אי תאימות ומהירות לא תואמת. האם זה באמת ככה כי זה נשמע לי קצת תמוהה...בדרך כלל יש בעיות של אי תאימות לזכרונות של twinmos. אז אני יכול לקחת את ה-GEIL או שלהחליף אותם באיזה סמסונג?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  14. ושיתמוך בזכרון DDR כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב SD... ממ תקציב 600-700 תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הייתי רוצה להחליף מחשב, האם עתיד לצאת בקרוב מעבד חדש שכדאי לחכות בשבילו ואם כן מתי הוא יוצא בערך? תודה.

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

הדגם הבא מגיע עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד לבד? Intel Celeron 1700 MHz Socket 478 128K CPU BOX

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  17. http://www.bit-tech.net/bits/2006/06/16/ecs_shen_zhen_factory_tours/1.html חח..אלינו הוא מגיע מוכן תראו מה הוא עבור עד אז....

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום. אני עומד להרכיב מערכת MINI PC שהשימושים שלה יהיו בעיקר ניגון מדיה, צפייה ישירה וכן גלישה בדפדפנים. החברה שמרכיבה את המחשב, מציעה מגוון של מעבדים, ואני בעיקר מתלבט בין מעבדים עם סיומת Y כמו i5 4300Y לבין מעבדי U כמו i3 5005u אני יודע בוודאות שלמעבדי U יש צריכת חשמל נמוכה מאוד כי הם יוצרו עבור טאבלטים, אבל במקרה שלי זה פחות משנה כי המחשב יחובר תמיד לחשמל. אני מנסה להבין מה ההבדל מבחינת ביצועים ויכולת גרפיות. אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 11.3k צפיות
  19. Started by Idan Yoffe,

אהלן, אני רוצה להרחיב את הזיכרון RAM במחשב כרגע יש לי 2 סטיקים כל אחד של 2GB של Kingstone DDR3 1333Mhz חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..166..347.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=16375&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה יתאים לי? בדקתי שזה אותה סדרה ושניהם CL9 זה הלוח אם שלי ואלה הזיכרונות שיש לי כרגע:

20. שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by UCHU,

Hi Everyone Q1: Does Each Pci-e*16 Technology Useful For Raid Utilities In A Sli Motherboard With 2 Pcie X16? ( Assuming A Gv-3d1 Videocard Attached To One Pci-e X16 , Meantime Only At Gigabyte Sli Motherboards) Q2: Using An External Sataii Raid Card Atached To One Pci-e X16 Will Help For External Sataii Raid With Extremly High Performance? ( I Saw Some Areca Pcie X8 Bus Sata 2 Raid Controller... Does Anyone Know One X16??) Q3: Is That Configuration Possible Using Sli Technology At One Pcie X16 With The Mentioned Above Videocard And The Raid Controller X8 Or X16 Atached At The Other One? Thank U In Advance Uchu

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן עם לוח אם מסוג GA-EP43-DS3L. איך אני יודע באילו זיכרונות הוא תומך? (לא ממש הצלחתי להבין מהמפרט שרשום שם מה המגבלות) היום יש בו שני סטיקים של 2GB, (סה"כ 4GB) ואני רוצה לשדרג אותו ל-8GB. מה הדרך הזולה ביותר לעשות את זה? אם אפשר לקנות משהו שאוכל לגרור גם למחשב הבא (נגיד שאקנה אחד בעוד שנתיים) - מעולה.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by idodos,

כל כצה צריך להיות המתח של P4 2.4 C ???

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  25. הדלפה טרייה מספקת לנו עוד פרטים מעניינים אודות דור מעבדי ה-Coffe Lake העתידי של אינטל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.