עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  2. מחשב עם 6 גיגה רם. מעבד core i7-4510u + כרטיס מסך גרפי. המחשב נתקע כל דקה... עומת זאת יש לי עוד מחשב עם מעבד i5-3210m (שהוא עד כמה שאני מבין הרבה פחות טוב..). והמחשב הזה עובד פי אלף יותר מהר. סוחב תוכנות גרפיקה ובקושי נתקע. מה ההסבר? ודרך אגב, מישהו יודע מה זה האות M בסוף השם של המעבד?

3. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?

4. עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות : ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch ביצועים גרפיקה ב 3d mark . התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 . בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram . העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו. הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים . אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר. חג שמח. איציק

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by deking,

דבר שני אני מצטער על הבורות אבל אם תוכלו להסביר לי טיפה יותר ברור ובהרחבה איך אני בודק איזה rev יש לי עוד משו. לפי מה שהבנתי גם אם יש לי rev3.3 המעבדים החדשים יעבדו אבל לא בצורה מושלמת זה נכון? ואם כן איזה לוח אם כדאי לקנות? ואיזה מעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. בלוחות של asrock למשל יש משהו צהוב כזה ששם אפשר לעשות שיהיה מעבד חדש יותר אבל איך זה בדיוק עובד? מצאתי גם שבדגם יותר ישר של הלוח שתומך סוקט 754, הסלוט הצהוב הוא שידרוג ל939 שכנראה יצא אחרי הלוח http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/939dual/asrock939.jpg תסתכלו על הסלוט הצהוב מימין לpci-e 16X

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום לכם!!! איך בודק קונפיגורצית המחשב שלי ?וכן יש לי זכרון 256 ,לאיזה זכרונות כדאי לשדרג ומה מחירים צפויים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by yogev_23,

ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. איזה אני יכול לבדוק איזה זיכרון יש לי במחשב OCZ ? sumsung? וכו תודה

• 15 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by idodos,

הקירור שעל הלוח אם פשוט לוהט.... איך אני בודק מה הטמפ' שלו ? (הטמפ של הצ'יפסט) ...

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היייי אני זוכר שלפניי כמה ימים חיטטי במחשב חחח ונכנסתי למין מקום כזה שכתוב שם כמה זיכרון יש לי ובכמה זיכרון אני משתמש כמה זיכרון פנוי וזה ואני צריך למצוא את זה דחוף! אז תעזרו לי.........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roma4k,

כאשר הוינדוס עוד לא מותקן? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by assaf990,

עדיף דרך WIN XP

16. יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by leoleo,

איך אני מוודא שמה שהזמנתי נמצא בתוך המחשב בדגש על זכרונות לוח אם,מעבד?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום יש לי בעיה מתמשכת של ריסטרטים פתאומיים, המחשב "קופא" ומופעים מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת בעזרת פורום תמיכת טכנית כבר בדקתי ספק, זכרונות, כ.מסך, HD, עדכנתי דרייברים ועשיתי כמעט כל דבר אפשרי ללא הצלחה... חשבתי אולי שהבעיה נובעת מהמעבד או לוח האם, רציתי לדעת אם יש דרך לוודא את תקינותם ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Lupin,

זיכרון זה נושא די מורכב ומסועף. יש את נפח הזיכרון, מהירות הזיכרון, והDDR שאני לא יודע מה זה ??? לדוגמה:זיכרון בנפח של 4GB, במהירות 800Mhz וDDR II מישהו יכול לעשות קצת בסדר בדברים ולהסביר לי איך בוחרים את הזיכרון המתאים?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Geek,

חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by galtzur,

שלום לכולם. כנראה שאלו כבר לפני, אבל אני לא מצאתי בסטיקים משהו שענה לי על השאלה , איך מתחילים לבחור לוח אם. כשאני רוצה להתחיל לקרוא על לוחות אם של חברה מסויימת, אני מתקשה לשים אפילו את דריסת הרגל הראשונה (הקליק הראשון ליתר דיוק) אחרי שאני יודע מהם המעבד וכרטיס המסך שאני רוצה. איך להמשיך (נגיד מעבד Q6600 וכרטיס 8800GT) ? נראה לי שגם המעבד הפשוט ביותר יש לו את המינימום הנדרש ללדרישות המעבד והכרטיס האם עיקר ההבדלים הם כמות וסוגי החיבורים ? האם זו הסיבה להדלים ההאסטרונומים במחירים ? איזו השפעה יש ללוח על מהירות העבודה ? מה זה בדיוק chipset ואיך הוא משפיע על ההחלטה ? מקווה שתוכלו לכוון אותי יותר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

שלום. לפי איזה שנה התקנתי איזה פאץ של AMD שעושה שבזמן מנוחה או פשוט שאין הרבה תוכניות המעבד עובד יותר חלש (על 1000MHZ) אני רוצה לבטל את הפאץ הזה. איך אני יכל?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים