מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני יודע שיש אבדל משמעותי במחיר אבל עדיין יש להם הרבה במשותף... מה אתתם חושבים לאובקלוקינד היזה שווה..? עושים אוברקלוק למעבד ישן (P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit) ? + שדרוג עתידי...
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נתקלתי באצתר הזה שמוכר זכרונות Transcend בזול ורציתי לדעת אם זו חברה מכובדת ואמינה ולא משהו ג'נרי. http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3401 אמנם אני יכול לקנות ב 416 זכרונות של CORSAIR בתשלום אחד אבל פה אני יכול ב 2 תשלומים שזה יכול לעזור לי קצת בהוצאות החודשיות. אז מה דעתכם זו חברה טובה? לפי האתר שלהם נראה שזו חברה רצינית לזכרונות: http://www.transcendusa.com/Products/MEMList.asp תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף? זכרונות במהירות 667MHZ CL5 או 800MHZ CL5 ? אמרו לי שאם אני לא יודע לעשות OC לזכרונות עדיף לי את ה 800MHZ ככה אני יהנה יותר, וזה יהיה יותר מהיר נכון? לגבי מחיר זה כרגע לא חשוב לי, חשוב לי העיקרון - כיוון שאני קונה מחשב רק בחופש הגדול. אבל אני שואל עכשיו כיוון שאני רוצה להבין הכל קודם ואז להצליח לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול. אז בקיצור- 667MHZ CL5 ללא OC או 800MHZ CL5 ללא OC ?? תודה ובוקר טוב.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
איזה שילוב עדיף ? מעבד i5 11400F + H510 או מעבד RYZEN 5 5500 + A520 העלות של שניהם כמעט זהה 700 שקל +- , בדקתי בנצמרקים שניהם פחות או יותר אותם ביצועים
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אבקש חוות דעת על לוח האם Gigabyte GA-EP31-DS3L עבור מחשב מבוסס Intel Core 2 Duo E7300 לעבודה משרדית וסרטים. (2GB זיכרון וכרטיס מסך Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 ). תודה...
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם... עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים... ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה... יש מצב שמישהו עוזר לי??????? (לוח אם: Asus P4S800D)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסמן לי בכל צורה את הרכיבים החשובים (כגון: צ'יפסט, הסוקט של המעבד, סלוטים של זכרונות וכו') על גבי תמונה של הלוח! הלוח הוא: DFI NT70-SC אני אשמח אם תוכלו גם להוסיף תגובות לגבי הלוח עצמו! בתודה! Anas-Nanas
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ורציתי לדעת איזה לוח אם יתאים למעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box שהלוח אם יתמוך ב CrossFire לשני כרטיסיHD4890 עד 700 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הנה הלוח אם: הנה הפינים של החיבורים ללדים+כפתור הפעלה+כפתור ריסט. זה נראה ככה (המצלמה הזמינה כרגע היא הפלאפון) זה הספק שלי עם היציאות שלו: יש לו יציאה כזו אני מאמין שזה למתח למעבד ולוח אם כאשר אני מחבר את ה-ATX 20PIN למקום שלו בלוח אם, ומחבר את הספק לחשמל, שום דבר לא קורה, רק כאשר אני נוגע בסתם חוט ברגל SUS SW השמאלית העליונה, המאוורר של הספק+מעבד נדלקים לכמה שניות והכל נכבה, מחובר רק ספק ולוח אם ללא זיכרונות וכו'. סליחה על החפירה, איך אני מחבר את החוטים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דפי נתונים של הלוח הזה- AXION A3-M275 של ספיר. תודה רבה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, שמח להצטרף מחדש לפורומים (לאחת העדרות של כ3 שנים..) אני מתכנן לקנות מחשב חדש שכנראה יהיה מבוסס על מעבד e6300 וזקוק להמצלה בכיוון לוח האם. טווח המחירים בוא בערך 800 ש"ח ומטה כשבעצם השאלה היא מה נותן לוח אם יקר יותר? מצטער על הבורות אם נניח שאני קונה לוח אם שתומך בכל מה שאני צריך(תושבות, זכרונות כניסות ויציאות וכ'ו) מה זה משנה של איזה חברה הוא ולמה יש לוחות שנראים דומים אבל במחירים כפולים? עד כמה בחירה של לוח אם יקרה תשפיע על ביצועי המחשב בסופו של דבר? ומה ההשפעה של הלוח על היכולת לעשות אוברקלוק (למעבד וכרטיס המסך בלבד- אני לא מתכוון להמהיר זכרונות. כמה נקודות למחשבה: אני לא צריך כרטיס קול וכרטיס מסך (אז שיהיו הכי פשוטים שיש) כי אני מוסיף חדשים. ואם …
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איזה לוח אם לבחור מבין הארבעה: לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 790 1 790 AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 575 1 575 8I945G Pro s775, DDR2, GBL 890 1 890 בעיקרון הכי אופטימלי שאני מכיר וראיתי אתכם ממליצים זה "8I945P-G". מה שאני צריך בעיקרון זה לוח אם טוב ויציב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. אם אפשרות שידרוג עתידית. כמו כן אני צריך לוח שיתמוך בחיבורי HD ישנים IDE (לפי מה שראיתי ב-ABIT יש יציאה אחת בלבד לעומת 2 ב-GIGABYTE). וחיבור ל-DVD RW ואולי גם CDRW כלומר ביחד. מה דעתכם ועל מה אתם…
-
- 11 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחותי הביאה לי את הפרסקוט שלה לבדיקה וסתם רציתי לראות מה הטמפרטורה שלו זה פרסקוט 3.2 אבל יש משהו שממש אבל ממש לא הבנתי תראו בתמונה הבאה יש שני טמפרטורות שהמספר שלהם 1 ואחד מהם יש עליו סמל של שריפה כזאתי ויש טמפ2 עכשיו איזה מבינהם הוא של המעבד ומה זה זה עם הסמל של השריפה והאם הטמפרטורות האלה בסדר לפרסקוט...(הכוונה גם להארדדיסק ולציפסט ולמעבד....אני פשוט לא רוצה לפתוח אותו כי יש אחריות עכשיו אני רק צריך לדעת איך הטמפרטורות האלה...??!!?!)תודה! עריכה : אני לא מצליח לעלות את התמונה.....אוףףף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה משתלם להשקיע במפרט למשחקים מבוסס 920 או ללכת עם פיתרון יותר זול ולקחת Q9550. החשיבה היא כמובן לטווח הארוך, איזה מעבד ישרוד יותר זמן בשוק ואם זה משלתלם להשקיע במערכת I7 על פני C2Q. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-