מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות. כשאני מפעיל את הפוטושופ CS2 ביחד עם הוינאמפ (וגם בלי האמת) המחשב בקושי זז. מפרט המחשב הוא P4 intel 2600 ו512 מגה בייט ראם. 2 סלוטים של 256 מגה. כמה שאלות : 1. האם מעבר ל1GB ראם יעזור לי? 2. אפשרי לקנות סלוט של 1GB ולהוסיף לאחד ה256 ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והקיצר אני צריך שתביאו לי איזה דגם טוב של לוח אם לAMD סוקט 939 עד 900ש"ח רצוי של MSI נ.ב יש דבר כזה זיופים במעבדים של AMD או שזה רק שמועות..? ומה אני צריך לקחת בחשבון שאני קונה את הAMD ATALON 3200 64BIT הוא טוב או שלא?
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד 1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב) 2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2? 3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה 4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ? 5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ? 6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתכנן רכישת מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. ראיתי שיש גם סוקט 1155 וגם 1156 מה ההבדל ומה עדיף? 2. הבנתי שיש בעיה עם הלוחות בעלי CHIPSET P67 , יהיו מחוברים למחשב 3 כוננים קשיחים ושני צורבים ? האם אמורה להיות בעיה או לחכות? 3. האם כדאי להשקיע בכונן SSD למערכת ההפעלה? הבנתי שיש לו "מחלת ילדות" ואם הזמן הוא מעבד ממהירותו . תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי... אני מרכיב מפרט לאולפן ביתי של חבר ויש לי ספקות לגבי בחירת מעבד. בדרך כלל אין לי שום התלבטות אני פשוט לוקח את ה X700K הכי חדש של אינטל אבל כיוון שהשנה ביטלו ל 9700K את התמיכה ב HYPERT THREADING יש לי קצת ספקות, למרות שנוספו לו שתי ליבות פיסיות. בחיפוש ברשת ניתן לשמוע בעיקר על 8700K 9700K ו RYZEN 7 2700X (בתקציב של עד 2000 שקל עם עדיפות לביצועים על פני חיסכון). אני חייב לציין שמעולם לא קניתי או המלצתי על המעבדים של AMD פשוט כי לא התנסיתי ולכן גם פה יש חששות. העבודה היחידה על המחשב זה הפקת מוזיקה אלקטרונית ב CUBASE (שתומכת ב HYPER THREADING) כולל שימוש בלא מעט VST ועריכת מידי ואודיו. זה כנראה יסתכם בזה שאני ייקח את אחד מהשלושה הנ"ל: …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך זכרונות עד 1100 ש"ח שיהיה מהחנות IQPC. יתוכנן איתם OC ואני מקווה להגיע איתם כמה שיותר רחוק. איזה זכרונות לקחת? אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 או אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3196 או אפשרות אחרת. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב שנקנה לפני מספר שנים מעבד I7 - 2700k - 3.5ghz כרטיס מסך AMD 7970 - ASUS HD7970-DC2-3GD5 16 זיכרון היה לי לוח אם MAXIMUS IV EXTREME https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Gamers/MAXIMUS_IV_EXTREME/ לצערי בזמן שמרחתי משחה טרמית הפינים התעקמו מדי, ואני נאלץ לקנות לוח אם חדש בישראל חוץ מדגם פשוט של גיגביית לא מצאתי כלום, ולכן אני בדקתי באיביי ואמזון, ומצאתי מספר אפשריות אשמח לעזרה בבחירה אני מחפש לוח אם באזור ה500-1000 שקל עוד לא השתמשתי באובר קלוקינג, אבל אני כן ירצה להשתמש בזה בהמשך בחרתי רק בחדשים, אני חושש ממחודשים. מעדיף משלוח מהר יותר, ולא לחכות חודש + *באמזון המחיר שמופיעה לפעמיים גבווה יותר בקניה…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דגם L855-S5405 שיש לו מעבד i3 ויש לי מחשב שלא עובד (נפל בזמנו ואין לו מטען) שיש לו i5 לקחתי את המעבד ה i5 מהמחשב שלא עובד והתקנתי על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה מוזרה: המחשב נדלק, המאוורר עובד, אבל המסך שחור... החזרתי בחזרה את ה i3 והדלקתי. - ועבד כמובן.. אז עשיתי restore defualt ב bios והחלפתי שוב ל i5 ועדיין.. אותה בעיה עם מסך שחור.. חשבתי אולי זה קשור ללוח אם שה i5 לא מתאים.. אתם יכולים להגיד לי אם כן? ואם יש מצב לפתרון? חבל לי על המעבד הזה אני מת להשתמש בו תודה רבה לעוזרים!! מצורף תמונות של המעבד והלוח אם ב cpu-z ותמונה של המעבד i5 עצמו - כתוב שם i5-560M
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתחתי תרד על הלוח של אסרוק שקניתי ותשובה חד משמעית עוד לא קיבלתי.. קניתי ASRock ConroeXfire וגם עכשיו וגם בעתיד אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. חשבתי אולי להחליף ללוח DS3 משיקולים של איכות וביצועים. יש למה להחליף או להישאר עם האסרוק? כסף זאת לא הבעיה. (ב KSP טוענים שה ASRock יותר איכותי בגלל שזאת חברת בת של Asus..)
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] אני מתכוון לשדרג את המחשב ממש בקרוב, ואני רוצה להרחיב את הזיכרון שלי לGB 1 , כרגע יש לי 256 MB שזה כלום... ולשאלה- יש לי רק 3 חריצים של זיכרונות בלוח אם ורציתי לדעת שאם אני יוסיף עוד 2 סטיקים - אחד של 256 והשני של 512 אז זה יחשב כאילו 1024 MB - כי הלוח שלי לא תומך בדיואל.. ועוד משו - האם המעבד שלי - P4 2.4 יוכל לנצל את כל הזיכרון הזה ? או שאני ירגיש את זה רק במשחקים ממש כבדים? או שבכלל לא כדאי לי להשקיע כסף ולהרחיב את זה לGB1 כי זה לא ישנה לי כלום? תודה
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק להצעת מחיר ללוח עם ChipSet 965/975 לקונרו במחיר של עד 600-650 שקל
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה ??? איזה סוקט יותר טוב 423 או 478 ? ??? (Inter chipset 850)
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-