עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האינסטינקט והנסיון שלי עם חומרה אומר שלא, אבל אני רוצה להיות בטוח. במידה והתשובה היא שאכן אין הבדל, האם הזכרונות האלו מומלצים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4959

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by elior021,

הראשון I5 760 עולה 930 שח השני i7 870 1156 עולה 1330 שח המחשב מיועד למשחקים ומכונות וירטואליות לפחות 3 בו זמנית לא מתוכנן OC, אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין המעבדים ואם שווה ללכת על ה I7 לטווח הארוך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by DAVIDKI19,

DIMM1: Nanya M2Y2G64CB8HA5N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 ) (7-7-7-20 @ 533 ) (6-6-6-17 @ 457 ) מה אומר ה @ שהזכרון ב OC? האם אפשר לעשות עם הזכרון הזה OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Eshel Hotel,

חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by kashi,

שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי מחשב בחנות וביקשתי זכרון RIPJAWS של גל. נאמר לי שהם לא מתאימים כי אני מתקין את המאוורר NH-14. מכרו לי זכרונות של KINGSTON במהירות 1600 ואמרו לי שהם אפילו מהירים יותר. בבית גיליתי להפתעתי שהדלקתי את המחשב שמהירות הזכרון היא ... 1333. אחרי שבדקתי את הסטיקים וראיתי שהמתקין לא התבלבל הגעתי למסקנה שכנראה הלוח בכלל לא תומף בהם. התוספת במחיר לא הייתה גדולה וגם יש להם גוף קירור אבל מרגיז שמוכרים רכיב לא מתאים ובבדיקה לאחר הרכבה (אם נעשתה) לא מגלים זאת. מה הייתם עושים ?

10. Started by ngc224,

שלום ! האים PCI-E X16 זה אותו דבר כמו PCI-E 2.0 ? זה מה שרושמים באתר של Gigabyte : The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp תמיד חשבתי ש X16 זו מהירות ו PCI-E 2.0 זה תקן חדש... האם זה באמת אותו דבר ?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. האם הזיכרון חייב להגיע בזוגות או שאפשר גם אי זוגי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by eliko78,

חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, לאחרונה התחילו לי המון ריסטים ויש לי ריסט בערך כל 15 דקות. ניסיתי לעשות בדיקת מאמץ, לא היה ריסט, כלומר אין קשר להתחממות המעבד. הכרטיס מסך בטמפרטורה סבירה של 51 מעלות במנוחה, והמעבד עם קירור טוב בטמפרטורה של 35 מעלוץ במנוחה. ניסיתי לעשות בדיקת זכרונות ויצא שהיש מעל 50 אלף שגיאות בסיבוב השלישי. עוד משהו, הכונן שלי הוא כונן סיגייט מהגרסא הפגומה שיצאה לפני שנה וחצי בערך, לא עבר שום עדכון ושום דבר, מה שכן, היו מההתחלה הרבה מסכים כחולים. הבעיה של הריסטים היא כנראה בזכרונות נכון? אני עכשיו אנסה לבצע תיקון סקטורים דרך התוכנה MHDD, אגב, חייבים שהכונן יהיה ריק ומפורמט בשביל תיקון הסקטורים? תודה.

• 45 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אשמח לקבל המלצה ללוח אם תואם אינטל למעבד i5 אני מבין שהרוב רצים על הבסיסי ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ שעל פניו ביחס עלות מול תועלת נותן הכל. 410 ש"ח השאלה אם יש סיבה לדגמים היותר מתקדמים שלהם? אין לי כוונות לעשות crossfire מה שכן אני רוצה לבצע אוברקלוק רציני ולא דרך הממשקים שלהם. לכן אשמח לדעת מה דעתכם האם הלוח מתאים או המלצה אחרת אולי של asus. שאלה נוספת האם כדאי ללכת על מעבד i7 האם ההפרש במחירים שווה את הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ipublic,

אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by benr,

לא יודע אם זאת בכל אפשרות. אבל הייתי רוצה לדעת מה המעבדים המקבילים (פחות או יותר) של AMD ל-i3, i5 ו-i7 של אינטל?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by mrraz,

האם הוא תואם לאחור למעבדי I5 ? למשל מודל 760 ? במידה וכן האם יש לו יתרון על פני הלוחות הרגילים של P55 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. ברשימת הזכרונות הנתמכים ע''י הלוח אם שלי יש עמודה וכתוב בה DIMM Socket Support ומתחתיה סימונים של DIMM 1 , DIMM 2 , DIMM 4 לזכרונות השונים. תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק אומר כדי שאני אדע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי לוח אם מסוג GA-945GM-S2 כרגע מחובר אליו מעבד מסוג dual core הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכול לשדרג את המעבד שלי על גבי הכרטיס הזה לדוגמא...Quad, i5.... בנוסף, אשמח לעצות על שידרוג הלוח אם ללוח אם זול וחזק בתודה מראש ליעד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה Stop Errors. הבנתי שהבעיה בזכרון, אחרי הרצה של Memtest. אני כבר לא ממש בעניינים מבחינת השוק של היום ואין לי זמן להתחיל לקרוא ולחפש. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור זכרון טוב למערכת שלי. המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +6200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: Crossair 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4800 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 פעם קראתי שאם כבר מחליפים זכרון אפשר גם לחשוב על החלפת לוח אם. יש לי מה להחליף לוח אם? אם כן, למה? וכמובן איזה זכרון כדאי לי לקנות? אני לא מאמין שאני צריך יותר מ2GB. תודה מראש, יונתן.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Snoopy2006,

שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by dvirb,

אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר

• 4 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים