מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם הוא תואם לאחור למעבדי I5 ? למשל מודל 760 ? במידה וכן האם יש לו יתרון על פני הלוחות הרגילים של P55 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט חייב לדעת אפשר להגיע לאותם ביצועים? כאילו אני מגיע לאותה מהירות של ה E6800 עם ה E6300 שניהם ב 3Ghz שניהם יתנו לי את אותם ביצועים בלי שום הבדל? בנחה שכל שאר פריטי החומרה זההים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
/שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
על פי הידיעה הבאה בתאריך השני למאי AMD תתחיל להשיק מעבדים שייוצרו בטכנולוגיית 0.13 מיקרון החבר'ה ב X-BIT מעט סקפטיים לגביי התאריך הנקוב ואף מביעים תמיהה האם יצור בטכנולוגיית 0.13 מיקרון יהווה שינוי משמעותי, דעתי האישית: לא ממש! אבל כנראה השינוי יהיה בהפחתת החום חסרון משמעותי שהיה למעבדי AMD עד כה ..
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לחבר שלי יש לו לוח כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 איזה מעבד כדיי לו לקנות? ואם כדיי לו לחכות עד שייצא מעבד אחר השנה ואם כן לאיזה מעבד כדיי לו לחכות? והוא כבר לא יכול להחזיר אותו ןלי יש עוד כמה שאלות של עצמי ואני לא רוצה לפתוח דיון חדש למשל: מה זה ASUS P5N32-SLI Deluxe ?? ומתיי יוצא הG80 החדש כי לפי האתר VR ZONE הוא יוצא עוד חודש ייחד עם הR580? וגם מה המעבד הכי הכי הכי חזק שיש היום לאינטל!! עזבו שנייה את המחיר סתם ידע כללי מה הכי חזק! וגם אם זה אומר שהוא לא ייצא הכוונה עם המעבד הכי חזק לשהם זה יונה או מרום או איזה אקסטרים אדישן ואני מדבר רק על מחשבים אישיים
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GA-945GM-S2 כרגע מחובר אליו מעבד מסוג dual core הייתי רוצה לדעת עד כמה אני יכול לשדרג את המעבד שלי על גבי הכרטיס הזה לדוגמא...Quad, i5.... בנוסף, אשמח לעצות על שידרוג הלוח אם ללוח אם זול וחזק בתודה מראש ליעד
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם AMD סוקט 754 תומך בשני סטיקים של זיכרון? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של nvedia nforce 3 ויש לי עליו זכרון ddr 512 של a-data אני רוצה להוסיף לו עוד גיגה של זכרון אני רוצה לקנות קינסינגטון אז הנה השאלות 1)יכולה להיות לי בעית תאימויות? 2)עדיף לי לקנת סטיק של גיגה או 2 סטיקים של 512 (תתחשבו בעובדה שהלוח הוא לא dual ושיש לי רק שלושה סלוטים) 3)הסתכלתי בזאפ לרואת מחירים והמכירים משתנים מאד בלי יחס למהירות למה זה ואיזה סטיק כדאי לי לקחת בהתחשב בעובדה שהמחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולו גם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורר רציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ? או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותר אבל שיכלול גם את החלק התחתון עד 120 שקל בתודה כפיר
-
- 12 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג : gigabyte ep35-ds3r כרגע יש לי על הלוח 2X2GB מסוג DDR2 האם אני יכול להוסיף לו עוד סטיק של DDR3 ככה שבסופו של דבר אהיה עם נפח של 8GB ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי להוסיף 500 שח ולקבל i7u או מיותר? כמה בערך עומד ההפרש בביצועים בינהם? אני מדגיש שמדובר במעבדי u של מחשבים ניידים.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רקע מקדים: עד לאחרונה שוק המעבדים העולמי הגיע למצב עקרוני (ודי מונופוליסטי) של נתח שוק כ- 80 אחוז לאינטל, לעומת כ- 20 אחוז ל- AMD (סדר גודל גס) בשוק המעבדים CPU הכולל. כמובן שבסגמנטים ספציפיים, נתח השוק של אינטל הגיע עד כדי 100% לאינטל. במיוחד במעבדים בשוק הביצועים העליון של ה- mainstream (בהיעדר תחרות מצד AMD על סגמנט זה) ובטח שבטח בסגמנט של תחנות העבודה הכבדות ושל השרתים להם ריבוי ליבות מ- 6 ועד 22.... AMD למעשה נעדרה מהשוק הזה לחלוטין. ברשותכם נתמקד כרגע בשוק מעבדי ה- mainstream העליון, מהטעם הפשוט שמאז חודש מרץ לראשונה יש סוף סוף מענה תחרותי לאינטל בסגמנט הזה, וכמו כן יש כבר נתונים. כאמור בשוק העליון של ה- mainstream ש…
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
- 3 followers
-