מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב בפלונטר (Plonter.co.il) ואני מתלבט איזה Ram לקנות. מה שהזמנתי דרך האתר אבל עדיין לא הגיעה למלאי בחנות הוא ה Trident Z 16GB (2 X 8) 3200mhz. מה שראיתי אחרי זה זה שהחנות גם מוכרת את הראם של קורסאר באותו מחיר אבל 32GB (4x8) 3000mhz. לינקים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=F4-3600C15D-16GTZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CMD32GX4M4B3000C15 איזה ראם אתם מציעים לבחור לי לבחור ? חוץ מהגודל והמהירות המראה מעוד חשוב, הסיבה שהזמנתי את הTrident Z היא בגלל שהוא אדום שחור והמפרט שלי מבוסס על מראה אדום שחור. מפרט: Asus Maximus VIII Hero Alpha i7 6700K Corsair H115i Corsair AX860i Samsung 850 Pro 512GB Western Digital…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב ישן עם לוח: ECS 741GX-M על הלוח כרגע מורכב כרטיס זיכרון אחד: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 התוכנה הוציאה עוד קצת מידע על הכרטיס אז הנה הוא: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 1866 MHz (14 x 133) 2500+ יש לי כמה שאלות: 1. באתר של הלוח כתוב שהוא תומך עד 2 ג'יגהבייט זיכרון, הכוונה היא ל2 כרטיסים של 2 ג'יגה (כלומר סה"כ 4 ג'יגה) או 2 כרטיסים של ג'יגה כל אחד (סה"כ 2 ג'יגה)? 2. האם מעבר מזיכרון של 512 מגה ל 2 ג'יגה (או 4 אם אפשר) יחד עם המעבד הזה יאפשרו הרצה של windows 7 starter בקצב טוב? 3. האם שווה כסף ולקנות את הזכרונות הא…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני מתלבט בין סוקט 754 ל 939 (לא משנה המחיר )מה יותר טוב ? חזק ? יציב ועוד? (ולא נראה לי שאני מתישהו ישדרג פשוט יקנה חדש אז אל תסתכלו על היתרון של 939 שאפשר לשדרג בו) למה עדיף 939 ?? ולמה עדיף 754 תודההה :cool2:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלא יהיו חידושים גדולים בתחום המעבדים בזמן הקרוב (והחדשות באתר גם חיזקו זאת) אולי למעט מעבדי ה64 ביט יש לי התלבטות - לקנות עכשיו 2500+ Abit NF7 + Twinmos 512MB pc3200 R9700 NON PRO \ R9100 128MB (עדיין לא החלטתי אם R9700 משתלם לי) או לחכות עד שמעבדי ה64 ביט ישווקו? כרגע יש לי 400MHZ FSB P4 2GHZ, לא יודע איזה לוח אם (איך בודקים?), זכרונות ג'נריים PC2700 256MB וכרטיס מסך ONBOARD. נ.ב אני יעשה גם OC והמטרות שלי הם בעיקר משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בKSP ירדו היום מחירי מעבדי האינטל מעט. למשל מעבד ה Pentium D 805 ירד ממחיר של 710 ש"ח למחיר של 665 ש"ח. זה בניגוד לפרסומים של אינטל. האם זוהי הורדת מחירים זמנית בנסיון למכור את המוצרים במחיר היקר ? או שמא זאת היא ה-הורדה המדוברת? אייל
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מתלבט בימים אלה בין המעבדים הנ"ל.. ההבדל בינהם משמעותי? או זניח? שימוש משחקים בעיקר.. ושאלה עניינית אחרת , מה ייתן ביצועים יותר טובים במגבלת התקציב שלי e7200 and 9800GTX או E8400 And 8800GTS זה מתייחס לאופציה של OC גם ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סלט אדיר בראש מבחינת רשימת המעבדים האינסופית וחוסר הסדר שלדעתי מוקפד באופן יוצא דופן על ידי יצרנית המעבדים. קשה לדעת מה כפול ליבה, מה מרובע ליבה, איזה דור נחשב יותר מתקדם וכו'. היה פעם בכתבות סוג של סקירה שעשתה סדר אבל אני לא מצליח למצוא אותה. אני מנסה לקנות מחשב, והציעו לי מגוון מעבדים החל מ- E2180 דרך 5100 ו- 6400 וכלה ב- E8400. אודה להסברים קצרים לגבי המעבדים האלה ואם מישהו יודע היכן נמצאת הסקירה או שמוכן לסקור שוב אני ממש אודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, בשנה האחרונה הוחלפו לי במסגרת האחריות כשלוש לוחות אם. עכשיו המחשב בתיקון על בעיה שכנראה נובעת מהלוח ה"מתוקן" האחרון שהוחלף. לאחרונה נודע לי (מהרשת עצמה) שהרכיבים שהרשת מחליפה לי במסגרת האחריות הם "מתוקנים" ולא חדשים. שאלתי היא האם הרשת שממנה קניתי את המחשב מחוייבת להחליף לי ללוח חדש ואני יכול לדרוש זאת מהם או שהם יכולים להחליף ללוח "מתוקן". בתעודת אחריות של המחשב לא רשום על זה כלום, ואין לי תעודת אחריות נפרדת ללוח. החברה של הלוח היא MSI. והבעיה היא שאני לא יכול לפנות ל-"MSI ישראל" מכיוון שהרשת שממנה קניתי את המחשב הם הייבואנים של MSI והם למעשה MSI ישראל. (http://www.msi-israel.co.il/) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך למפרט שבחרתי בעזרתכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205725.0 יש אופציה ללוח: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 אל מול: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 מחיר דומה. דעתכם? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לשים עליו פנטיום 4 סוקט 478 עם באס 400 ליבת ווילמט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלא במפתיע, התגלתה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל, העונה לשם Lazy FP . הפירצה מוגדרת כבינונית בחומרתה ( ע"י אינטל ), ועדיין לא דווח על פתרון לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את זה ב-IO עם אמירה, ואני מצטט : "ל1156 היוא חיים מוזרים ופה הם נגמרים, כבלו את הדור הבא 1155" http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100209194503_Intel_to_Release_Sandy_Bridge_Processors_New_Infrastructure_in_Q1_2011_Source.html מצויין במאמר ש-Sandy Bridge מכוונים לאותו שוק של ה-Lynnfield, ולמעשה נראה שאלה מחליפים אותם... יצאו לוחות בסוקט חדש, 1155 , ומעבדי Sandy Bridge לא יתמכו בלוחות קיימים אלה רק בסדרה 6 של לוחות אם [s1155] שיצאו בשנה הבאה. כך שנצטך להחליף לוח בנוסף למעבד, אם נרצה אחד חזק יותר. אגב, גם התגובות מראות את זה ככה. אז.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפי הבנתי, המעבד שלי (Phenom II X4 840) תומך בזכרון DDR3 1333Mhz. מכיוון שכך, האם יש משמעות לזכרונות מהירים ממהירות זאת? או שיהיה מדובר בבזבוז, שהרי ממילא המעבד לא יכול "להתמודד" עם אלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-