עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jclarkk,

אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yevgeny Kantorov,

אהלן חברים המחשב שלי נדלק אך לא עובר את הפוסט, וכל החששות שלי מביאות אותי למסקנה שמת הלוח אם שלי. השאלה היא היכן אני יכול להשיג לוח אם לתושבת הנ"ל, ולא במחיר של 2000₪ תודה מראש לכל העונים

3. משהו מוזר מאוד קרה לי. קניתי AMD ATHLON XP 2000+ ושחיברתי אותו לראשונה הוא הראה AMD ATLON 1250MHZ רק אחרי ששיניתי ידנית בביוס את ה CPU MHZ זה הראה XP 2000, האם עבדו עלי וזה לא אותו המעבד? גם המהירות שלו היא 1.65 ולא 1.67 אני יודע שזה לא עקרוני אבל עדיין זה לא המעבד? דוח של סנדרה מראה את התוצאות הנ"ל(לאחר השינוי הידני בביוס): כמו כן אודה לכם אם תוכלו להסתכל על הטמפרטורה ולהגיד לי אם היא נורמלית.... Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2000+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.65GHz Model Number : 2000 (estimated) Performance Rating : PR2393 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6 & A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by redersh,

איזה יותר טוב המחיר זהה (בהנחה שקיים במלאי) Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB Intel Pentium® 4 Processor 640 3.2G

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, הייתי מעוניין לדעת, אם יש לוח אם של אסוס P5K לפי מה שהבנתי ברשת מחייב החלפה אם מעוניינים במעבד מסוג הI. האם מעבדים מסוג הQ (כמו למשל Q8400 וסוגיו) יכולים להתאים? אם כן, האם זה שווה? ובכלל האם יש הבדל בין מעבד כמו Q8400 לבין למשל E6750 (או כל סוג שהוא E...) תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lcx,

אני בהתלבטויות אחרונות לגביי מפרט למחשב ביתי, (לא OC ולא גיימינג) שאר המפרט: מעבד i5 4590 זכרון 8GB ADATA האר דיסק seagate 1T SSD kingston 120GB קירור i11 ספק seasonic s12g-450w מסך DELL U2414H מתלבט לגביי מארז ותוספת מאוורר שקט למארז. האם הלוח אם שבכותרת מומלץ? (אין לי צורך בלוח אם יקר יותר,חשוב שיהיה חיבור USB3 למארז,SATA3 בחרתי שיהיו 6 חיבורים,HDMI, וכמה שיותר זיכרון שיתופי לשבב הגרפי המובנה במעבד) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ilanb0,

האם לוחות כאלה שווים משהו?

8. אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי AMD3200 זיכרון 768MB לוח GIGABYTE NFORCE3 250G אני מעוניין לעבור לכפולי ליבה במחיר של עד 1500 ש"ח השקעה... כרגע לעבור לAMD איני יכול כי אני צריך להחליף את כל המפרט מיכוון ש AM2 דורש זאת (זיכרונות כרטיס מסך וכו'). אני מלעוניין להישאר עם הרכיבים ולהשקיע רק במעבד ולוח שיתמוך... מבדיקה... 4COREDUAL-VSTA של ASROCK ומעבד E6300 או E4300 עדיין לא מבין את ההבדל חוץ ממהירות הבאס 1066/800 לא מעוניין לבצע OC אציין כי אני מתעסק בעיקר עם תוכונות שרטוט וגרפיקה AUTOCAD REVIT PHOTOSHOP וכו' צריך עזרה דחוף.... הם זה טוב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

הכל בכותרת חברים, אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למשל 333 ו266MHZ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by adizarko,

המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בעיקר הביצועים במשחקים! האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ArSBrO,

האם המעבד Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? מתאים ללוח שיש לי שהוא ASUS P4P800SE והאם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? במקום Intel Pentium 4 3.4Ghz 478 800MHz NORTHWOOD HT Tray תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sh1,

איזה לוח עדיף? Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 או ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET בהתחלה חשבתי על האסרוק, אבל ראיתי את הבנדל בrsm על האינטל + 8 גיגה זיכרון מה אתם אומרים יש הבדל בין הלוחות? ומה עדיף? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז מעבד i9-7920X יהיה עם מהירות של 2.8GHZ ומחיר של 1200$ לעומת מעבד RYZEN 1920X מהירות 3.5GHZ עם TURBO ל4GHZ במחיר של 800$ שניהם 12 ליבות אבל יש יתרון לAMD במהירות מה שעושה יתרון הIPC של SKYLAKE X ללא חשיבות... לגבי מעבד 1950X שזה 16 ליבות יהיה המחיר 1000$ וסביר שמהירות מעבדי INTEL 14/16/18 ליבות יהיו בעצם במהירות של מעבדי XEON בין 2GHZ ל2.5GHZ... בנקודה זו בזמן אנטל צריכה ללחוץ על כפתור REST בכל מה שקשור לDESKTOP... כך תראה הקפצה של AMD השאלה עם קירור או בלי קירור נוזלי ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ATk,

האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ? ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מדובר בלוח חדש לא מובן כמה אפשרויות ב BIOS בבחירה על מה זה משפיע הלוח הוא ASUS P5G41T-M LX 1=LBA/ LARGE MODE 2=BLOCK MULTI SECTOR TRANSFER 3= PIO MODE 4=DMA MODE 5= SMART MONITORING 6=32 BIT TRANSFER 7= VVT VOLTAGE 8=AUTO PSI 9=MEMORY REMAP 10= DVMT MEMORY חלקם מוכר אבל אני לא בטוח אז אז רציתי לשאול תודה דרך אגב יש עוד הרבה דברים הם מוכרים לי ,אבל בכל אילו שרשמתי, בחוברת לא רשום מה פעולת הבחירה עושה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amisha,

לפי התוכנה AIDA32 (הגירסה האחרונה ) התוכנה כותבת לי רוחב פס של 64 BIT בלוח P4C800 האם זה נורמלי ? זה לא אמור היות 128 BIT?? נ.ב יש לי 2 סטיקים האם יש דרך נוספת לבדוק את העניין?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by natan805,

או שעדיף לי להוסיף עוד סכום כספי קטן (עד 300 ש"ח) ולקנות משהו יותר חזק? אין צורך לשאול שאלות לגבי המפרט שלי וכו' אני כבר אסתדר עם זה. תנו לי הצעה לגבי המעבד בלבד בכל אופן השימושים זה למשחקים ותוכנות ,תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מנסה להבין אם יש הבדל בין קניית קיט של 2 מודולים, כל אחד 2GB שעולה 470 שקל או לקנות כל מודול בנפרד שיעלו לי ביחד 380 שקל. מה ההבדל בין קניית קיט לקנייה של בודדים? האם יש לזה משמעות מיוחדת מבחינת הביצועים? גוסטב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MaozRoy,

היי! הלוח אם שלי התפגר לאחר שנים של שירות נאמן (Abit IP35-E) ותהיתי האם כדאי לי לשדרג את המחשב הנידון או שמא לקנות את אותו לוח..? כרטיס המסך GeForce 8800 GTS, את הדגם המדויק של המעבד אני לצערי לא זוכר אבל מדובר ב2quad של אינטל... חוץ מזה 2 כרטיסים של 2 ג'יגה ועוד 2 של ג'יגה אחד (DDR2) לא הרבה חוץ מזה... מה אתם אומרים? משהו באיזור ה 700 שקל..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.