עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תוכנת SPEEDFAN נותנת לי אינדיקציה שחום המעבד שלי בעבודה רגילה הוא 60 - 75 צלזיוס האם זה חום סביר? ומה החום המקסימלי שמעבד יכול לעבוד בו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

הכל בכותרת חברים, אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS. אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז ככה המחשב של אחותי נשרף יותר נכון הלוח, מחפש לוח S775 שהכל יהיה עליו מובנה, לזיכרונות DDR2 667, רצוי G31 ומעלה. מה דעתכם יהיה עדיף לקנות יד ראשונה או שנייה ? השימוש הוא משרדי לגמרי, התקציב הוא 250 שקל, שאר המפרט של המחשב: מעבד E2180,זיכרון DDR2 667 1GB, דיסק קשיח WD500GB SATA, ספק כוח EZCOOL 450W. 2 דגמים של לוחות S775 שמתאימים פחות או יותר לצרכים שלי, מי לדעתכם עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2192 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2165

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by roma,

ידידה שליקנתה אותו(GA-7N400 PRO) ביחד עם מעבד AMD 1700+ איך הם יהיו ביחד? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by BobCaT,

שמתי לב שלחברת קינגסטון זיכרונות הrdram 1066 יש רגילים ויש תecc שעולים בקצת יותר מה ההבדל ואיזה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז מעבד i9-7920X יהיה עם מהירות של 2.8GHZ ומחיר של 1200$ לעומת מעבד RYZEN 1920X מהירות 3.5GHZ עם TURBO ל4GHZ במחיר של 800$ שניהם 12 ליבות אבל יש יתרון לAMD במהירות מה שעושה יתרון הIPC של SKYLAKE X ללא חשיבות... לגבי מעבד 1950X שזה 16 ליבות יהיה המחיר 1000$ וסביר שמהירות מעבדי INTEL 14/16/18 ליבות יהיו בעצם במהירות של מעבדי XEON בין 2GHZ ל2.5GHZ... בנקודה זו בזמן אנטל צריכה ללחוץ על כפתור REST בכל מה שקשור לDESKTOP... כך תראה הקפצה של AMD השאלה עם קירור או בלי קירור נוזלי ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה

12. Started by shemiraz,

איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by jean-paul,

מי שהוא מכיר את הלוח ,האם הוא נחשב סביר לישומי אינטרנט וסריקות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rabbit,

לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

DDR2 יצא כבר לשוק לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

יש לי לוח אם אשר תומך בהתקן. מה אני צריך עוד כדי שבפועל קצב העברה שלי תהייה בתקן USB3?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. דור מעבדי ה-Core השישי נמצא בדרכו אל השוק, והוא מבטיח להעניק לכם את היכולת להפעיל את המחשב הנייד שלכם ללא שום חוט או כבל, לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%91%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ATk,

האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ? ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ccc,

אפשר לשים עליו פנטיום 4 סוקט 478 עם באס 400 ליבת ווילמט?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lharpaz,

שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by askme,

שלא במפתיע, התגלתה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל, העונה לשם Lazy FP . הפירצה מוגדרת כבינונית בחומרתה ( ע"י אינטל ), ועדיין לא דווח על פתרון לבעיה.