מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
חברה, תסבירו לי בבקשה על מה המחיר המטורף הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 כולה זכרון...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה פוסטים שקראתי בפורום, אני חושב שדיי הבנתי מה אני צריך. שאלתי היא כזו, במחשב שעיקרו יהיה גיימינג (warzone, cyberpunk וכו') וקצת עריכת וידאו, האם לרכוש את 10600K או 10700K ? או להשקיע עוד קצת ולרכוש את 3900X בידיעה שאולי הוא לא הכי טוב לגיימינג אבל במכלול הדברים יתן לי תוצאות טובות מאוד. אציין שאני עובד על מסך של 1440P אולטרה (dell aw3418dw) יש פה שאלה גם של כסף כי בכל זאת יש הבדל שנע עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz. האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..) מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, ה Q6600 כבר לא משתלם היום מה שמשאיר אותי עם Q8200 שמגיע בתדר סטוק של 2.33 (1333FSB) מכפלה 7 ו 4 מגה קאש (¤1015) Q9300 שמגיע בתדר סטוק של 2.5 (1333FSB) מכפלה 7.5 ו 6 מגה קאש (¤1200) ו Q9400 שמגיע בתדר סטוק של 2.66 (1333FSB) מכפלה 8 ו 6 מגה קאש (¤1340) על פניו נראה שה Q9400 הוא המתאים ביותר, השאלה שלי היא איזה מהם הוא המתאים ביותר למחיר אציין שאני מתכוון להמהיר עד 3.2Ghz (GIGABYTE GA-EP45-UD3R, G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12, SeaSonic 500W ET)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם רק לוח EATX מהסדרות הגבוהות כמו Asus Z590 Extreme יתאימו ל4 כרטיסי מסך? לא למטרת SLI.. רק צריך שישבו ב'נחת' :-).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת אומרת הלוח אם ייכנס או שכיום המארזים שונים לכן לוחות אם חדשים לא ייכנסו במארז כזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לקחנו דגם בכיר חדש של אינטל ממשפחת ה-Alder Lake לסיבוב של מבחני ביצועים ויצאנו מרוצים. ה-Core i7 12700K אמור לגרום למתחרות לחשוב טוב על מהלכים עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי זיכרון 8GB בתדר 2400 ואני מעוניין לשדרג ל-16GB במהירות גבוהה יותר (3200-3600), הבנתי שההמלצה היא להשתמש ב-2 זיכרונות של 8GB ואז נהנים מביצועים טיפה יותר טובים. יש לי לוח אם - Gigabyte Z370P D3 בבדיקה שלי מול אנשי המעבדה בחנות הנציג אמר לי כי לוח האם שלי מיושן וכי הוא לא תומך במהירות מעבר ל-2400. עשיתי בדיקה ברשת ולפי מה שמצאתי הוא כן תומך בתדרים גבוהים יותר, כאן למשל: https://pcpartpicker.com/products/memory/?compatible_with=V9WfrH האם הנציג הטעה אותי? אני רוצה לוודא מה נכון ואם לקנות זיכרון בתדר גבוה יותר. ראיתי גם שרשום באתר של GIGABITE את זה? What is XMP? DDR4 memory modules are available at a stock frequency…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם יש למישהו יש נסיון עם הזכרונות האלה? איך הם? CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 675 (PC2 5400) Dual Channel Kit Desktop Memory http://www.skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-5400C4~15~0.htm
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מעבד 2.2GHZ AMD ATHLON XP 3500+ לפני כשבוע רכשתי geforce 9500 gt 512 m DDR2 2GB 800MHZ ברשותי ספק 500 W שאלה ראשונה אני מעונין להפעיל משחקים אך המעבד מגביל אותי ( אני מפעיל את GTA IV רואים שהכרטיס מסך מריץ אך מוגבל על ידי המעבד החד ליבתי החלש ) אני חפץ במעבד חדש אך בסיסי ביותר למשחקים הכרטיס מסך טוב והזכרון מספיק זהו הלוח אם שלי שתומך בהרבה דברים Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 איזה מעבד אוכל להרכיב עליו על מנת להגיד לתוצאות טובות במשחקים תקציב 350 שקל
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ??? אני לא מתכוון לעשות OC....... תודה לכל העוזרים......
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-