מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
את זה של ABIT KV8 Pro sata,GBL או את של EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl המוכר אמר לי שABIT יותר מהר כי זה 1000 וEPOX זה 400.. מה יותר איכותי ויותר טוב לOC?
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לגבי התקציב(650) זה הטופ שאני יכול לשלם כך שאם יש אפשרות להסתפק במשהו זול יותר אני ישמח לשמוע כל עוד יש לו את הנתונים הבסיסים של 4 סלוטים לזיכרון, 667MHZ DDR2 ,SATA2 ,LGA775 GA-8I945PG http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לייעוץ בנוגע לשדרוג המחשב. המפרט: מעבד - i7 2600K @ 4.0Ghz (קירור - AC Freezer 7 Pro Rev.2) לוח אם - Sapphire P67 Pure Black Hydra זיכרון - G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 1600Mhz CL-7.8.7-24 (סטיקים של 2GB x 4) ספק כח - Seasonic 620W M12ii דיסק קשיח - Samsung 1T HD103SJ מערכת הפעלה - Windows 7 64Bit Ultimate המחשב משמש אותי כבר מעל 4 שנים בעיקר לעבודה עם קיובייס ומשחקים (Very High). על פניו הכל עובד תקין אך המחשב מרגיש "עייף" לעיתים קרובות בטעינת VSTi Plugins או טעינה של משחקים וכד' (אין תקלה כלשהי, ככל הנראה חומרה מעט "עייפה" שזקוקה לרענון). מכיוון שקצב העבודה מתגבר, רציתי לפחות 24GB זיכרון (ישנם Plugins זוללי זיכרון) אך מכיוון שהלוח הנוכחי תומך רק עד 16GB (ב…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?
-
- 12 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כותרת.... לא חובה INTEL..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח MSI Q965MDO? הלוח מוצע לי במסגרת חבילה במחיר מענין במקום הASRock ConRoeXFire-eSATA2 האם הוא לוח סביר והאם ידוע כמה הוא עולה בערך?
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכם, לקרובים שלי, הלך המחשב כנראה (לוח אם הלך), והם רוצים לשדרג מחשב, שהשדרוג המשמעותי יהיה במעבד: מE2200 לE5800. השימושיים: אינטרנט ואופיס. האם זה יהיה שידרוג משמעותי, או להחליף לוח אם ודי, או ללכת על משהו יותר נחמד, כגון i3? תודה. נ.ב. המחשב בן יותר משלוש שנים, לכן שקלנו לקנות חדש, כי אולי ישנם עוד רכיבים שיכולים להתקלקל בקרוב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דיברתי היום עם ספק לגבי מפרט והוא טען שהיבואן אמר לו שהוא כבר לא מביא את A64 +3200 מאחר וזה מעבד לא מוצלח שמוחלף בקרוב אני בכלל מתלבט בין ה 3000+ לבין 3200+ מאחר וההבדל הוא רק 100 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לוקח מעבד E6300 ,ועכשיו מאיפה שאני קונה, יש לי לבחור בין לוחות האם הבאים: Intel Coryville Intel Iselton DG946 Intel Sandusky 945P Intel Shrewsbury DG965ssck Intel DQ965GFEKR איזה מהם עדיף? כי אין לי מושג בזה, יש להכניס גם שיקולים כלכליים... ;D
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני המלצה על זיכרון DDR2 800MHZ 2gb לוח אם: ASUSP5BDELUXE אני כרגע אם זכרון 1 של GeIL CL5-5-5DDR2800 :evo one dbt geil 2gb ddr2 800mhz הבנתי שצריך להתאים את הזכירון לפי המתח שיש לי בזיכרון הנוכחי אבל איך אני בודק את המתח של הזיכרון המקורי, אני כרגע באוורקלוק Q9300 2.50GHZ@3.30 ככה שאני צריך זיכרון שיהיה טוב לאוברקלוק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-