מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 2. …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב חדש עם E6300,זיכרון 512*2 של kingston, כרטיס מסך 7600gs של club3d ולוח אם Gigabyte GA-965P-S3. הספק ממנו הזמנתי אמר לי שהוא נותן תמיכה רק ללוחות אינטל ולכן המליץ לי להזמין לוח אם כזה. הוא הציע לי את הלוח DG965RYCK. חשבתי ללכת על לוח אם תומך ב: DDR2 800MHz, 8-channel (7.1) audio, כרטיס רשת Gigabit, חריץ PCI-E וצ'יפסט 965. איזה לוח לדעתכם הכי עדיף ומתאים של אינטל? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס דגם P5K-PRO. עד היום עשיתי שימוש בשני סטיקים של 1 ג'יגה, DDR2 800MHZ. היום רכשתי עוד שניים, כל אחד 2 ג'יגה וגם כן 800MHZ. האם זה משנה באילו מן החריצים אני מתקין כל אחד מהזכרונות? עקרונית כרגע הסט של ה-4G מותקן בחריצים הצהובים וה-2G בשחורים. בתודה מראש. **אני יודע גם שישנן תוכנות שמאפשרות שימוש ביותר מ-3.25G בWIN7 32BIT. אני מאוד אשמח ללינקים.
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש Roadmaps של חברות זכרונות (Geil, OCZ, Corsair, Mushkin, Kingston etc.)? טכנולוגיות ייצור, חוזים צפויים, מפעלים חדשים? מידע עתידי כלשהו? פשוט עניין אותי כי יש ל-CPU מפות דרכים, יש ל-GPU גם מצבורי מידע וצפי טכנולוגי - מה עם ה-RAM?
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על לוח אם של חברה מוכרת ואיכותית, עד 890 שקל..
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
-
- 12 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברשותי לוח GA-7VRXP VER 2.0 שתומך עד XP 2600 FSB 266 יש לי מעבד DURON 1000 שעובד יפה מאד ללא שום בעיות רק שאני הופך סרט מ DVD ל VCD אני מרגיש שהמעבד חלש אני הופך לסרט מ DVD ל VCD פעם בחודש 1. האם כדי לשדרג ל XP 2400 בכ 500 ש"ח או למכור ולקנות כבר מחשב חזק יותר ? 2. יש לי ברגע זה חבר בהונג קונג שיכול להביא לי מעבד XP-2400 ב 400 ש"ח באריזת BOX אבל זה יהיה ללא אחריות האם כדי ?
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב hp pavilion dv6-1410ej, עם 3GB זיכרון אני רוצה לשדרג ל 8GB עכשיו ראיתי שהציפסט תומך עד 1066MHz, והזיכרונות שיש לי בכלל הם 1333MHz http://ark.intel.com/products/35135/Intel-82PM45-Memory-Controller-Hub האם כדאי לקנות 1066 או לקנות 1333 כמו שישי עכשיו? שמתי לב שרוב הזיכרונות 1066 רשום עליהם "FOR MAC", זה תומך גם PC רגיל או מיועד רק ל MAC? תודה!
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע g31tm-p35 אם אני ירכיב את GTA460 תהיה בעיה כלשהי בכמה אחוז הלוח אם יגביל תביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה
-
איזה לוח אם של SLI אתם ממליצים? תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם... גם בפוסט וגם במערכת. חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות.. מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE... מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מפרט: Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate - 64bit CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) - DUAL Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) ---------------------------- אני לא כזה משחק במשחקי מחשב מדיי פעם assasin creed ו- Prototype אבל לא יותר מזה... לרב אני מתעסק בתיכנות - Visual Studio 2012/3 ו- Eclipse. לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהוא תופס כ 70% מהזיכרון הנוכחי שיש לי. חשבתי להוסיף זיכרון. יש הרבה סוגים לזכרון ואני לא יודע מה ההבדל ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה להחליף את השירים שיש בצעצוע של הבן שלי למנגינות אחרות, יש למישהו מושג איך בכלל ניגשים לזה? פתחתי את הצעצוע, וראיתי את הלוח הפשוט שלו. נראה לא מורכב מידי. השאלה איך ניגשים לדבר כזה בכלל לצרוב דברים חדשים על הלוח. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר הזמנתי מחשב מאייבורי עם המעבד הנ"ל אבל אין להם זכרונות בתדר 1866 אז הם הציעו לי זיכרון במהירות 2133 השאלה שלי זה האם זה יגרום לבעיות / קריסות שונות או שזה יעבוד חלק הלוח הוא ga-990xa-ud3
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-