עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  2. הגיע הזמן להחליף את המעבד הישן והאיטי שלי. לצערי מכיוון שיש לי לוח אם ישן אני אצטרך להחליף גם אותו. עד לא מזמן המעבדים של אינטל I5 I7 היו מומלצים מאוד, אבל הבנתי שלאחרונה המעבדים של AMD יותר משתלמים בקטגוריית המחירים שלי. זה המפרט שיש לי כרגע: Intel Core 2 Duo E4400 ASUS P5L-VM 1394 Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 XFX GEFORCE 9800GT 512MB ASUS XONAR D2 Antec Solo HEC 400TRT 400W _____ בתקציב שלי חשבתי ללכת על האפשרות הזאת: מעבד AMD Phenom II x2 555 black edition - מחיר 527 שח http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte gam68 s2p - מחיר 237 שח http://skypc.co.il/pl_product~38487~10~0.htm ______ התקציב קצת גמיש, אני יכול להוסיף עוד קצת אם …

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-M61VME-S2 http://us.test.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2381 לאחרונה שדרגתי לווינדוס 7, ולכן שדרגתי גם את הזיכרון מ-1GB ל-2GB. הזכרון של ה-2GB הוא Corsair DDR2 2GB 800 XMS2 6400C5. מאחר ויש לי גם את הזכרון הישן של ה-1GB מדגם CEON DDR2 1GB 667 CL5, אני מתלבט האם עדיף לי: 1. לשים גם את הזכרון הישן, ככה יהיה לי 3GB זכרון למחשב, אבל הוא יהיה איטי יותר (כי ה-1GB הוא במהירות נמוכה יותר). 2. לא לשים גם את הזכרון הישן, ואז למרות שיהיה לי רק 2GB זכרון למחשב, הוא יהיה מהיר יותר. אמרו לי שעדיף לי לעבוד רק עם 2GB זיכרון, כי אחרת אני עובד ב-single mode ולא ב-dual mode, וזה פוגע בצורה רצינית בביצועים...…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני בדרך לקנות בקרוב מחשב חדש... והחלטתי שאני הולך על 8GB. אני רואה של G.Skill יש 2 ערכות ממש טובות עם CL7 ושתי הערכות בהפרש מחירים של 15 ש"ח (כן, אני יודע שזה קצת מגוחך). ואני אישית לא ממש מבחין מה ההבדל בין 2 הערכות, אז תהיתי אם תוכלו להאיר לי את עיניי... ‎2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ או: ‎2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 ‎ תודה.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. מטרת המעבד היא משחקים 955 הוא 4 ליבות בעוד i3 רק 2 נכון שכיום כמעט ואין משחקים שתומכים ב4 ליבות אבל אם נלמד מלקחי העבר q6600 מול e8400 נראה שהיום עדיף המרובע... מה דעתכם ?

• 44 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום, מזה זמן מה אני עובד עם המעבד AMD Phenom II x4 955, הוא מורכב על לוח אם GIGABYTE MA785GMT-UD2H מאז שקניתי את המעבד והלוח בביוס היה מוגדר לי Hyper Transport frequency על מצב AUTO במצב זה הלוח בחר בתדר 2000 MHz שהם בעצם 4000 MT/s ניסיתי היום להעלות באופן ידני את תדר ה- HT ל- 2600 מגה הרץ, בשביל לקבל 5200 MT/s אבל הלוח נעצר בשלב ה- POST עם הודעה על boot failure אז מה יוצא שהמעבד תומך רק עד 2000 MHz ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. שלום במפרט של הלוח אם יש את ההערה הבאה: * Due to chipset spec limitation, if you install AM3 CPU on this motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM3 CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. מה המשמעות של זה למעבד x3 450 או Athlon X4 840 האם יש ירידת ביצועים לעומת GA-MA78LMT-S2 בעל רוחב פס מלא תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  13. יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי לוח אם Asus M2A-VM HDMI עם ארבע חריצי DDR2 DIMM. נכון לעכשיו מותקנים על הלוח שני זיכרונות של Transcend כל אחד מסוג 1G DDR2 800 DIMM. בעקבות האטה הולך ומתמשכת בביצועי המחשב (למרות שאני מתחזק אותו כמיטב יכולתי) ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4G. השאלה איזה סוג זיכרון, האם חובה שיהיה מאותו יצרן? האם חובה שיהיה בשני זיכרונות של 1G או אפשר גם אחד של2G? בקיצור אשמח לעצה.. תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by shahar9000,

הודעות בנושאי מכירת וקניית חומרה אסורות בפורום ומקומן במדור היד-שנייה TradeZone. ההודעה צונזרה וננעלה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. היי, התקנתי על המחשב שלי וינדוס 7 והאינטרנט שלי הפסיק לעבוד. מרכז הרשת לא מזהה את החיבור ופותר הבעיות לא נותן תשובה. ניסיתי להתקין את הדריבר שיש באתר של אסוס אבל אי אפשר כי הוא ב16 ביט (או לפחות זה מה שהמחשב אומר), ואין גירסה לוינדוס 7. אני מיואש, עזרה! עמית.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZ אני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3 עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ? תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שח תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by david2k,

כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. ההפרש ביניהם לא כזה ענק אבל לא מבוטל. הבנתי שההבדל ביניהם זה שהK מסמל את העובדה שהמכפלה של המעבד פתוחה. אז יש שתי שאלות - לאיזה OC אפשר להגיע עם כל אחד ? מה ההבדל בביצועים ביניהם עם OC ? *מדובר בP67 כמובן ובקירור ‏Noctua NH-D14

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by mitch,

שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים