עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal.w,

האם כל לוח סוקט A הוא תואם T-bred? אם לא, A7V266-E תואם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. צהריים טובים, ברצוני לשמוע את דעתכם לגבי שני הפריטים הללו - אני מתעסק בגיימינג ו גם OC (לא רציני) רוצה לדעת לגבי הלוחות האם אמינים? ASrock חברה לא מוכרת בארץ האם הלוח יתן תוצאות טובות ויעשה את העבודה? מה לגבי אסוס? אשמח לתגובה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בעבר התעסקתי הרבה בחומרה, אבל עקב גיוסי לצה"ל, זנחתי את הנושא עכשיו אחי הקטן קונה מחשב ובגלל שאני כבר לא הכי מעדכן, רציתי לשאול כאן אחרי בדיקה, החלטתי לא לקנות את הAMD 64 ביט וללכת על האינטל 2.8 השאלה שלי היא רק, ללכת על מעבד ה 1 מגה קאטש (פרסקוט לפי מה שהבנתי) או ה 2.8 512 קאטש ? לפי מ"ס באנטשמרקים שראיתי, ה 2.8 512 לוקח את הפרסקוט כמעט בכל הבדיקות (וגם את ה ADM 64 2.8 למען האמת...) האם זה נכון ? חשוב לציין שהמחשב עבור משחקים כבדים וכמו כן, יש להתחשב בעובדה של אוברקלוקינג אפשרי לא עד גבול המעבד, אבל אין ספק שהמהרה לא קטנה תתבצע מחכה לתשובה ומקווה שסוף סוף יעשו לי סדר

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Canter-Points,

Asus p4t 533-c intel pentium 4 @533 MHZ 2.26GHZ 2*256 RDRAM pc 1066של איזה חברה?? GEforce 3 TI200 V8200 Asus 60 Gb 7200rpm pioneer DVD richo 16*10*40 antec 380 W?? תגובות\מחירים\מה שיש לכם להגיד על זה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by qpalzm,

אני צריך המלצות לג'יגה זכרון TCCD, שני סטיקים, לא צמאי מתח, שעושים 2-2-2-5 על 400 לפחות. אם אפשר, נא לחלק את ההמלצה לזכרונות הטובים ביותר בכל קטגוריית מחיר. תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני קונה מארז ומתכוון לתת את המחשב הישן שלי (לוח אם+מעבד+זכרון+דיסק) לקרוב משפחה. אבל אני רוצה לקחת לעצמי את המארז החדש כי יש בו פתחי איוורור ויש לי ספק עם אור אז חשבתי שזה יהיה נחמד. אני פשוט צריך להוציא את הברגים שמחברים את הלוח למארז וזהו? זה משהו מסובך או שכל אדם פשוט יכול להעביר לוח אם למארז חדש? ומה עושים עם הספק? הכל עובר ביחד או שצריך לפרק ולהרכיב הכל מחדש? אל תשביזו אותייייי :-[

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Impreza,

http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by amirx19,

מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Y-T-M,

יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Grave Digger,

:saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tlwc,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by o07,

הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bobby323,

לא צריך משהו ל OC, אבל שיתן ביצועים הכי טובים בסכום כסף סביר ( בסביבות 1700-1800)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Fetalo,

אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sbwolf,

הזמנו היום במשרד מחשב עם זכרונות ocz והמוכר טען שלא מומלץ לקחת את הזכרונות שלהם, כי החברה בפשיטת רגל. ידוע למישהו על מידע כזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bluemail,

עקב ירידת מחירים ב22 אני חושב להחליף מעבד והייתי רוצה לדעת עם לוח שיש לי 8i945pl-g תומך ואיזה לוח אתם ממליצים לקחת ממקומו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים