מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה המחשב של אחותי נשרף יותר נכון הלוח, מחפש לוח S775 שהכל יהיה עליו מובנה, לזיכרונות DDR2 667, רצוי G31 ומעלה. מה דעתכם יהיה עדיף לקנות יד ראשונה או שנייה ? השימוש הוא משרדי לגמרי, התקציב הוא 250 שקל, שאר המפרט של המחשב: מעבד E2180,זיכרון DDR2 667 1GB, דיסק קשיח WD500GB SATA, ספק כוח EZCOOL 450W. 2 דגמים של לוחות S775 שמתאימים פחות או יותר לצרכים שלי, מי לדעתכם עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2192 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2165
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות 2 זכרונות 512 אני לא רוצה לבצע oc אבל אני רוצה שהזכרונות יהיו מהירים וטובים על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב השאלה שלי היא כזאת בבקשה תענו אני קונה מחר על הבוקר! איזה לוח אם הכי שווה לקנות למעבד P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) ולזכרונות RDRAM?? תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשניסיתי להוריד את המעבד מהלוח אם הוא יצא בסדר ביחד עם הצלעות קירור והמאוורר עליו כשכולם מחוברים. קראתי איפשהו שכשמוצאים את המעבד אז אין ברירה אלא להפריד את גוף הקירור מהמעבד. איך יכול להיות שאצלי הכל יצא ביחד? תודה לכל המגיבים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רק רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב ויוציא הכי הרבה ביצועים (ושיהיה ניתן לעשות לו overclock) מהכטיס החדש של ATI: ATI Radeon HD4850??? אני אישית לא מבין במעבדים, אבל הייתי משער (שם דגש על משער) שמעבד של AMD יותר מתאים לכרטיסי ATI מאשר מעבדי INTEL.. בקיצור אני מעדיף מעבד עם 4 ליבות, לא חשוב לי אם זה יהיה AMD או INTEL תודה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-