מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לשילוש הקדוש בשביל להפעיל משחקים כבדים מאוד: UNREAL 2 , DOOM 3,BF 1942. ועוד שאלה איזו חברה יותר אמינה AMD או INTEL ??? תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, ראשית, אני חייב לציין שהאתר פשוט מעולה, העזרה ההדדית דורשת ח"ח. אני לא פעיל בפורומים מהסיבה הפשוטה, אני לא מבין בתחום מספיק בשביל להשתתף. בכל מקרה, אני אוהב לקרוא וללמוד. אני גרפקאי(אנימטור ומודלר תלת מימד) ואני מחפש לקנות מחשב ממש חזק. המפרט פחות או יותר מוכן ואני מחכה לסוף החודש (לא דוחה את הקניה הזאת) לירידות המחירים של המעבדים של אינטל. ופה מגיעה גם ההתלבטות שלי: מצד אחד אני מת למרובע ליבה, אבל מצד המחיר שלו דיי מטורף בהשוואה לC2D. אני מתלבט האם לקנות את הQX6700 (שעולה 5500 שקל, והמחירים שלו לא מתכוונים לרדת עד יוני-יולי, לפחות ממה שהבנתי) לבין 2 מעבדי E6700 שלאחר ירידת המחירים בסוף החודש יעלו משהו כמו 1500 שקל למעבד, ככה ששני מעבדים מגיעים בערך ל60 אחוז משו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp probook 4530s שכולל זכרון של 8GB ( 2 סטיקים של 4GB - אחד של סמסונג ושני של קינגסטון) וגם ssd של קרושיאל mx500 בבדיקת שימוש הזכרון אני מגיע לכ - 84% לפי השימושים שלי (הרבה לשוניות פתוחות בשני דפדפנים - כרום ו- פיירפוקס). כך זה מופיע בתמונה שצירפתי למטה. האם יש טעם לשדרג לזכרון של 16GB או שזה לא ייתן שיפור או לא יהיה משמעותי ? או אולי להחליף את אחד הסטיקים הקיימים ב - 8GB כך שיהיה בסה"כ 12GB או שעדיף כבר להחליף את 2 הסטיקים הקיימים ב- 16GB מאותה חברה ואותו דגם כמו בלינק שצירפתי למטה של קורסיאר לדוגמא ? מצאתי זכרון מתאים של קורסיאר שעולה בסך הכל 60 דולר - https://www.amazon.com/gp/product/B006DI9PG8/ref=ox_sc_act_tit…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, עוד לא שאלתי בפורום מפרטים, "מתעקב" טיפה. אני רוצה לדעת בבקשה, האם לוח אם שתומך בזיכרונות 1600Mhz , יכול לתמוך גם בזיכרונות 1866Mhz או שהם פשוט "מיוחדים" וצריך לזה לוח אם אחר? פניתי בקשר לזיכרונות בקיבולת 2x8 , זיכרונות להשוואה: http://ksp.co.il/?list_compare=.22280..25917..19422. Crosair Veneance G.Skill Ripjaws-x Kingston HyperX Fury מי מהם הכי כדאי לדעתכם? מה שהציק לי לראות זה שכתוב: מהירות: 1866Mhz וכתוב SPD Speed 1333Mhz מדוע לא SPD Speed 1866 ? ובנוסף יש הבדל בין ה- Kits: G.Skill Ripjaws-x 14900 kit Crosair Veneance PC3 15000 הבדל של 100 בין ה- Kits, מדוע? תודה רבה לעזרה ותשובות חברים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בקיצר רציתי להתייעץ איתכם לגבי זה יש לי את הלוח הבא Gigabyte 78LMTS2P REV3.1 בתושבת AM3+ שכרגע יושב עליו PHENOM II 955 ורציתי לשדרג למשהו חדש יותר אז חשבתי על ה FX-8320 עכשיו הבעיה היא כזאת ב CPU SUPPORT LIST של הלוח לא כתוב שהוא נתמך וניסיתי לברר למה והבנתי שלוחות מאותו הדגם ברוויזיות אחרות לא תומכים במעבדים של 125W (שזה נשמע די מוזר כי הפנומים עצמם הם 125W) אבל הלוח הזה כן ה MAX TDP שלו מגיע עד ל 140 עכשיו השאלה שלי היא כזו מה נראה לכם? (עדכנתי ביוס בכל מקרה לגרסא החדשה ביותר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין Nforce3 ל Nforce4? והאם ההבדלים האלה מצדיקים את ההפרש במחיר שביניהם?.......... תעזרו לי לדעת מה כדאי לי לקנות...
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html לא יודע כמה זה אמין, פעם ראשונה שאני באתר הזה, משאיר זאת לכם... שימו לב, יש שם 2 טבלאות : CPU Mark | Price Performance כמובן שהביצועים ביחס למחיר מתייחס למחירים בחו"ל, אבל זה נותן תמונה יחסית, רואים שם באופן מובהק את הייתרון הבולט של AMD בפרמטר זה. למי שרוצה לבצע סינונים/מיונים וכו' צירפתי את הטבלאות גם בקובץ אקסל (להורדה : לחצן ימני, Save Target As) תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה למחשב נייד קציב 8000 ש"ח שימוש עבודה גרפית: עיצוב, עריכת תמונות, ושימוש בינוני בתוכנות אדובי 2 גיימינג: משחקים ברמה בינונית (לאו דווקא משחקי AAA חדשים על הגדרות אולטרה ביצועי גיימינג בינוניים (עבור משחקים כמו Call of Duty, Wukong, GTA מתי מתוכננת הרכישה? בקרוב האם יש חברה מועדפת ולא מועדפת למחשב הנייד? לא אין חברה מועדפת ללא מערכת הפעלה גודל מסך לא משנה משקל מחשב לא חשוב לי גודל אחסון? 1 טרה זמן סוללה? בין 3 ל-5 שעות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת האם Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 (1066-MHz יעבוד על הלוח ASUS - P5B Deluxe אם אני לא יבצע OC!!!!!! השאלה היא מכיוון שהלוח תומך רק ב 800MHZ והזיכרון הוא בעל תדר של 1066MHZ
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-