מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח אם של Gigabyte - GA-7VTXH . לאחר מספר חודשים ת החלפתי את כרטיס המסך שלי בחדש , אולם במהלך החלפת הכרטיס נשבר לי קצה הסלוט של ש AGP וכעת המחשב לא עולה . החלפתי במהלך חיי עשרות פעמים כרטיסים והשבירה לא נגרמה מהפעלת כח רב או מאי ידיעה. האם אני יכול לתבוע מהיבואן / חנות החלפת הלוח - הרי מדובר בפעולה פשוטה ותכופה שלא מצריכה הפעלת כח רב וברור שהשבירה היא כתוצאה משבריריות הלוח? האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת בלוחות של Gigabyte , או שזה חוסר המזל שלי? :-[ ואם לקנות לוח חדש - האם מומלץ לקנות את אותו אחד או משהו מתקדם יותר תודה מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברוב חנויות המחשבים מצאתי של-BOX יש אחריות לכל החיים ואילו למעבדי TRAY רק 3 שנים. ההפרש במחיר הינו 53 ש"ח למעבד e8400 (סקיי פי סי). האם כדאי להוציא את הסכום הנ"ל עבור אחריות לכל החיים לבן אדם שיעשה המהרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אף אחד לא סוקר את זה כמו jay - בהחלט מעניין כל אותן תובנות שיש לו במהלך הסקירה וכפי שהוא מציג זאת. מזכיר לכולנו שבניגוד להרבה סוקרים ברשת, jay מדופלם בעולם ה- IT וזה היה מקצועו כשכיר לפני שנעשה לסוקר עצמאי ביוטיוב:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ראיתי לפני כמה זמן מאמר על תזמוני הזכרונות של Athlon64 - ערכים מומלצים, מי יותר משפיע וכו'. אם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר הזה שוב, אני אודה לו, או לחילופין לתת לי הסבר קצר על החשובים מבינהם. עכשיו, נוסף לכך אני מקבל 47 שניות ב-SuperPi עם המפרט הבא: Amd Athlon64 3000+ Winchester (Stock Speed) DFI LanParty nForce4 Ultra-D 2 * Corsair 256MB PC2700 @ 400MHZ EnerMax NoiseTaker 420W ATX 2.0 Geforce 6 6600 128MB אני חושב שזאת תוצאה קצת נמוכה, ולכן אני מצרף כאן את התמונות מ-CPU-Z ומ-A64 Tweaker תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)
-
- 20 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן חברה! הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לשאלה המטרידה הזאת. בכל מקום אומרים משהו אחר ונורא קשה לי להחליט במה לבחור. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם ללכת על ה- Twinmos 1GB X2 =1140 (לא מצויינים פרטים טכניים לגביו ב-ksp) או על ה-Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 שיגרור 50 ש"ח משלוח, כלומר: 1250 ש"ח וגם קפיצה נוספת לחנות שתרכיב כדי להביא להם את הזכרונות... לא מתוכנן OC וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מקור: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~90324,00.html הערה: גרסת ה 64 ביט תופץ יחד עם גרסת ה 32 ביט. סתם עוד דוגמא למה שיקרה לכל כותרי המשחק המובילים. קשור לאתר היצרן: http://www.atari.com/shadowops/ דף הסבר/המחשה מאתר החברה ליתרונות ה AMD64 http://www.atari.com/shadowops/us/amd.html
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יכול להיות שהשילוב הנ"ל לא תומך במערכות הפעלה של 64bit? במידה ואכן זה כך יש סיבה שזה לא יתומך ב-XP 32bit?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D Now! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול (AC97) על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
כמו שאתם יודעים הזמנתי כבר את המחשב high-end שליי סוף סוף ... ואת כל החלקים יש כבר , זה צריך להגיע בקרוב אבל עכשיו באה הבעיה :'( כמו שאמרתי כל החלקים צריכים לבוא בקרוב אבל... חוץ מהמעבד :-\ אין אפשרות לקבל כרגע מעבדים בסוקט 939 רק בעוד חודשיים בערך (היבואן של Tech-Data , AMD אמר שכרגע אי אפשר לייבא את המעבדים האלה.) עכשיו מה אני יכול לעשות לחכות חודשים אני לא מתכוון לחכות בשום פנים ואופן (וגם בסוף זה יהיה יותר מחודשיים) או לקחת אינטל 3.6 סוקט 775 שזה דבר די דפוק לעשות . אבל אין לי שום בררה אחרת , יש למישהו הצעות :'( ??
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החזרתי את הזיכרונות של מהירות 667 למחשב ועכשיו יש לי בDRAM FSB RATIO 1:1 עם הזיכרונות של מהירות 800MHZ היה לי יחס של 10.12 , אני לא מבין למה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
במחשב יש שני סלוטים של 256 RAM ביחד הבנתי שזה אמור להיות 512 . היום במקרה בדקתי באמצעות everesthome וכתוב 256MB בלבד . הוצאתי את הזכרונות וחיברתי מחדש ועדיין 256 RAM . ניסיתי לבצע באמצעות תוכנת MSI LIVE עדכונים למחשב , וחוץ מכרטיס מסך וCHIPSET ,שהתקנתי הוא לא מצא משהו מיוחד . איך גורמים למחשב לזהות שני סלוטים של 256 וביחד זה יהיה 512 ? תודה רבה על העזרה , רפאל
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירקתי את המחשב לראשונה והתחלתי לשחק עם מה שבפנים (יש לי ידע מועט).. פירקתי את המאוורר וצלעות הקירור של המעבד. נעזרתי בסרטון הבא של אינטל: . ההסרה היתה כמעט חלקה, למעט שהיה צריך להפעיל טיפה כוח כדי לנתק מגע בין הצלעות קירור של המאוורר למעבד עצמו (הייתה שם כמובן משחה/מדבקה טרמית, שלא הוחלפה למעלה מ5 שנים). לאחר ניקיון האבק השבתי הכול בחזרה, ופה כמה נקודות: ניסתי מעל שעה להחזיר את המאוור כמו שצריך עם ארבעת הפינים, אך התייאשתי. לבסוף הצלחתי רק עם 2 של צד ימין, בעוד שהצד השני נתפס טיפה אך נשאר רופף לא ניקתי את המחשב הישנה לא מרחתי משחה חדשה... עשיתי תהליך דומה לכרטיס מסך (ATI HD 4780ׂ), למעט העובדה שהפעם החזרתי את ההברגה כמו שצריך. חיברתי את …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח p5g41c-lm מתקין לו עוד כרטיס זיכרון הפעלה מחדש הלוח אינו מקבל את הזיכרון ניסתי על 2 כרטיסי זיכרון מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת הזיכרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-