עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by korvix,

המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה להוסיף את הזכרונות הנ"ל בנוסף לזכרונות 2X2 XMS3 1333MHZ DDR3. האם הזכרונות האלה טובים? (הם יחסית ממש זולים ביחס לכל שאר הזכרונות), לא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מעבד אטום, וקיבלתי איתו זכרון kvr, הוא פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  5. הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by Jenia24,

היי אני רוצה לשדרג את הAMD 4000X2 ל AMD X3 710 (יש אחלה הצעה ביד-2). השימוש במחשב הוא בעיקר מוזיקה,סרטים,גלישה ומשחקים. לשאלתי, האם שווה השידרוג? ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי השוואה בין ה-2. ועוד שאלה קטנה. האם כל דגם יכול להפתח ל-4 ליבות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. עוד כמה ימים אני מזמין שילוב חדש למחשב שלי, אני גיימר כבד מאוד ואני צריך כמה שיותר כוח לכן מחפש אפשרות כמה שיותר טובה, הכרטיס מסך עכשיו הוא הGTX560TI שיוחלף בעוד כשבועיים לHD6970 ובהמשך יחובר עוד אחד כזה לצורך CF, ככה שאני צריך שילוב כמה שיותר חזק בתקציב שלי. החלקים שהולכים לעבור לשילוב החדש: קירור למעבד NH-D14, כונן קשיח 1TB וצורב,מארז V9 מאוורר מאוד, ספק כוח HEC WIN+ 700W, כרטיס מסך GTX560TI ATT. עכשיו שאני חושב מה יהיה לי עדיף, מה אתם אומרים מה עדיף לOC כבד ולמערך CF של HD6970 ? 1- שילוב חזק כולל OC על P67. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪995 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 MSI P67A-G45 B3 P67 CHIPSET…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by system_1,

ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי, שמעתי פה ושם על כך שבחלק מהדגמים אפשר להשתמש גם בליבה הרביעית במעבדי ה 3 ליבות של AMD ושניתן לנצל יותר RAM למרות שאני מריץ 32Bit. זה נכון? מסוכן לנסות? כדאי בכלל? להלן המפרט שלי: Windows 7 Home Premium 32Bit AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 2x 2GB DDR3 Trancesed ATI Radeon HD 3850 תודה רבה (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by F430,

בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by hz707,

איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by .Joseph M,

היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, יש לי מעבד PentiumD935 3.2GHz ורציתי לדעת האם בשילוב עם הלוח אם הוא יסחוב Full HD 1080P ללא כרטיס מסך חיצוני? המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 46". תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: ‏Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box‎ http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎ Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.