מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, שמעתי פה ושם על כך שבחלק מהדגמים אפשר להשתמש גם בליבה הרביעית במעבדי ה 3 ליבות של AMD ושניתן לנצל יותר RAM למרות שאני מריץ 32Bit. זה נכון? מסוכן לנסות? כדאי בכלל? להלן המפרט שלי: Windows 7 Home Premium 32Bit AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 2x 2GB DDR3 Trancesed ATI Radeon HD 3850 תודה רבה (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד PentiumD935 3.2GHz ורציתי לדעת האם בשילוב עם הלוח אם הוא יסחוב Full HD 1080P ללא כרטיס מסך חיצוני? המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 46". תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C Corsair TWIN2X4096-6400C5CCorsair TWIN2X4096-6400C5C
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
P8Z68-V s1155 VS P8P67-M האם יש בינהם הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחיר ( מלבד השימוש בליבה הגרפית). מערכת: i5 2500K GTX560 TI 2x4G G.skill 1600MHZ (מתוכנן SSD עתידי)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי Vision x4 Quad-Core כבר זמינים בחנויות. לפי סיקורים יש שיפור משמעותי בכוח עיבוד גרפי ליחידה עם מעבד. אני חושב אפילו שה A8 אמור לספק גיימינג בסיסי. המחירים בנתיים נעים סביב 700 ש"ח לA8 וסביבות 550-600 ש"ח לדגם A6. מה שמאפשר להרכיב מארז גיימינג בסיסי בסביבות כ1800 ש"ח. תקנו אותי אם אני טועה. נ.ב אגב מה לגבי התושבת? אני לא מעודכן כבר FM1 תושבת חדשה לגמרי? והבולדוזר אמור להגיע עם AM3?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח אם מתאים ל: Core i7 2600 GTX560 TI והאם יאפשר SLI עתידי...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מיכיוון שהמעבד שלי נישרף אני משדרג את המחשב שלי הבסיס בנתיים הוא: מעבד:intel core i5-2500K 4X3.3GHz 6MB 1333MHz 1155 box לוח אם:ga-ph67-d3-b3 של גיגה בייט וזכרונות:kingstone hyper X 2048MB 1600MHz ddr3 ck9 שתיים כאלו עכשיו השאלה שלי היא על הלוח אם איך הלוח אם הזה יש איתו בעיות איזה לוח אם אחר יש לכם להציא שיש בו USB3 ושלא יהיה יקר בהרבה מהלוח הזה.איזה הצעות יש לכם לשינוי פה מעבד אחר,זיכרונות,לוח אם אבל הכי חשוב לי זה שתגידו מה דאתכם על הלוח אם הזה אני רוצה ביום ראשון-שני ללכת לקנות את החלקים תודה רבה ושבת שלום עריכה: התקציב הוא עד 2000 ש"ח פחות או יותר אני מעדיף לחסוך אני חייב שיהיה את המעבד הזה (אבא שלי מוכן רק אינטל לא מסכים לAMD) השאלה העיקרית שלי היא על הל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני דברים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני לוחות האם של אסרוק ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET מה זה ה GE? רציתי בבקשה המלצה ללוח אם במחירים האלה 450-500 לא יותר! שיתמוך בUSB3 , לא מתוכנן OC, מעבד מתוכנן אינטל 1155 I5, וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 אם יש לוח טוב יותר מהאסרוק המוצעים לעיל מבחינת מחיר/תועלת. תודה מראש לעוזרים המומחים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס I5 2500K P8Z68 ASUS GTX560TI ומה תגידו על הזכרון הזה ערכתי... [table][tr][td][table][tr][td]4 GB Hynix DDR3 1333Mhz Orig. Bulk (HMT351U6CFR8C-H9N0)הוא לא יגביל אותי ב OC???הוא בסדר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להשמיש מחשב ישן עם מעבד pentium D כ HTPC אז יש לי כמובן את המעבד ויש לי לוח אם G945 אין לי בו כרטיס מסך ואני בעצם מתלבט אם לקנות לו כץ מסך עם יציאת HDMI או לוח אם שכבר יהיה לו HDMI וגם יציאה אופטית לסאונד (אבל זה לא קריטי, כי אין עדיין מערכת סאונד) השיקול המרכזי יהיה כלכלי, כי אני צריך גם להוסיך לו יכולת WIFI (אולי יש לוח אם שתומך גם בזה?! לא יודע עדיין). אז האם יהיה משתלם יותר להשקיע בלוח אם שיגיע עם כל הפיצ'רים הדרושים וגם יתמוך במעבד? או שאולי לקנות כל דבר בנפרד (כ. מסך, יכולות WIFI ובהמשך גם כ. קול עם יציאה דיגיטלית) תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-