עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sangoker,

מעבד : i5 2500K קירור למעבד : mugen 2 כרטיס מסך : GTX570 UD דיסק קשיח : Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 ספק : TX 750WCorsair זיכרון : kingston 8GB מארז : HAF 932 צורב : ASUS X24 איזה לוח אם הכי מתאים למפרט הזה? אני עושה OC , ואני מתכוון לעשות מערך כרטיסים של נווידה ,זה למשחקים כבדים , תקציב לא רלוונטי, אני רק צריך שזה יהיה לוח משתלם שמותאם ל-OC ושיהיה בו USB3 ו-SATA3 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום אני מועניין לקבל חוות דעת על לוח אם מסוג Gigabyte GA-H61M אני מעוניין לרכוש מחשב עם מעבד I5 ,האם זהו לוח האם יש לוחות מומלצים יורת? תודה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. Started by olive20,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ויש לי שאלה בקשר לזיכרון הRAM אני מעוניין ב4 GB של RAM השאלה שלי ההיא האם לקנות אותם בתור כרטיס אחד או שניים.. שמעתי שכשיש 2 כרטיסים הם עובדים במהירות כפול.. האם זה נכון? שמעתי גם שחייב שני כרטיסים על מנת לסגור מעגל וכרטיס אחד לא מספיק... מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by k22,

שאלה לידע בסיסי איזה מעבד יותר חזק? [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ לפי מה שהבנתי זה 2 ליבות או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box‎ שזה 4 ליבות [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 72 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה להוסיף את הזכרונות הנ"ל בנוסף לזכרונות 2X2 XMS3 1333MHZ DDR3. האם הזכרונות האלה טובים? (הם יחסית ממש זולים ביחס לכל שאר הזכרונות), לא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jenia24,

היי אני רוצה לשדרג את הAMD 4000X2 ל AMD X3 710 (יש אחלה הצעה ביד-2). השימוש במחשב הוא בעיקר מוזיקה,סרטים,גלישה ומשחקים. לשאלתי, האם שווה השידרוג? ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי השוואה בין ה-2. ועוד שאלה קטנה. האם כל דגם יכול להפתח ל-4 ליבות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  14. אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by ngc224,

שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by system_1,

ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by F430,

בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by hz707,

איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה

22. Started by .Joseph M,

היי, יש לי לוח אם זה:Asus P8Z68-V PRO. - איך מפעילים את תכונת הVirtu,אשר ישנה;Built in,בלוח אם זה - האם מדובר רק בהתקנת הדרייבר הרלוונטי,ו/או בלחיצה על כפתור בלוח - האם עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, יש לי מעבד PentiumD935 3.2GHz ורציתי לדעת האם בשילוב עם הלוח אם הוא יסחוב Full HD 1080P ללא כרטיס מסך חיצוני? המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 46". תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים