עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tamir2,

כל מי שמכיר את הלוחות אם שלהם שיגיד.. לי איך.. הם... ועם הם טובים באובר קלוק.. תודה לכל.. אלה שענו לי!!!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. Started by Swimmer,

שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by lmlm,

http://theinq.com/default.aspx?article=33988 פרי יצירת של אינטל?

6. שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: ‏Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box‎ http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by danh74,

שלום לכולם, משהוא הצליח למצא דריברים ל nforce2 שיריץ vista? הצלחתי להתקין, והכל רץ טוב ויפה רק שלא מצאתי דריברים ללוח. כך שאני לא יכל להתחבר ל internet.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. Started by eZra,

אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  10. W7 Utimate קולט רק 2560MB של ראם וקיים 3GB של ראם... מערכת הפעלה 32BIT לפי הידע שלי ווינדוס 7 אמור לקלוט ללא בעיה 3 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by VooDoo3,

היי אנשים ... אני מעוניין "להעיר" את המחשב שלי בשעה מסויימת , זה אפשרי ? איך ? בלוח האם שלי יש פיצ'ר של Wake on LAN זה קשור איכשהו ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dcaspi,

שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eliom,

שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

15. Started by pC gUy,

WHAT DO U THINK ABOUT ASUS M2n-E? its agood motherboard?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  16. Started by nec_000,

קצת היסטוריה לצעירים שלא הכירו את העבר, שנות ה- 80 וה- 90 שהובילו למהפכת המעבד התקציבי של ימנו, מעבד שלא נולד אילולי Cyrix דאז: **ברשותי היתה בשעתו מערכת מבוססת מעבד זה - בתקופה שבין 486 לפנטיום MMX

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by kobi cohen,

dg

18. Started by toniviner,

what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

ani kotev lahem mi moscow haverim az a luh aze : http://skypc.co.il/pl_product~4711079392021~10~0.htm ani mehapes liknot la marehet sheli Motherboard she yeye tov le OC E8400 + she yeye lo 16*16 CF le atid raiti she asus/gigabyte etc X38 ole 1000+ ve ze ole 690 shekel be israel she ze mamash zol kmo she evanti gam 16*16 CF ze rak be luhot X38+ yesh aly karega maspik kesef gam liknopt Motherboard ve 1100 ~1200 shekel My question is Is this the best choice ( Pirce / capability ) that I have? Or should i buy an X48 Motherboard ( wich will probably be better then X38 ) but also will cost more Be kizur ani miztaer al a hafira aval aize Motheboard ahi keday for my sys…

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Xilver,

I have to know what's the different . Thanks.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by bobby323,

msi neo2 platinum????

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by asmon,

the K8N Pro SLI is more expensive, but what are the differences between the motherboards? It's suppost to work with amd 64x2 3800

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by eXaLT,

im thinking about three mb... Epox 8rda3+ abit nf7-sl gigabyte 7n400 pro2 im intersested in the features and the preformannce only (not OC)

• 9 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים