עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד P4 Williamette 1.5 PGA-423 שלי לפי CPU-z שימו לב למתח ולפי סנדרה עריכה 1: תוקנה התמונה הראשונה עריכה 2: התמונה של סנדרה שמראה את המתח בפועל

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Peri228,

היום אני מזמין את המחשב החדש שלי מ PCH , וכבר סגרתי על Barton 2500+ & Epox 8RDA+ Rev 2.1 . עכשיו אני מתלבט בין הזכרונות , שמיועדים ל OC רציני ( בקרוב קירור מים =] ) . יש לי שתי אפשרויות בעיקרון , והן - 1) שני סטיקים של Twimnos Twister 256MB PC4000 ( מאחר ואין אותם בסטיק יחיד ) . לינק - http://pch.co.il/docs/pd1648364900.htm . 2) סטיק אחד של Mushkin 512MB PC3200 Black Level II . לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1349876472.htm . יש לי עוד אפשרות , אבל אני ממש לא בטוח לגביה - CORSAIR 512MB PC4000 PRO Memory לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1250386769.htm . המחיר לא משנה , אבל אני רוצה מקסימום ביצועים ל OC . איזה מהזכרונות יוביל אותי הכי רחוק ?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  3. היי לכולם אז ככה... אני רוצה לדעת איזה מעבד מבין השניים יותר טוב/ מתקדם.. ה-INTEL PENTIUM 4 64 BIT 3.0GHZ 2MB CACHE... או ה-INTEL PENTIUM D 1*2 MB CACHE 2.8GHZ.. ראיתי שה-D הוא מסדרה 800 וה64 ביט מסדרה 600 רק.. וגם ה-D הוא עם ליבה כפולה.. ככה שאני מתלבט במה לבחור.. אני לא מעוניין ב-AMD הציעו לי אבל אני מעדיף INTEL... אז בבקשה אני אשמח לדעת מה יותר טוב.. תודה ;D

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ofirp12345,

היי, יש לי מחשב נייח שאלו נתוניו: לוח אם Gigabyte p55-UD3R מעבד intel core i7 860 2.8Ghz זכרון DDR3 4GB בשני כרטיסים כל אחד של 2 של Gskill שזה מה שכתוב במדבקה על כל אחד מהם F3-12800CL8D-4GBram DDR3-1600 PC3-12800 2GBx2 cl8-8-8-24 1.6v כרטיס מסך AMD Radeon HD 5800. בזמן האחרון המחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח לSSD ולהגדיל את הזכרונות ל 8GB לפחות(ואם זה לא פער משמעותי בכסף גם ל16). השני כרטיסי זכרון יושבים היום בשני סלוטים מתוך 4. יש בלוח אם שניים כחולים ושניים לבנים. השאלה אם אפשר להוסיף על הזכרונות הקיימים והמחשב יקבל את זה או שעדיף כבר להחליף לכרטיס אחד של 8GB? מה הCL שיש לי היום? 8 או 24? האם אפשר לקחת CL אחר ו…

5. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה מקבלים כאשר מחברים יחד צמד שבבי M1 Max מתקדמים עבור מוצר שולחני מקטגוריה חדשה? עכשיו יש לנו את התשובה הרשמית לכתבה

8. Started by ashkenazone,

שלום לכולם ותודה על כל עזרה מראש אני מחפש לוח אם למפרט סמפרון AM2 מהחנות logicPC, בתקציב של עד 500 שקל. רצוי לא להתקרב ל500. סביבות ה400 יהיה טוב. היה לי את הג'יגהבייט S2G והיו לו תקלות מהר מאוד עם הכרטיס קול והרשת המובנים, אז אני חושב שאני אמנע ממנו הפעם. האלבטרון KM51PV נראית לי אופציה טובה וגם ה-M2NPV של אסוס. למי שלא שם לב, אני צריך כרטיס מסך מובנה חובה. ואני מתכנן גם לחבר אותו לטלויזיה לצפיה בסרטים, אז אם למובנה יש יציאה מתאימה זה כמובן עדיף, אבל אם אין אז כיצד אני יכול לחבר את המחשב והטלויזיה בעלות מינימום, מהן האופציות שלי בוא נגיד. תודה רבה שוב.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Dude29,

שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  10. חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  11. חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by river,

שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by stingeR-,

מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רציתי לדעת (אם אפשר כמה שיותר במפורט) למה קיימים ברוב לוחות האם חיבורי SATA 2 בנוסף ל3. אני מודע לכך שקיימת בעיה בנוגע לחיבורי הUSB במערכות, שלרוב הם מתקשות לפעול בהפעלה הראשונית של המערכת ועוד כמה מספרים לא מבוטלים של תקלות, בגלל הבקרים ששונים בד"כ אחד מהשני (אפשר לומר ש2 פשוט יותר יציב מ3). רציתי לדעת אם המצב דומה בנוגע לחיבורי הSATA גם כן, ואם לא אז למה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nandrut,

איזה מהמעבדים הנ"ל יהיה טוב יותר לצרכי HTPC בסטוק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בהנחה ונתעלם מהכדאיות של רכישת מעבד I5/I7/X6 וכו' (ושימושי המערכת)... איזה מעבד יתן את יכולות ה- OC הטובות ביותר (וכמובן בסופו של דבר החזק ביותר) ?

18. הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אינטל הציגה את התקדמותה בתחום מחשוב ה - AI. https://www.geektime.co.il/intel-pohoiki-beach/

20. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, הייתי מעוניין לדעת, אם יש לוח אם של אסוס P5K לפי מה שהבנתי ברשת מחייב החלפה אם מעוניינים במעבד מסוג הI. האם מעבדים מסוג הQ (כמו למשל Q8400 וסוגיו) יכולים להתאים? אם כן, האם זה שווה? ובכלל האם יש הבדל בין מעבד כמו Q8400 לבין למשל E6750 (או כל סוג שהוא E...) תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קשור לחנות בארץ לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9239 קישור לאתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# הערה: מילה טובה ליבואן שמביא לוחות גיגהבייט לארץ מייד כאשר הם מושקים בעולם, או אפילו לפני, כמובן שהכל בהנחה שפנדה כרגיל לא פרסמו באתר שלהם לוח שאין להם.

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by erap129,

אני עכשיו עובד עם שני סטיקים של 256 מגה DDR400 שעובדים לי בדואל צ'אנל אני רוצה לשים עוד שני סטיקים של 512 מגה, אז הם גם יעבדו לי בדואל צ'אנל? (אני בעיקרון רוצה שיהיו שני זוגות של דואל צ'אנל, אחד של 256X2 ואחד של 512X2)

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  24. מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galz,

אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. דיואל צ'אנל כמובן. אני רוצה לדרג לג'יגה ראם. עכשיו, להוסיף עוד 2X256 אותו דבר יעלה מחיר סביר. אני פשוט מוסיף את שני הסטיקים החדשים בסלוטים 2 ו 4 והדיאל צ'אנל נשמר נכון? האם תהיה פגיעה בביצועים? מעבר לזה, אני באמת באמת מעדיף לקנות שני סטיקים של 512 ולהשתמש רק בהם. הבעיה היא שהגייל שיש לי עכשיו יהיו חסרי שימוש, ויותר מזה, ג'יגה זכרון ברמה מגיע ל 2000 שקל. אני מאד נרתע מזה (למרות שיש לי את הכסף). מה אתם חושבים? כדי להשאר אם מה שיש לי ולהוסיף עוד שני סטיקים מאותו סוג? אן כן, כמה זמן יחזיק ג'יגה זכרון לדעתכם? שה? שנה וחצי? אני מרגיש שאני עדיין יכול לעבוד עם 512 זכרון בלי הרבה בעיות ושאולי כל זה מיותר. אולי עדיף לי …

• 13 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.