עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by carz12345,

שלום לכולם, קיבלתי את המחשב החדש : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black והרצתי את 3dmark benchmark וקיבלתי תוצאה של 9448. הגיוני שאחרים עם אותו מעבד ואותו סוג של כרטיס מסך(1080ti) יקבלו תוצאה של מעל ל11000? אני שואל כי ראיתי תוצאות של אחרים ואני רוצה להבין …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מלמד,

היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 1stcowgirl,

שלום לכולם. ראיתי שבאמזון הוא עולה 340$ _ כ1200ש"ח. http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-4790K-Processor-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8 האם כדאי לרכוש אותו משם? כמה הוא יעלה לי עד לפתח הבית? _ (רשום שם משלוח חינם... נכון?) ואם כבר מעבד אז אולי גם עדיף את הלוח שלו (MAXIMUS VII HERO) הלוח עולה כ210% שזה בערך 800ש"ח http://www.amazon.com/ASUS-MAXIMUS-VII-HERO-Motherboards/dp/B00K2MASE4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1403610470&sr=1-1&keywords=maximus+vii+hero מה דעתכם?

4. Started by integral,

http://www7.tomshardware.com/motherboard/20050513/index.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר הביא לי שני סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1600mhz כאשר רציתי להוסיף את אחד הסטיקים למחשב שלי( מפרט בצד), התקנתי אותו על הלוח וכאשר ניסיתי להדליק את המחשב כל המאוררים הסתובבו ואז המחשב נכבה וניסה להידלק שוב וחוזר חלילה.. אחרי זה הוצאתי את הסטיק שהוספתי והמחשב עלה כרגיל זה קרה גם עם הסטיק השני.. ראוי לציין שהסטיקים הם סטיקים מקוריים של G.Skill... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בעקרון אני מתכנן לחכות ולקנות מחשב חדש איך שיוצא דור חדש, כדי שהוא יהיה רלוונטי גם לכמה שיותר זמן. מה שיש לי היום הוא די ישן וזה גם אחת הסיבות למה אני מחכה... עכשיו, יש סיכוי שבסוף 2020 כבר יהיה אפשר לקנות מעבדים מהדור הבא של רייזן + לוחות חדשים וכרטיסי מסך חדשים? גם הבנתי שסה"כ שנה אחרי AMD הולכת להוציא דור חדש עם תושבת אחרת, וכנראה גם יגיע עם DDR5. הקטע הוא ש-DDR5 גם יהיה מעבר חדש ואני כן מחפש את המעבר המשמעותי הזה. כיום יש לי DDR3, וגם זה לא שכל שנה יש DDR חדש בשוק. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Omri4u,

למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ruff stuff,

שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מעבד סלרון למעבד intel pentium רגיל. האם ההבדלים הם מהותיים? ואם כן במה זה מתבטא. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nadavis,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5882 רציתי לדעת מה זה עושה ולמה הוא משמש ה-WiFi-AP . אני אודה לכם עם תענו לי על השאלה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alex15,

לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by David_Beckham,

האחד מרובע ליבה והשני כפול ליבה. כל מה שאני רוצה לדעת, איזה מעבד טוב יותר למשחקים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, אנשים שאלה פשוטה: מה עדיף? הזכרונות הללו של G SKILL? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=10163 שהבנתי שהם פשוט בעלי קירור טוב יותר [ל-OC] מאשר אלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=8909 או שמא הזכרונות של OCZ: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=9427 שהתזמון שלהם קצת נמוך יותר, והתוספת היא איזה 50 שקל? הבנתי שהתזמונים לא כאלה משנים ב TRIPLE CHANNEL. כמו כן, אני לא חושב שאתכנן [כרגע] OC מסויים לזכרונות [ב-1600 גם לא יודע אם צריך]. חן חן למתחנחן!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר? אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב? כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. חשבתי לקנות מחדש חדש, אבל פתאום קראתי כתבה מפוצצת על הלוח החדש של ASUS, עם פיצ'רים מתקדמים, זכרונות 32bit במקום 16bit, ועוד כל מיני דברים כאלה. כדאי לחכות, או ללכת על ה- P4T533C ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by oded900,

מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הערות: *לוח אם-P5B Deluxe (כנראה) *המחשב יעבור OC ------------------------------ בתחילה חשבתי על 1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 (שמשום מה אני כבר לא מוצא אותם, לפחות לא במחיר 1250 ש"ח כמו לפני 3 שבועות בערך מהי הסיבה לכך???) אבל, יש בעיה החנות שממנה אני קונה לא עובדת עם הספק של G.Skill ולכן אני אצטרך לערוך שינוי בחברה. אנא המליצו לי על זכרונות 2GB DDR2 800MHZ עד 1500 ש"ח מהחברות הבאות (אם יש כמה מומלצים נא לציין זאת): 1) Corsair 2) Twinmos 3) Kingston 4) Geil 5) crucial 6) AData 7) Micron תודה רבה!!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חינגה של שעתיים בשידור חי של AMD יחד עם רבים מהשותפות שלה לעולם ה AMD64, בטוח שיהיה מעניין ומשכיל - מומלץ. קישור: http://www.amd.com/us-en/0,,3715_12897,00.html?redir=SWDC03 צילומי מסך מהארוע, פחות או יותרכל הדוברים: הקטור רואיז - דברי פתיחה, חזון וכולי הקטור רואיז - מנכל, נשיא, יו"ר נציג בכיר של HP נציג בכיר של IBM מחזיק להב (BLADE) בודד ביד (סוג של תצורה לשרתים) נציג בכיר של SUN, היתבדח שניסה לחטוף מהידיים של נציג IBM את ה BLADE אבל לא הצליח - הבסיס לבדיחה הוא שגם SUN מפתחת BLADE עם אופטרון http://uploaded.fresh.co.il/2005/04/22/92648890.jpg נציג של מיקרוסופט - די יוצמח, אבל בעוד יומיים האורע הגדול של מיקרוסופט WINHEC לקוח של AMD שסיפר עד …

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LiorZi,

שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hadarK,

בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר מתעניין בקשר לחלקי מחשב (מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב בקרוב) עכשיו הבנתי ש ערכת השבבים Z77 היא שדרוג קל של Z68 והייתי רוצה לדעת האם עדיף לרכוש לוח אם למחשב Z77 מתוך מחשבה לעתיד (תמיכה ב-USB3). אז מה עדיף? ובנוסף הייתי רוצה המלצה כל לוח אם שתומך ב-XMP, + הסבר מה טוב בו בתודה הדר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.