עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by מלמד,

היי אני חדש, רציתי לדעת מהם בעצם ערוצי זיכרון בגלל שאף פעם לא ידעתי.. מצאתי את ההסבר הזה באתר ששמו shaloti, הנה הלינק: מהם הערוצים CHANNELS של הזכרון RAM בלוחות אם? אבל עדיין הוא לא סיפק אותי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Elrond,

איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yonni,

ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Or ei,

קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by oren13,

אני לא יודע לגבי אינטל אבל ב64 ביט יש חור באחת הפינות

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by who_Cares,

מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3541 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4588 Oo

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lupos,

בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Omri4u,

למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. המממ יש לי 200 דולר ומעבד... ואני קונה אותו כנראה מהאתר הזה WWW.ZIPZOOMFLY.COM עכשיו שמעתי שיש ירידת מחירים בקרוב ורציתי לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים בתקציב הזה... אני יכול לחרוג טיפה... תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ew89,

היי חברה, ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה.. לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע? אשמח לעזרתכם, תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רכשתי השבוע מחשב: לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E6300 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ הבעיה: כאשר 2 הזיכרונות מותקנים המחשב נתקע באמצע עבודה במחשב ופיתאום עושה לעצמו RESET. הורדתי תוכנה הנקראת MEMTEST86 V3.5 כאשר אני מחבר רק זיכרון יחיד של 2גיגה(1 מתוך הזוג שקניתי) ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת התוכנה הנ"ל הכל תקין וגם העבודה הבחשב טובה ולא נתקעת או מתאתחלת לבד. כאשר אני מחבר את 2 הזיכרונות במצב של DUAL CHANEL או SINGLE CHANEL ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים