מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
XP שעובדים על MAX 133FSB?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון אני מתכנן לחכות ולקנות מחשב חדש איך שיוצא דור חדש, כדי שהוא יהיה רלוונטי גם לכמה שיותר זמן. מה שיש לי היום הוא די ישן וזה גם אחת הסיבות למה אני מחכה... עכשיו, יש סיכוי שבסוף 2020 כבר יהיה אפשר לקנות מעבדים מהדור הבא של רייזן + לוחות חדשים וכרטיסי מסך חדשים? גם הבנתי שסה"כ שנה אחרי AMD הולכת להוציא דור חדש עם תושבת אחרת, וכנראה גם יגיע עם DDR5. הקטע הוא ש-DDR5 גם יהיה מעבר חדש ואני כן מחפש את המעבר המשמעותי הזה. כיום יש לי DDR3, וגם זה לא שכל שנה יש DDR חדש בשוק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לוח אם למעבד I5 2400, שישמש לרוב עבודה משרדית + משחקים. והלכתי לעיבוד עם סוגי הציפסטים והקומבינציות שיש... לכן אני צריך המלצה או לפחות כיוון איזה ציפסט אני צריך. הבנתי שהP67 והZ68 זה יותר בשביל מעבדי K. הדרישות שהיו לו: יציאה לפחות אחורית של USB 3. חיבור PCI אחד. חיבור IDE אחד. (על IDE וPCI אני מוכן לוותר אם זה מייקר יותר מידי את הלוח). רצוי שהיה לו גם PCI Express ×4 לכ.הרחבה. אני אשתמש ב8GB לפחות זיכרון לכן מבחינה הזאת כל לוח יתאים. וכ.מסך ככל הנראה ישב עליו זה 6850 או GTX 460. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הם הHyperTransport Links? אני יודע שזה קשור למעבדי הAmd החדשים(טכנולוגיה חדשה של Amd). ומה זה משנה אם יש שלושה שנים או אחד מהם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערות: *לוח אם-P5B Deluxe (כנראה) *המחשב יעבור OC ------------------------------ בתחילה חשבתי על 1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 (שמשום מה אני כבר לא מוצא אותם, לפחות לא במחיר 1250 ש"ח כמו לפני 3 שבועות בערך מהי הסיבה לכך???) אבל, יש בעיה החנות שממנה אני קונה לא עובדת עם הספק של G.Skill ולכן אני אצטרך לערוך שינוי בחברה. אנא המליצו לי על זכרונות 2GB DDR2 800MHZ עד 1500 ש"ח מהחברות הבאות (אם יש כמה מומלצים נא לציין זאת): 1) Corsair 2) Twinmos 3) Kingston 4) Geil 5) crucial 6) AData 7) Micron תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לנוכח האי הבנה הגדולה שלי בזכרונות ובטח ובטח למערכת קונרו אני חייב עזרה בבחירה לקחתי שלושה דגמים שכולם בערך באותו תקציב 1300-1900 ועכשיו אני מחפש תשובה לגבי איזה מהם יותר טוב הן בOC והן בתאימות שלו למערכת הקונרו והעתיד של מערך המחשבים כמו VISTA כרטיסי המסך שעובדים בDX10 CF וכדומה. והנה שלושת המועמדים : Corsair 2GB 2*1GB PC2-6400 DDR2 800Mhz Twin2X2048-6400 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ יש ביניהם הבדל? או שהאפשרויות הOC מוגבלות באיזושהי צורה באחת מהבחירות? התאימות כנראה תצתרך להיות או עם הP5B DLX או P5W DH DLX תודה מראש לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5882 רציתי לדעת מה זה עושה ולמה הוא משמש ה-WiFi-AP . אני אודה לכם עם תענו לי על השאלה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלו? חברה אמינה איכותית מחיר משתלם? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-