מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש שהורכב לי בתוכו רק לוח אם מעבד 3ג כרטיס מסך ופלופי חדשים אני אמור להרכיב לבד 2 הארדיסקים וצורב שאלתי היא האם כאשר אני יבצע את ההרכבה הלוח אם בעצם מוכן לעבודה או שאני אצטרך להתקין אותו בדרך כלשהיא כוון שלא עבד לפני זה מה גם שלא הי הארד דיסק מותקן!אשמח לקבל הסבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5882 רציתי לדעת מה זה עושה ולמה הוא משמש ה-WiFi-AP . אני אודה לכם עם תענו לי על השאלה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם שיתן תמורה טובה ל CF של 4850 וגם ל OC של Q6700 כניראה.. מוכן לקבל המלצה לכל דבר אחר (מעבד כרטיסים וכו'...) ד"א הבנתי שלוח שיתן X16 עדיף מ X8 מה המשמעות במחיר?? ובכלל בסביבות איזה מחיר מדובר ללוח טוב האם יש משהו בסביבות ה- 700-800 ש"ח? או שאני חולם בהקיץ? תודה לכולם!!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של אינטל >> שרת שיש לו 8 סלוטים. כרגע מחובר 4 של Kingston KHX1600C10D3B1/8G DDR3 8GB http://www.amazon.com/Kingston-1600MHz-240-pin-KHX1600C10D3B1-8G/dp/B007TTEHUY האם אני יכול לאוסיף 4 של Kingston HyperX FURY 2x8GB DDR3 1600Mhz http://ksp.co.il/?uin=22755#
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערות: *לוח אם-P5B Deluxe (כנראה) *המחשב יעבור OC ------------------------------ בתחילה חשבתי על 1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 (שמשום מה אני כבר לא מוצא אותם, לפחות לא במחיר 1250 ש"ח כמו לפני 3 שבועות בערך מהי הסיבה לכך???) אבל, יש בעיה החנות שממנה אני קונה לא עובדת עם הספק של G.Skill ולכן אני אצטרך לערוך שינוי בחברה. אנא המליצו לי על זכרונות 2GB DDR2 800MHZ עד 1500 ש"ח מהחברות הבאות (אם יש כמה מומלצים נא לציין זאת): 1) Corsair 2) Twinmos 3) Kingston 4) Geil 5) crucial 6) AData 7) Micron תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ציפסט B150 \ H170 ל I7 6700 סוקט 1151 DDR4 למשחקים לא ממש כבדים עם לפחות 6 יציאות USB ללא אוברקלוק בכוונה אני לא רושם מחיר כי אני מחפש עלות תועלת .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להבין האם מעבד 8700K זה 8700 שעבר אובק קלוק המכפלה שלו פתוחה כדי להעצים את האובר קלוק. אם זה נכון אזי מעבדים ללא K לא מתפקדים במלא היכולת שלהם , ז"א אינטל דופקת את הלקוחות כאשר מוכרת מוצר( 8700) שאי אפשר לנצלו בצורה מיטבית, ומוכרת את 8700K כאילו הוא מוצר אחר וטוב יותר. מצפה לתגובות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-