מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
הבנתי שכל לוחות ה P67 מגיעים ב DC ... יהיה איזה צ'יפסט בקרוב שיהיה בעל TC ? ממש מוזר לי שבדור החדש של אינטל עדיין החליטו להמשיך לשלב DC ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים נכבדים אני מתכנן מחשב לצורך עריכת וידאו (פרימייר ) מקצועי מהמעט שקראתי לSB יכולת משופרת בתחום קידוד וידאו כיום התוכנות עושות שימוש ביכולות של הכרטיס הגרפי למטרה זו שאלתי היא האם זה אמור לחסוך ממני במידי את הצורך להשקיע בכרטיס גרפי חזק האם זה דורש עידכון תוכנה אודה למי שיתרום לי מידיעותיו ניסיונו
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בע''ה, מחשב לא יקר לשימוש כללי ומשחקים לא כבדים - מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל. חוות דעת ו/או השווה בין השניים יתקבלו בברכה. תודה מראש, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למה לוחות האם החדשים מספקים בלוח שלהם בקר Raid ולמה הם לא מספקים בקר Scsi זה יותר עדיף מ Raid
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1024 DDR של WINMOS עכשיו למחשב הישן שלי יש עוד 512 SDDR האם אפשר וכדאי להעביר את הSDDR ככה שיהיה לי 1.5GB או להניח לזה ככה ולוותר על הSDDR? דרך אגב הלוח שלי הוא + EPOX 8KDA3
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נכון שיש מעבדים 1700 מגה הרץ נגיד? לא משנה נגיד, אתם יכולים גם לחשוב שזה 1.6 או 1.5 או 1.4 קיצר!! נכון שיש SDRAM 133 מגה הרצים? שמעבירים 533 מגה בייטים בשניה? אז בגל לשזה יותר מהיר מקצב המעבד ( 100 מגה הרץ שעובדים ב 4 בנקים רוחב פס אפקטיבי 400) זה יפעל כמו 100 מגה הרץ ויעביר רק 400 מגה בייטים ?? אני חושב מאוד שאני טועה תסבירו לי את העניין
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 256 מגה של זיכרון SDRAM ולוח ASUSA7V133 שלא תומך בDDR...(נכון?) אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 מגה, אבל לפי החנויות שבדקתי(pch\zigzag) הזכרונות האלה מאד יקרים ועולים בין 220-350 ש"ח וDDR אפילו יותר זול מהם... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות זכרון כזה בזול? כי הזכרון הזה שווה בלחץ 100 שקל לדעתי... (אני יודע שאסור להתעסק במכירות ישירות כאן בפורום, אבל אם מישהו מעוניין למכור לי זכרון כזה שירגיש חופשי לפנות אלי בפרטי). אני עדיין לא מעוניין לעשות את השדרוג הגדול למחשב, אבל אם אני אקנה DDR זה לא יהיה נמנע...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הנה פרטי הלוח שלי לפי 3DMARK2001: Manufacturer:Intel Corporation Model:D850EMV2 Version:AAA87951-500 BIOS Vendor:Intel Corp. BIOS Version:D850MV - 20020328 BIOS Release Date:28/03/02 BIOS Charasteristics:Plug and Play, Flash, AGP לפי מה שזכור לי יש לי 512SDRAM (128*4 האם הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז ככה... אתחלתי לצרוב דיסק VCD... המעבד התחיל להתחמם.. אני רואה אותו ב 65C ואת הבאס... ואוו.... קפיצות מ133 ל 191.. באותה שנייה הבאס של הזכרון קופץ.. מ 266 ל 383.. ו את ה כופל...מ 20 ל 14... מה קורה כאן...? המעבד השתגע? --- CIA2 מכובה VCORE - 1.24
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המלצות לקנות אותו עם מעבד Sempreon ואני לא יודע עליו כלום, ועל מה הוא שווה ביחס למעבדים האחרים. והשאלות הן: מי המעבד הכי משתלם למחשב ביתי ממוצע?(3000 שקל.) ולמה? ושאלה לשם השוואה למה שיש לי בבית: Athlon xp 2500+ (המעבד שלי) או Sempreon 2800+ ?
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי שני לוחות אם זהים מדגם Soltek SL-75DRV5 (year 2002) with VIA KT-333 and VT8233 chipset. על אחד מהם רץ מעבד ATHLON XP 2000+ והשני ללא מעבד. האם ניתן להריץ עליו מעבד sempron socket 462(A) CPU?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 907 צפיות
-