מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM. האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)? האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)? יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים) מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133 רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד? האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים? האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב? אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך. האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי? תראו יש לי …
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום ה14 צצו היום ביקורות..
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני קונה מחר על הבוקר לוח אם של אסוס כנראה. הבעיה שלי היא שאני לא מבין מה ההבדל בין . Asus p8z68-v לבין Asus p8z68-v gen3 אני עושה מערך כרטיסים gtx570. ומתכנן לעשות OC כבד. האם הלוח Asus p8z68-v gen3 מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר פתחתי נושא בעבר וראיתי את מה שאמרתם לי לעשות ניסיתי לפרמט ל64 ולבדוק את האפשרויות בBIOS וזה לא עזר הלוח אם שלי זה EX58-UD3R של Gigabyte הזכרונות שקניתי הם 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 לפי מה שראיתי הזכרונות כן תומכים בלוח אם שלי אך זה מזהה לי רק 2gb useable מתוך 6... ראיתי בנושא הקודם שמישהו פירסם שיש בעיה לפעמים אם הלוחות אם האלה ובסרטון הוא הראה פיתרון אך לא כל כך הבנתי אותו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שישנם 2 סוגים של לוחות אם שתומכים במערכים: x8, x8 x16,x4. דוגמא ל-2 הסוגים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp עד כמה זה קריטי הבחירה בסוג זה או אחר ? איזו בחירה תתן את הביצועים המכסימלים ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין להוסיף עוד 4GB זיכרון ל 4GB הקיים כעת. מדובר בשני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ויש לי עוד שני סלוטים פנויים. הזיכרונות הם מתוצרת OCZ סדרת REAPER . מספר הדגם הרשום עליהם הוא OCZ2RPR10664GK PC2-8500. אבקש המלצה והכוונה לדגמים רלוונטים שיתאימו לסטיקים הקיימים ללא התנגשויות ובמסגרת המחיר שציינתי. תודה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי לוח P5VD2-MX http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#CPUS האם אפשר לשים מעבדי 45NM כגון E5700 ודומיו? http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-%282M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB%29 ואם לא, האם קיים עידכון ביוס שפותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מעבד דואל E7300 של אינטל, לוח אם EP43-DSEL של ג'יגה בייט, 6 ג'יגה ראם וכרטיס מסך GTX 560 Ti. כרגע המעבד הנוכחי שלי דיי תוקע את המפרט שלי מאחור מבחינת ביצועים. אשמח לקבל עצות לגבי קניית מעבד חדש שיתאים ללוח אם שלי. אני מחפש מעבד מהשנה-שנה וחצי האחרונות, לא משהו מפוצץ, אלא מעבד מכובד שיתאים לשאר המפרט "המבוגר" שלי. אני מניח שהתקציב שלי הוא בסביבות ה500-1000 (האמת שאני לא מבין בזה כל כך). שאלה נוספת, כרגע יש לי כרטיס קול Onboard של Realtek, אבל מכיוון שהוא עושה לי קצת בעיות עם כמה משחקים אני רוצה לקנות כרטיס קול פנימי אחר אבל ממש ממש אין לי מושג בתחום הזה. הבנתי שיש כרטיסים טובים של Creative, אשמח להצעה לגבי כרטיס פשוט וזול יחסית שיעשה את העבודה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות למפרטי מחשב. השימושים הם גלישה, וורד וסטארקראפט 2 והמשכיו. בהצעה אחת הומלץ מעבד Intel CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY בהצעה אחרת הוצע מעבד Intel Core i3-2100 Tray שלמיטב הבנתי חלש יותר אך גם זול יותר בכ-200 ש"ח. מה המשמעות של מעבד חזק יותר? אני לא מאלו שמחדשים מחשב כל שנה אלא סוחבת איתו עד שהוא שובק חיים. השאלה השנייה היא לגבי זכרונות. האם לצרכים שלי מספיק 4 MB או שכדאי לשדרג ל-8. יש שאומרים ש-4 מספיק ומצד שני שמחירי זכרונות היום זולים לכן כדאי. מה המשמעות של זכרונות לצרכים שלי. אני לא רוצה להשתולל עם עלויות אבל כאמור מעוניינת שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר ויעבוד כמה שיותר חלק בלי בעיות ולא מעוניינת לרוץ כל הזמן לחנויות מחשבים ולשדרג כי אנחנו לא יוד…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מצאתי את זה ב-KSP במחיר סביר למי שצריך הרבה זיכרון ויש לו מעט סלוטים: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=14038
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כרגע עם מעבד AMD 5600 רציתי לדעת איזה מעבד יותר חזק ניתן לשים על לוח האם שלי תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-